haklısını güven meselesinde..Kocanla samimiyeti olmayan bir kadın ona özel hayatıyla alakalı üzüntüsünü dile getiren getiren bir mesaj atmaz ki.
Ben inanmam böyle bir şeye.
Hem de tam aile ile vakit geçirilen bir zamanda, saat 9'da.
Nasıl yüz buluyor acaba?
Bir de kimseye aşırı güvenmemek lazım.
Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
Bir kişiyi ''beni en iyi sen anlarsın '' diyebilmek için , karşındaki insanla bir çok şey paylaşman ve o insanla ortak dertlerinizin olması gerektiğini düşünüyorum ben..
Bunların hiç biri olmamışken gidip de beni en iyi sen anlarsın denir mi.. Diyenide çok saçma buluyorum açıkcası..
Fakat samimi olmadığı halde, yani dediğinize göre samimi değillerse ve akşam üstü bir anda beni en iyi sen anlarsın diye bir mesaj geliyorsa, ben ''noluyoruz '' derdim..
Sakin karşılamazdım..
Bazı kadınlar öyle rahatki bu şekilde davranabilir ama benim kafma madem samimi değliler neden numarası var seninkinde. senin hiç kouşmuşluğun var mı kadınla
olabilir eşim çok merhametlidir.Eşiniz kıza iş yerinde destek olmuş, kız da bu desteşi iş dışında da beklemiş.
Kimse samimi olmadığı birine öyle mesaj atmaz.
İnsanlar boşanırken delirmiyor ya.
Eşinizin kötü bir niyeti yoktur ama kızacağınız için sizinle paylaşmıyordur.
Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
Eşinizin umursamaz tavrı biraz olsun içinizi ferahlatmıştır fakat yine de rahatsız olduğunu ve mesaj çekmemesi gerektiğini açıkca dile getirsin..bende baya kızdım ama kocamın tepkisini görünce açıkçası pek umursamadım
çünkü kocam boşanacağı adamı haklı buluyor
yanı kadını hiç beğenmiyor , ama haklısın bende beni en iyi sen anlarsın lafını anlamadım..
yok ben kadını hiç bilmiyorum
şöyle ki benim eşim bankacı tatile falan çıktığımız zaman işleri o kadına veriyor oda arayıp soruyor
Günaydın Med,Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
tamam canım bakalım kötü düşünmek istemiyorum...Canim madem bi samimiyet yokmusta nasil ne curretle esine msj atiyor.bence sen kimseye cok guvenme.yakinda kokusu cikacaktir emin ol.ama var bu isin icinde bisey aklinin bi kosesinde bulundur bence
Ben size soyle birsey onerebilirim , kadindan bahsederken bile x hanim diyerek bahset, isyerine gittiginde yine hanim li konus. Esinle konusurken boyle bir mesafe olmasi gerektiini hissedersen o da onlemini alacaktir.
Demekki oncesinde konusulmus ve esine dert yaniyor.
Yani soyle bir durum var , yakin arkadaslarimindan biri aynen esiniz gibi ve oturup cok dertlestigimiz olur, ama aksam saatlerinde o bana mesaj atmazsa asla atmamisimdir, esi de beni tanir sever ama hissediyorum ki kiskaniyor ondan hic esinin rahatsiz olacagi seyler yapmadim.
Bence mesafeler koyarak basla ise.
cnm hiç bir kadın samimi olmadığı bir insana asla o saatte özel durumunu açmaz kesinlikle bi sohbet muhabbetleri vardır ki açılma gereği onu yakın hissetmiştir bunun peşini bırakma derimDün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
şu olay bana hiç masum gelmedi. samimiyetlerinin olmaması falan sen ne hissettin ? en iyi sen tanırsın kocanı. bazen hayal kırıklığı yaşarız çok tanıdığımız kocalarmız da bile moralini bozmak istemem ama gözlerini çok iyi açmalısın
durum anormal rahat davranma bu işin üstüne düş canım ben olsam kadını arayıp derdini sorardım yani ne alaka benim kocamla
Kadının sıkıntıda olması normal. Ama açıkçası boşanma aşamasında, yardıma ihtiyacım olduğunda ben bayan arkadaşlarımla ya da kardeşlerimle dertleşmeyi tercih ettim. Evli, samimiyetim olmayan bir erkekten yardım istesem ne faydası olurdu ki? Bilmiyorum
Günaydın Med,
Üstte vermişsin cevabı,sebebi aşırı yakışıklı oluşu olabilir.:)
Şaka bir yana bana saçma geldi kadının o saatte msj yazması.
"Beni en iyi sen anlarsın" ne demek? Çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?