Kocamın herşeyi ertelemesi, sabrım kalmadı artık!

Hic sorma arkadas bazen sinir oluyorum gecende iyice sinir oldum banyo alet makina dolu goturdude bodruma rahatladim evde uretimimiz yok cok sukur daha

Hic sorma arkadas bazen sinir oluyorum gecende iyice sinir oldum banyo alet makina dolu goturdude bodruma rahatladim evde uretimimiz yok cok sukur daha
İnşallah başlamaz üretim aşaması inan bana o daha beter Ada'm evde ki nemi düşürmek için bişeyleri parçalayıp yeni bişey yaptı işe yarıyor ama hiç bişeye benzemiyor çirkin şekilsiz tabi parçaladığı şeyleri atalım diyorum attırmıyor ben başka şey yaparım onlarla diyor deli oluyorum ya ev ev değil çıkma mal deposu resmen

Adamin kumasinda yok tamir isleri demekki.
Benim babamda yapamaz tamirci cagirilacaksa annem cagirir.oyle kabulendi onu tartismiyor boyle boyle konular icin.

Yazdiginiz adam ayni benim babam annem yaptikca bakti ki kadin becerikli olmadi ustaya yaptiriyor her is kaldi anneme
Benim kocamda boyle olma yolunda isin kotu yani elinden hersey geliyor ama ben akillilik ettim suna usta buldum buna usta buldum dedim bakti ben paralari saciyorum tamam ben yapicam demeye basladi ciddi oldugumu bildiginden 1 haftada hallediyor :)

Senin isin daha zormus bastan yuz verdik tabi

Komik gelecek ama kaç yıllık evliyim bir avize takma eve. Sevmiyorum diyordu. Ben aldım taktım kendi bilmediğim halde çünkü çok istiyordum. Dedim bu mu zordu. Dediği çocukken elektrik çarpmis ve elektrik işinden çok tirsiyormus. Sizin gitti ama takmaya dondu demeniz üzerine konuşuyorum. Diğer saydiklariniz benim eşim gibi TEMBEL :)

Elimdem her is gelir. Hamileyken bile ben yaptim bu isleri.
Esimin de elinden gelir ama dilimi yoracagima bedenimi yorarim. Bugun banyo penceresinin kolunu taktim 2 aydir acik duruyordu.
Gucun yettigince yap valla soylenip yapilmayinca delirmemek isten degil.

Evliliginizin daha ilk başından beri evdeki her işi kendiniz mi yapmaya çalıştınız yani eşinize fırsat tanımadınız mı

Benimkinin ikizi varmış

Aynisi benim basimdada var evi nasil teslim aldiysak ayni duruo klozet bozuk su akitmio balkon suyu tikali gitmio balkona dolap yaptirdi 1 yili asti oraya camasir makine yeri koydurdu makine banyoda hala geciremedi prizlerij bi kaci cikik elektrik kacirma tehlikesi var hic umru deil ben buna kisaca sorumsuzluk diorum disardaki her isi yapar eve gelince yorgunum unutyorum

Hamile halinizle hiç kendinizi strese sokmayın, kendiniz yapmak içinde girişimde bulunmayın, Allah korusun bebeğe veya size birşey olur, kendinize elinden her iş gelen bir usta edinin, ustayı siz arayın gelsin evdeki tüm tamir edilecekleri tamir etsin, ampulü de taktırın, parasını eşiniz ödesin, bakın o zaman hiçbirşey aklından çıkmaz, herşeyi bir güzel yapar, yapmazsa usta gelir yapar.
Ustayı eşinizin tatilde olduğu günler çağırın

Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin bol sabır diliyorum umursama sende ya

Ayni babam... Degismez galiba. Annem cok sey denemis ama yok.. 43 yilda alışmis ve kabullenmis.
Benim cocuklugum bu yuzden cok zor gecti. Birazda eksik. Anliyorum seni... O yarim isler, yapilmasi gerekenler gozune nasil batiyor insanin.. Misal bana kitaplik yapacaktı, ben ortaokula gidiyordum. Liseyi bitirdigim sene tamamladi. 3 ay bile kullanmadim. Simdi kiler rafi.

Inşallah siz cozersiniz.. Uzmeyin kendinizi bunun icin. Cozulmeme ihtimaline karsi eve yakin iyi bir usta bulun

Isin cok zor.ama israrla kendin yapma yoksa sultan usta olursun evde .oglan cocugu gbi butun is ustune kalir.o sekilde kullan dir dir et ama asla yapma .

Benim yapmayacağım onun yapabileceği birseyse ve bekleyemez bi durumsa söylüyorum..
sonra gözümü diyip bakmaya başlıyorum:)

"tamam seda birazdan seda tamam bakma artık birazdan seda ay tamam ya bakma öyle" :) diyerek hareketleniyor :) ilk aşama hareketlendirme tamamdir:)

olay yerine bu şekil yürüyoruz :) yapim aşamasında bırakıp gitme ihtimali yüksek.. motivasyonun düşmesin diye yanında kalayim diyorum:)

is bitene dek bekliyorum:) artık söylediğim an koşa koşa yapıyor tabi o birsey istediğinde ben de hemen yapıyorum.. tembellik bulaşıcı çünkü..

Avize de takarım becerebildigime inandığım her şeyi yaparım, yapardım ablamın biri akıl verene kadar. Diyelim eve lahmacun sipariş edicem evde olmasa bile arar siparişi söylemesini isterim. Adamların fıtratı bu çünkü fıtratlarını biz bozuyoruz sonra neden yapmıyor neden etmiyor. Canım güçlü kadın oynamak istemiyor ya. Erkek yanında kendini daha güçlü daha becerikli hissettiği kadınla mutlu oluyor deneyin sizde.

Evdeki tamir islerini yapmayı sevmiyor demekki. Bazen erkekler yapıyo daha da beter yapıyo belki ondan iyidir bu durum. Aman canım hamilesin takma boşver anlasıyormussun gerisi bos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…