Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

benim erkek arkadaşım da bir kızla konuşmuştu. kız daha önce aldatılmış falanmış filanmış. sonra işin sonu hiç mi hiç iyi olmadı erkekler malum korumacı, sahiplenicidirler. şimdi o kadın da kendini senin eşine yardıma muhtaç gösteriyor. eşin de belli ki yardımcı olmak adına bir şeyler yapıyor. kendini bitirmiş. sizden uzak dursun. gerekirse konuş. ne yaparsan yap ama uzak tut sizden.

cnm senn durumun benzerini bende yasamistim 3aylik evliyiz esime umran diye birinden cagri gelip duruyo hmde aksam 10da11de.kimdiyorum isyerindn arkadas dedi bayanmi yoksa erkekmi dedm erkek oldugunu soyledi.neyse yine bi aksam 11de msj geldi esime baktim umrandan cnm nbr diye bi msj.esime sordum hic bir erkek arkadasina cnmli msj atarmi diye sikistirdim biraz bayan oldugunu ozmn soyledi.bastan niye soylemedin dedim bnm asiri kiskanc olmamdan yok yere sorun yasamayalim diye soylememis.neyse orda kapandi konu inanmis gibi yaptim guveniyrm esime ama icimede bi kurt dustu acabami diye.bn annemlere kalmaya gitmistim dondugumde kaymvalidem esimin tlfnda bi kizla tartistigini soyledi senmiydin dedi bende yok biz hic tartismadk dedim sonra esime sordum umran oldugunu soyledi surekli ariyoms esime askinti oluyoms aramamasi icin ugrasiyrms esim soyledigine gore. iyice sikistirinca anlatti bunu bana.kizin cok rahat biri oldugunu biliyrm esim onun cok patavatsiz oldugunu cnmli cicimli knsan biri oldugunu soyledi esimin anlattigi dogru gibi geldi ozmn.evleneli 5sene oldu hala unutamadim o kizi kiz bile demek istemiyorum niye aramadim hesap sormadim diye pismn oluyorum sizde arayin bnce derdi neymis ne yapmaya calisiyoms anlayin derim

Esinin niyeti iyi olsada kadininki bozuj. Ben sana eger kocani o kadindan uzak tutmazsan olacaklari hemen siralim. Kadin esinin iyi niyetini ters anlayip boslukta oldugu icin esine asik olacak. Sen esinle bu yuzden kavga yapacaksin surekli. Ve sonra allah korusurun gerisini yazmak istemiyorum. Kisaca sizi ayiricak bu kadin. Boslukta cunki herseyi yapar. Ck dertlyse gitsin psikologa, annesine kiz arkadasina anlatsin. Ya bazi dusuncesiz yaratiklar boyle yuva yikiyolarya bunlara beddua bile edilmez okadar nefret duyuyorum bu yuva bozanlardan.

Evli bir erkeğin cep telefonunun numarası neden bir hanım iş arkadaşında bulunur ki? Ben eskiden çalıştığım işyerinde hiçbir erkeğin cep telefonunu bilmezdim, onlar da benimkini bilmezdi ki çalıştığım birimde sadece 2 kadındık, diğeri yabancıydı ama onda da yoktu erkeklerin telefonu. Ben çok geri kafalıyım sanırım

Yazmaya doyamadım... Sakın eşinize kıskandığınızı belli etmeyin. İlgi uyandırmayın. Gerekirse, eşinizin telefonundan o kadına mesajları siz atın. Ver canım ben atarım mesaj diyin eşinize.

Bu arada konu devam etmekteyden bekar hatunların evli erkeklere askıntı olmasına ayrıca ayar oluyorum
Erkek kıtlığımı var yahu
Kudurmuşlar evli erkeklere sarıyorlar yuva yakmak moda olmuş.
Erkekler suçsuz demiyorum ama hatunların cnmlı cicimli samimi konuşmaları neyin nesi nerde edep adap ar namus

Cıvık cıvık konuşan kadınlarından oldum olası nefret ederim
Tuvalet terliğiyle ağızlarının üzerine vuracaksın!

Medcigim balim sahalara döndüm ...tatlim geciyosun kocanin kafasini duvara surtuyosun diyorsun ki elalemin karisi yuvasini yikip sana yanasip dertlescek bu yuvayi yikmaya da niyetiniz varsa hiiiiiiiic takla atma...bundan sonra Burak mesaji bu kadinin bir cagrisini ya da is yerinde muhattap olduğunu bir göreyim bir duyayim o zaman sapkalarimizi degisiriz,iste bu kadar....is yerinede gidip kadina kendi yuvan bitiyor anladik derdin ne benimkinide mi yikmak...kim oluyosunda evli bir erkeğe aksamin bi koru mesaj atiyosun utanma arlanmanda mi yok...

Ay canm yok bizimki daha o seviyede değil. Peki kız aradımı bir daha

Bende eşime aynen bunları söyledim dün bana bir daha böyle bir şey olmayacak dedi bakalım hele bir daha bir arama mesaj olsun kızı arayacağım...

Canımın içiii dün sana bakıp bakıp durdum cezası kalktımı diye...
Konuya gelince konuştuk canım eşimle
Bana söz verdi bir daha böyle birşey asla olmayacak ben o kadını dinlemek bile istemiyorum ama masalarımız karşılıklı ve sürekli ağlıyıp benle konuşuyor diyor...
Zaten boşancağı adamda eşime o tehlikesiz saf durur ama şeytan dikkat et demiş. Bende keyfin bilir istersen konusmaya devam et falan dedim. Asla benim onla işim olmaz falan dedi . Baya konuştuk yattığımızda saat 3 tü:) şimdilik kocam takibimde...

cnm yine iyi sabırlısın ben olsam kesinlikle bişey yapardım yani ya kadını arardım yada iş yerine gidip konuşurdum çünkü yılanın başını küçükken ezicen büyürse sana zararı çok olur ama sen bilirsin takipte kal kesinliklee

Eğer bir daha böyle bir şey olursa zaten beni kocamda tutamaz. Dün dedim ben böyle bişey yapsam senin tepkin ne olurdu ben deliye dönerdim sen cok olgun davrandın diyor. Dedim bensana güvendiğim için sustum oda ben yanlış bişey yapmadım ki dedi. İnşallah yapmamıstır yoksa ikisinide mahvederim

cnm bende eşime sana güweniyorum derim ama asla güwenmem erkek bu ya hiç belli olmaz napacağı öyle örnekler gördüm ki şoklar içinde kaldım o yüzden en melek gibi olanına dahi güwenmicen bence bişi yapmamıştır ama tam tehlike yaklaşırken rabbim göstermiş sana şükret ama şunu aklından asla çıkarma o kadında eşinden yüz bulmasa asla atmazdı msj bi güweneği war ki atmış yani bi samimiyet olmasa sana karşı resmi birine bu denli özel bi msj atabilirmisin resmi biriyse insan bayram msjı atarken bile düşünür ki kaldıki buuu.. yani eşin sana göserdiği kadar resmi diil bunu öğrenmiş oldun bundan sonrasıda gözlerini 4 açma wakti

Zaten ben sorduğumda hemen söyledi derdini anlattı epey çocuk konusunda dedi ama ben hep geçiştirdim onla konuşsam işler yetişmez mesaiye kalırdım dedi
Aynen dediğin gibi gözlerimi açtım

Zaten ben sorduğumda hemen söyledi derdini anlattı epey çocuk konusunda dedi ama ben hep geçiştirdim onla konuşsam işler yetişmez mesaiye kalırdım dedi
Aynen dediğin gibi gözlerimi açtım

umarım hersey istediğin dilediğin gibi olur. artık yorumlara kapa gözünü kulağını çünkü çoğumuz aynı fikirdeyiz verilen samimiyet yoksa cesarette olmaz.

Yalniz bi sey soylicem. Bu erkekler neden boyle ya. Adam bosanicagi karisi icin ne demis oyle. Evliyken her sey iyi bosanirken seytan oluyo karsi tarad cok cirkin. Ne olursa olsun o senin karin olmus be adam insan millete oyle soyler mi kadini bilmemde adam karaktersizmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…