Kocamın herşeyi ertelemesi, sabrım kalmadı artık!

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Merhaba kızlar, şu an sinirimden elim ayağım titriyor. 3 yıldır evliyiz, eşimle aramız gayet iyi. Büyük bir sorun yaşamadık bugüne kadar çok şükür.

Ama gelin görün ki sabrımı taşıran bir huyu var herşeye yetiyor. Ya bir insan evde bir ampul takamaz mı? Bir saat pili değiştiremez mi? Saatin pili biter inanın ben değiştirmesem yıllarca değiştirmez. Zaten şimdiki tartışmamız da ampul yüzünden çıktı. Bahçeye giden yolun ampulu patladı, ben de hamileyim uzanmak istemedim. İnanın yaklaşık 3 ay oldu, hergün hergün söylüyorum. Artık söylemekten bıktım. Tamam şimdi takıyorum diyor, yok. 15 gün önce dolaptan yedek ampul çıkarttım konsolun üstüne koydum. Hergün yarın diyor, o yarın hiç gelmiyor. Ampul bana bakıyor ben ampule.

Yaklaşık 6 aydır klozet su akıtıyor, her ay astronomik faturalar ödüyoruz, tamam çağırıyorum tamirciyi diyor. Yok. Çıldırmak üzereyim artık. Mutfakta evye tıkanmış, lavabo aç döktüm açılmadı. Alttan sökelim dedim, 1 ay geçmiştir hala tıkanık kullanıyorum.

Sert yaptım olmadı, normal konuştum olmadı. Bazen kızdım kendim yaptım birşeyleri olmadı. Sebep olarak yoğun çalıştığını söylüyor, aklımdan çıkıyor diyor ama en ufak ampul değiştirmek bile 3 ayı bulunca bana geliyorlar soldan soldan. Vallahi ağlıyorum artık sinirden. Ne yapayım bu adama?

Sorumsuz erkek hiç çekilmez gerçekten.
Siz hamile halinizle üzülürken eşiniz ne yapıyor peki şu an?

Benim yaptığımı yapın . 1 ampül takmaya bile Elektirikçi çağırın . Su mu akıyor tamirci çağırın , 1-2 kez ödesin paraları aklı başına gelir . Haaa tamircileri çağırdın hala Ada'm olmadıysa , aynen çağırmaya devam et. Neden sinirini bozuyorsun? Senden ve bebeğinden daha değerli hiç bir şey yok bu hayatta tatlım

İşte onların da ne kadar para isteyeceği meçhul, üstümde o kadar olmazsa mahçup olurum diye çağıramıyorum tamirci. Klozet vs.

İşte saatin pilini değiştirme, çöp atma vs. ıvır zıvır işleri ne yapayım? Yaa sucu gelip suyu bırakıyor ya antreye, onu alıp mutfağa taşımıyor. Soğuk su içemiyorum o alacak da dolduracağım da... Ben de bakkaldan gidip 1 lt soğuk alıyorum ta ki mutfağa gidene kadar damacana 1 kere pompayı taktım antredeyken su. 2 gün öyle kullandım al artık şunu mutfağa, gelen giden var dedim. Neymiş bu sefer de yerde sürükleyemiyormuş ağzı açıkmış ya... Valla yüreğim tükendi artık.

Gözümde canlandırdım da . sabır abidesi olmussunuz

Aman bune yahu düşman başına vermesin.
Sanki sanirsin safinaz , prenses , cinderella.

Evlilik okulları açılmalı kesinlikle, hadi biz hanımlar doğduğumuzdan beri ev ocak kurmaya yuva yapmaya yönelik yetiştiriliyoruz da erkekler olaydan bi haber şekilde evleniyorlar... Allah sabır versin

Ya çok tatlı anlatım şekliniz var ya
Okurken yüzümde bir gülümseme vardı hep. Allah kolaylık versin bu arada

benimki de öyle maalesef. aslinda tamir islerini severim ama zaten calisiyorum kendi mesakkatim bana yetiyor. evimi zor temizliyorum. birde o isleri ustlenmek istemiyorum..nerdeyse 2 yil olcak dus tek vidayla zar zor duruyor surekli kiriliyor. kabin su akitiyor klozet bozuluyor. bi kacini sigortaya hallettirdim. digerleri de benim yapmami bekliyor yada soylucem ona yap diye 5 milyon kez anca. balkona derz yapilcak mesela. kim yapcak ben. herseye usta cagiramam. basit isler. cagirabilsem temizlige birini cagiririm. beceremiyor da. mecbur bana kaliyo bu isler.

Kocana bundan sonra pamuk Prenses diye seslen bence neden diye sorarsa bir Prenses kadar beceriksiz ve nazlısın ondan de çık işin içinden hatta arkadaşlarının yanında da de. Sen üstüne düşen görevleri yapana kadar bu böyle diye de rest çek pamuk Prensese

Ayy keske esimde sizin ki gibi azicik rahat olsa nerdee..azcik bisey bozulsun onu gecenin ikisi de olsa yapmadan uyumaz kafaya takar hatta bi oda dolusu alet makina vs var.arabada bile tasir bazilarini misafirlige gittigimiz yerlerde bile bozuk ocak musluk vs varsa ben bunu yaparim der girisir elinden de gelir

Ay bende bir benim ki böyle sanıyordum benim Ada'm bide mühendislikten mezun sadece tamir etmekle kalmıyor bişeyler yaratıyor evde tabi heryer leş gibi başta çok rahatsız oluyordum ama Ada'mın da eğlencesi bu deyip sesimi çıkarmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…