Kocamın herşeyi ertelemesi, sabrım kalmadı artık!

Size bir şey anlatayımda gülün babam marangoz mevcut oturduğumuz bütün ahşap işlerini babam yapmış.ben ufaktım ilkokuldaydım. Kapılar yapıldı ama kolları yok. O kollar 13 yıl boyunca takılmadı. Ha bugün ha yarın derken n demek koskoca 13 yıl. Daha da takmazdı da ben büyüyp bi durumdan rahatsz olana kadar.. her galen misafirin yanında şakayla karışık babamı kırmadan konuyu dillendirdim bi kaç misafir sonra akıllandı anca bizim kız beni rezil edecek diye utandı da taktı

Ayy içim şişti valla. Ayni babam. Annem cok kizar. Ama degismiyor. Niye yapamıyor acaba. Simdi bu ufak bir problem gibi gözükse de psikoloğa gidebileceğiniz bir problem aslında. Ve söyliyim ya sindireceksin ya da psikoloğa gidecek. Bunların dışında bir çözüm yolu yok bence.

Bizdede 6 aydır yatak odası duvarına tv takılacak,öylece kutuda bekliyor. Çocuktan sonra televizyonu kaldırdık salondan yatak odasına al dedim aldı ama 6 aydır kullanamadık :)
Haftaiçi yoğun benimki gerçekten.. Haftasonuda evde olmuyoruz adam haklı.. Bazen aklına geliyor şu televizyonu halledeyim diyor sonra yine unutuluyor :)
Olur öyle şeyler boşver.. Tek kötü huyu bu olsun,sorun yok..

Biz inşaat işi yapıyoruz, mimarım. Evimde gözüme batan o kadar cok eksik var ki... Terzi kendi söküğünü dikemez misali, yaptırmayı aklıma getiremiyorum, bugun yarın derken Zaman su gibi akıyor.

Hamile hamile sıkma canını,böyle erkek çok fazla. Genlerinde var herhalde

hiçbişi yapamazsın adamın huyu bu, ya sen yapacaksın yada bozuk mozuk ıdare etceksın...

Çok zor size Allah yardımcınız olsun sabır versin okurken bana afakanlar bastı

Benim esim de tembeldir. Tamiri birak cöpü bile cikarmaya üsenir, cogu zaman dilim yorulur kalkar kendim yaparim agir olmayan isleri. Mesela dolap kurmuslugum vardir, tahta besik kurmuslugum vardir. Daha niceleri aklima gelmiyor. Hamileyim agir islere giremiyorum zaten kücücük bir kadinim.
Duvarin delinmesi gerekiyor mesela elimde alet yok olsa delicem dayanamiyorum isler beklerken. Esim de isten gelir yorgundur hep. Uyumasi gerekir mesela ise gidecegi icin. Ben gece gündür bebek bakarim uykusuz.
Elimden geleni yaparim.
Cünkü bu konuda nazini cekmezsem is yerinde her hafta bir yerini kesip gelir. Cocuk gibidir. bazen sinirlenirim üzerine ceketini ben getiririm soguksa.
Ama eksisi varsa artisi bir dünyadir. Idare ediyoruz birbirimizi. Aylarca is bekledigi de olur ama cok sükür ben bu konuda kendimi dizginledim.
Anne babanin isiydi bu disiplini vermek, verememisler. e ben de veremeyecegime göre.
Karakter meselesi de var.
Rahat olun. Isler bir sekilde düzene giriyor. Bizim icin cok gec olsa da=)
Allah baska dert vermesin. Sinirlenmeyin. Inanin ben de holdeki esya kutulariyla aylarca yasadigimi bilirim. Hala da cok is vardir. Ama neyse dedim. Esim dünya iyisi bir insan. Ben ona evde tembel hayvan diyorum zaten. Sevismek icin bile üsenince panda diyorum. soyumuz tükenecek tebellikten diye. Gülüp geciyoruz

Son düzenleme:
babam daha beter.bulaşık makınesı almıstık 10 yıl taktırmadı

haftasonu tamirci çağırın, musluk gideri için
gelen adama abi hamileyim şu ampulü de takar mısın dersiniz
eşiniz de ne yapıyorsa yapsın
parasını versin

zaten adam olan o an yerin dibine geçer heralde, evde erkek var hamile eş ampul taktırmaya tamirci çağırıyo fıkra gibi

Çok sinir bozucu gerçkten haklisin ama bence adamdan hic bir beklenti içine girmiceksin kendin yapacaksin yapamadığınıda konu komşu akraba herneyse elinden geldiğince yaptır parasinada kıy iste tamirci cagiracagim diye klozetinide yaptır kendi başının çaresine bakmalisin

Bunların bir de tamirciye para veremem ben yaparım deyip ortalığın içine s...... batıranı var ki daha beter. Yapabildiklerinizi yapın yapamadıklarınıza tamirci çağırın...

Eşinizde kronik üşengeçlik var belli ki
Benimki de böyledir ama ben fazla inatçıyım,mesela ampul mü bozuldu ampulü konsolun üzerine koyup değiştir demem,elime alır onu da yangın varmışçasına yanıma çağırırım ve tak hadi şunu derim.Mecburen yapmak zorunda kalır

eğer eşiniz yapmıyorsa, tamirci ile işleri çözüp, faturayı kendisine ödetin ama bunları yaparken eşiniz hep yanınızda olsun. Evdeyken tamirci gelsin, yapabileceklerini yapmıyorsa kendi problemi bu konular için canınızı sıkmayın hem hamilesiniz de.

Benim eşimde öyle dursa orda on gün duruyor ya kendim yapıyorum yada tamirci ile hallediyorum, bir şey derse de söyledim yapamadın diyorum geçip gidiyor :)

vurdumduymaz bir adamla evlisin bende sinir olurum resmen:/
eşim tmm diyo unutuyor tekrar sölüyom gidiyo işte
off bu erkekler acayip unutkan ve iticiii...

Valla boşuna kendini yorma düzelmez benim firinim bozuldu umursamadi sifonum bozuldu umursamadi bazi erkekler boyle yapicak birsey yok ben kendi kendime hallediyorum ariyorum tamirciyi geliyor yapiyor sende bence bunun icin tatli canini sıkma ne de olsa hamilesin lavabo icinde cagir bi adam gelsin yapsin parasini veriyorsa problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…