Normal olsalar zaten böyle bir konuşma geçmez ikiside evli.bana sanki kadın kocasından bahsediyor gibi geldi ama bu yüzü kimden buldu?bu samimiyetinde bir sebebi vardır mutlaka.Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması
Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.
Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.
Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.
Bu diyalog bence kocanızla kadın arasında yaşanan bir şey.
Hiçbir normal kadın kocasıyla yaşadığı performansı anlatmaz.
Banada ilk okudugumda oyle geldi bu konusmanin baslangici nasilki direk boylemi basliyorÖncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye
bence kadın eşiyle çocuk yapmaya çalışıyordu(şu an hamile olması da bunu destekliyor), muhtemelen doktor gece belli bir saat falan verdi (çatlatma iğnesiyle yumurta takibinde öyle oluyor).. Burada bence çocuk için uğraşırken sex yapmanın görev gibi geldiğinden bahsediyorlar ortaklaşa olarak, siz de çocuk yapmayı denediyseniz daha önce, eşiniz de "görev gibi oluyor" derken ondan bahsediyor. Ben diyalogu bu şekilde yorumladım.. Eğer çok yakın arkadaşlarsa çocuk üzerinden olan bu konuşma normal karşılanabilir. Ama eşinizin sizin hakkınızda söyledikleri de konuşmaya eklenince ortaya memnun olunmayan 2 evlilik ve birbirini anlayan ve giderek yakınlaşan müstakbel bir çift çıkıyor. Karar sizin.Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye
Bence kendi eşinden bahsediyor kadın. Eşinizle olsa böyle konuşmaz ve eşinizde o şekilde tepki vermez.
bence kadın eşiyle çocuk yapmaya çalışıyordu(şu an da hamile olması bunu destekliyor), muhtemelen doktor gece belli bir saat falan verdi (çatlatma iğnesiyle yumurta takibinde öyle oluyor).. Burada bence çocuk için uğraşırken sex yapmanın görev gibi geldiğinden bahsediyorlar ortaklaşa olarak, siz de çocuk yapmayı denediyseniz daha önce, eşiniz de "görev gibi oluyor" derken ondan bahsediyor. Ben diyalogu bu şekilde yorumladım.. Eğer çok yakın arkadaşlarsa çocuk üzerinden olan bu konuşma normal karşılanabilir. Ama eşinizin sizin hakkınızda söyledikleri de konuşmaya eklenince ortaya memnun olunmayan 2 evlilik ve birbirini anlayan ve giderek yakınlaşan müstakbel bir çift çıkıyor. Karar sizin.
belki benzer şeyler duymuştur eşinden dostundan arkadaşından falan.. bilemiyorum ama iyimser olmaya çalışıyorum nedense bu konuda :)Yok eşimle daha önce çocuk hiç denemedik konusu bile geçmedi
Liste yapmak ve imzalatmak gibi zekice! fikirler öne süreceğine 45 dakika erken geliyormuş eve sizden,gitsin mutfağa tencere yemegi pişirsin yani bu nedir?Camları , koltukları ve halıları silmem haftada 1 evi süpürür siler toz alırım. Çok yoğun çalışıyorum ondan daha koşturmalı hareketli ve yoğun çalışma saatlerim var. Her gün benden 45 dakika önde evde olur. Ama konu bu da değil yapmasam bile böyle konuşulur mu terbiyesizler
Bende böyle anladım ya okuduğumdaVallahi ben temizlikten ziyade "görev gibi" olan bölüme takıldım. O cümlelerde geçen eylem kadın ve eşi değil de, eşinizle olmuş gibi. Tarihine baktınız mı seyahate de gidiyormuşsunuz.
Bir de ekleyeyim regl tarihini söylediği bir konuşma olması da çocuk için uğraştıklarını aralarında konuştuklarını düşündürdü banaYok eşimle daha önce çocuk hiç denemedik konusu bile geçmedi
Liste yapmak ve imzalatmak gibi zekice! fikirler öne süreceğine 45 dakika erken geliyormuş eve sizden,gitsin mutfağa tencere yemegi pişirsin yani bu nedir?
Sabah çıkıp akşam giriyorsunuz eve sizde eşiniz gibi,bir zahmet bir işin ucundan tutsun.
Ayrıca tamam arkadaşıymış olabilir gayet normal ama ne alaka yani biri eşinin yatak performansından dert yanıyor,öteki eşinin camış gibi yattığını iddia ediyor falan ne kadar seviyesiz çirkin muhabbetler.
Madem boşanmayı düşünmuyorsunuz bu krizi fırsata çevirip,ev işlerini bölüşeceğiniz bir liste yapıp verin eline. Evi mi süpürür?Yemek mi pişirir ona siz karar verin ama cidden yapın bunu.
Listeyi verirken de "oturup dedikodumu yapacak vaktin varsa,o vakti faydalı işlere kullanırsın diye düşündüm,madem memnun değilsin bir işin ucundan da sen tut,buyur bunlar sana düşenler,bende kendi üzerime düşenleri yapacağım"deyin geçin.
Oturup eşinin dedikodusunu yapacağına,enerjisini faydalı bir işe harcasın. Yakınacak derdi de kalmaz bu sayede.
Bir de ekleyeyim regl tarihini söylediği bir konuşma olması da çocuk için uğraştıklarını aralarında konuştuklarını düşündürdü bana
yerinizde olsam bosanirdim yipranmadiniz miÇok mantıklı bir süre hiç konuşmak istemiyorum kararımı vereyim ona göre değerlendireceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?