Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş, (bunu sanırım kocam boşanacağı adamı tanıyor diye demiş)
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?

Son düzenleme:
Kocanla samimiyeti olmayan bir kadın ona özel hayatıyla alakalı üzüntüsünü dile getiren getiren bir mesaj atmaz ki.
Ben inanmam böyle bir şeye.
Hem de tam aile ile vakit geçirilen bir zamanda, saat 9'da.
Nasıl yüz buluyor acaba?
Bir de kimseye aşırı güvenmemek lazım.

daha ayrılmadan senin kocanı mı ayartamaya çalıştığını düşünüyorsun gerçekten de yakışıklı, kültürlü olduğunu eklemişsin.
aralarında samimiyet yoksa bu şekilde davranması çok saçma. Kadının genel yapısı bu olup kötü anında her önüne gelene
Anlatma gereği duyan bir tip olabilir.

Bunun dışında eşin daha iyi bilir kadının huyunu suyunu.

haklısını güven meselesinde..
bende anlam veremedim kocam da aslında baya şaşırdı
böyle saçmalıkmı olur falan dedi
sonra yattık...
kadının çok rahat olduğunu söylemişti daha önce bana..

Bir kişiyi ''beni en iyi sen anlarsın '' diyebilmek için , karşındaki insanla bir çok şey paylaşman ve o insanla ortak dertlerinizin olması gerektiğini düşünüyorum ben..
Bunların hiç biri olmamışken gidip de beni en iyi sen anlarsın denir mi.. Diyenide çok saçma buluyorum açıkcası..

Fakat samimi olmadığı halde, yani dediğinize göre samimi değillerse ve akşam üstü bir anda beni en iyi sen anlarsın diye bir mesaj geliyorsa, ben ''noluyoruz '' derdim..

Sakin karşılamazdım..

Eşiniz kıza iş yerinde destek olmuş, kız da bu desteşi iş dışında da beklemiş.

Kimse samimi olmadığı birine öyle mesaj atmaz.

İnsanlar boşanırken delirmiyor ya.

Eşinizin kötü bir niyeti yoktur ama kızacağınız için sizinle paylaşmıyordur.

bende baya kızdım ama kocamın tepkisini görünce açıkçası pek umursamadım
çünkü kocam boşanacağı adamı haklı buluyor
yanı kadını hiç beğenmiyor , ama haklısın bende beni en iyi sen anlarsın lafını anlamadım..

Bazı kadınlar öyle rahatki bu şekilde davranabilir ama benim kafma madem samimi değliler neden numarası var seninkinde. senin hiç kouşmuşluğun var mı kadınla

yok ben kadını hiç bilmiyorum
şöyle ki benim eşim bankacı tatile falan çıktığımız zaman işleri o kadına veriyor oda arayıp soruyor

Canim madem bi samimiyet yokmusta nasil ne curretle esine msj atiyor.bence sen kimseye cok guvenme.yakinda kokusu cikacaktir emin ol.ama var bu isin icinde bisey aklinin bi kosesinde bulundur bence

Ben size soyle birsey onerebilirim , kadindan bahsederken bile x hanim diyerek bahset, isyerine gittiginde yine hanim li konus. Esinle konusurken boyle bir mesafe olmasi gerektiini hissedersen o da onlemini alacaktir.
Demekki oncesinde konusulmus ve esine dert yaniyor.
Yani soyle bir durum var , yakin arkadaslarimindan biri aynen esiniz gibi ve oturup cok dertlestigimiz olur, ama aksam saatlerinde o bana mesaj atmazsa asla atmamisimdir, esi de beni tanir sever ama hissediyorum ki kiskaniyor ondan hic esinin rahatsiz olacagi seyler yapmadim.
Bence mesafeler koyarak basla ise.

olabilir eşim çok merhametlidir.
bende aslında sizin gibi düşündüm
ben aslında böyle bir şeye kızmam çünkü insanlık hali
bizim burda da boşanan bir arkadaş vardı bey biz onu teselli ettik
üzülme geçer diye
ama kadının mesaj atması hemde 9 da hiç olmuyor..

şu olay bana hiç masum gelmedi. samimiyetlerinin olmaması falan sen ne hissettin ? en iyi sen tanırsın kocanı. bazen hayal kırıklığı yaşarız çok tanıdığımız kocalarmız da bile moralini bozmak istemem ama gözlerini çok iyi açmalısın

durum anormal rahat davranma bu işin üstüne düş canım ben olsam kadını arayıp derdini sorardım yani ne alaka benim kocamla

Ayrica senin suphelenmemen icin tabiki kadini kotu cikaracak.kalkipta bas taci yapacak degil ya.valla ne diyim tehlikeli sular bunlar bak gorursun

Eşinizin umursamaz tavrı biraz olsun içinizi ferahlatmıştır fakat yine de rahatsız olduğunu ve mesaj çekmemesi gerektiğini açıkca dile getirsin..
Her huzuru bozulan,başkasınında huzurunu bozmak zorunda mı ya

Günaydın Med,
Üstte vermişsin cevabı,sebebi aşırı yakışıklı oluşu olabilir.:)
Şaka bir yana bana saçma geldi kadının o saatte msj yazması.
"Beni en iyi sen anlarsın" ne demek? Çok ilginç.

Canim madem bi samimiyet yokmusta nasil ne curretle esine msj atiyor.bence sen kimseye cok guvenme.yakinda kokusu cikacaktir emin ol.ama var bu isin icinde bisey aklinin bi kosesinde bulundur bence
tamam canım bakalım kötü düşünmek istemiyorum...

ben kadınla hiç tanışmadım
ama dediğiniz gibi eşim boşanacağı eşini tanıyor o yüzden sanırım onla daha rahat konuşuyor.

cnm hiç bir kadın samimi olmadığı bir insana asla o saatte özel durumunu açmaz kesinlikle bi sohbet muhabbetleri vardır ki açılma gereği onu yakın hissetmiştir bunun peşini bırakma derim

ben kocama güvendiğim için üstüne çok düşmedim...

durum anormal rahat davranma bu işin üstüne düş canım ben olsam kadını arayıp derdini sorardım yani ne alaka benim kocamla

aramak istiyorum ama hani ya cidden iyi niyetle attıysa birde şuan çok hassas ahını alırmıyım diye korkuyorum..

şöyle eşim kadının boşanacağı adamı tanıyor o yüzden ona karşı rahat sanırım...

Günaydın Med,
Üstte vermişsin cevabı,sebebi aşırı yakışıklı oluşu olabilir.:)
Şaka bir yana bana saçma geldi kadının o saatte msj yazması.
"Beni en iyi sen anlarsın" ne demek? Çok ilginç.

Günaydın Arkadaşım..
işte sanırım kocam onun boşandığı adamı tanıyor diye ona öyle birşey yazdı yani ben buna yordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…