ama bu kadar salakmı yacnm hiç bir kadın samimi olmadığı bir insana asla o saatte özel durumunu açmaz kesinlikle bi sohbet muhabbetleri vardır ki açılma gereği onu yakın hissetmiştir bunun peşini bırakma derim
İş yerinde dost olmuş olabilirler kız eşinle dertlerini paylaşmış olabilir .O yüzden zor zamanında mesaj atmıştır.Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
yok ben kadını hiç bilmiyorum
şöyle ki benim eşim bankacı tatile falan çıktığımız zaman işleri o kadına veriyor oda arayıp soruyor
tamam canım bakalım kötü düşünmek istemiyorum...
ben kadınla hiç tanışmadım
ama dediğiniz gibi eşim boşanacağı eşini tanıyor o yüzden sanırım onla daha rahat konuşuyor.
eşinle iş yerinde bu bayanla sohpeti olan biri belli. ama hemen kötü düşünme işyerinde neredeyse 10 saat insanlar birbirlerini görüyorlar. bide boşanma ciddi yoğun bir üzüntü durumu belkide işteyken yansıttı insanlara. benim mesela işyerinde daha çok bir kaç erkek arkadaşımla samimiyetim var. belki dertleştiler konuştular. ama mesaj atması kabul edilecek bi durum değil. eşinizin sizinle durumu önceden paylaşması lazımdı.. eşinle konuş gerekirse bence o kızla da sen konuş belki sana anlatır durumu anlarsın. bide sen kızı gördün mü nasıl biri..Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
Sebebi bu olabilir ama yine de evli bir erkeğe o saatte msj yazmak normal değil.ben kocama güvendiğim için üstüne çok düşmedim...
aramak istiyorum ama hani ya cidden iyi niyetle attıysa birde şuan çok hassas ahını alırmıyım diye korkuyorum..
şöyle eşim kadının boşanacağı adamı tanıyor o yüzden ona karşı rahat sanırım...
Günaydın Arkadaşım..
işte sanırım kocam onun boşandığı adamı tanıyor diye ona öyle birşey yazdı yani ben buna yordum..
cnm hiç belli olmaz bence o kadınla aynı ortamı yakala bi tart ölç ay ben çok sinir olurum böyle şeylereama bu kadar salakmı ya
evde ben varım hani gizli bir şey yapacaksa ben varken yapmaması lazım..
ama bu kadar salakmı ya
evde ben varım hani gizli bir şey yapacaksa ben varken yapmaması lazım..
şöyleki bende çalışıyorumBAK DURUM YANLIŞ ANLAŞILMAYA OKADAR MÜSAİT Kİ...İNŞŞŞ YANLIYORUMDUR. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADASLARDA AYNI ŞEKİLDE,,
telefonunu falan karıştırmıyorsan bıraz rahatsan eşinde önemsemiyordur. bak arkadaşım bu kadınla samimi olur, eşiyle samimi olur sen tanırsın neyse derim .. ama samimiyetleri yok diyorsun birde 'beni en iyi sen alarsın' bilmiyorum arkadaşım .. en ıyı sen bılırsın bıze danışırsın tabi ama manzara çok masum gelmedi banainş . yanılıyorum yanılıyoruzdur. için rahat edecekse konuş eşinle ciddi ve kararla gerekirse tepkili!!!! ve mesajı atan kadınla senı nasıl ıyı anlayabılır eşim diyebilirsin bunu sormaya hakkın var. sen çalışıyormusun bilmem ama aynı şey senın başına gelse eşin ne tepki verirdi?...
Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş, (bunu sanırım kocam boşanacağı adamı tanıyor diye demiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?