- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
Merhaba kızlar, şu an sinirimden elim ayağım titriyor. 3 yıldır evliyiz, eşimle aramız gayet iyi. Büyük bir sorun yaşamadık bugüne kadar çok şükür.
Ama gelin görün ki sabrımı taşıran bir huyu var herşeye yetiyor. Ya bir insan evde bir ampul takamaz mı? Bir saat pili değiştiremez mi? Saatin pili biter inanın ben değiştirmesem yıllarca değiştirmez. Zaten şimdiki tartışmamız da ampul yüzünden çıktı. Bahçeye giden yolun ampulu patladı, ben de hamileyim uzanmak istemedim. İnanın yaklaşık 3 ay oldu, hergün hergün söylüyorum. Artık söylemekten bıktım. Tamam şimdi takıyorum diyor, yok. 15 gün önce dolaptan yedek ampul çıkarttım konsolun üstüne koydum. Hergün yarın diyor, o yarın hiç gelmiyor. Ampul bana bakıyor ben ampule.
Yaklaşık 6 aydır klozet su akıtıyor, her ay astronomik faturalar ödüyoruz, tamam çağırıyorum tamirciyi diyor. Yok. Çıldırmak üzereyim artık. Mutfakta evye tıkanmış, lavabo aç döktüm açılmadı. Alttan sökelim dedim, 1 ay geçmiştir hala tıkanık kullanıyorum.
Sert yaptım olmadı, normal konuştum olmadı. Bazen kızdım kendim yaptım birşeyleri olmadı. Sebep olarak yoğun çalıştığını söylüyor, aklımdan çıkıyor diyor ama en ufak ampul değiştirmek bile 3 ayı bulunca bana geliyorlar soldan soldan. Vallahi ağlıyorum artık sinirden. Ne yapayım bu adama?
hiçbişi yapamazsın adamın huyu bu, ya sen yapacaksın yada bozuk mozuk ıdare etceksın...Merhaba kızlar, şu an sinirimden elim ayağım titriyor. 3 yıldır evliyiz, eşimle aramız gayet iyi. Büyük bir sorun yaşamadık bugüne kadar çok şükür.
Ama gelin görün ki sabrımı taşıran bir huyu var herşeye yetiyor. Ya bir insan evde bir ampul takamaz mı? Bir saat pili değiştiremez mi? Saatin pili biter inanın ben değiştirmesem yıllarca değiştirmez. Zaten şimdiki tartışmamız da ampul yüzünden çıktı. Bahçeye giden yolun ampulu patladı, ben de hamileyim uzanmak istemedim. İnanın yaklaşık 3 ay oldu, hergün hergün söylüyorum. Artık söylemekten bıktım. Tamam şimdi takıyorum diyor, yok. 15 gün önce dolaptan yedek ampul çıkarttım konsolun üstüne koydum. Hergün yarın diyor, o yarın hiç gelmiyor. Ampul bana bakıyor ben ampule.
Yaklaşık 6 aydır klozet su akıtıyor, her ay astronomik faturalar ödüyoruz, tamam çağırıyorum tamirciyi diyor. Yok. Çıldırmak üzereyim artık. Mutfakta evye tıkanmış, lavabo aç döktüm açılmadı. Alttan sökelim dedim, 1 ay geçmiştir hala tıkanık kullanıyorum.
Sert yaptım olmadı, normal konuştum olmadı. Bazen kızdım kendim yaptım birşeyleri olmadı. Sebep olarak yoğun çalıştığını söylüyor, aklımdan çıkıyor diyor ama en ufak ampul değiştirmek bile 3 ayı bulunca bana geliyorlar soldan soldan. Vallahi ağlıyorum artık sinirden. Ne yapayım bu adama?
babam daha beter.bulaşık makınesı almıstık 10 yıl taktırmadıMerhaba kızlar, şu an sinirimden elim ayağım titriyor. 3 yıldır evliyiz, eşimle aramız gayet iyi. Büyük bir sorun yaşamadık bugüne kadar çok şükür.
haftasonu tamirci çağırın, musluk gideri için
gelen adama abi hamileyim şu ampulü de takar mısın dersiniz
eşiniz de ne yapıyorsa yapsın
parasını versin
babam daha beter.bulaşık makınesı almıstık 10 yıl taktırmadı
aynen bekledı yenı eve koyaruz dedı kurdutmadı.annem kendısı usta cagırdı sonunda10 yıl bekledi mi makina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?