Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

Tam da ayrılık acısı yaşadığı bir dönemde, eşlerin bir arada bulunduğu saat olduğu bilinirken
mesaj atması hiç hayra alamet gelmedi.
Eşin de şaşırmış anlam verememiş olabilir. Ama kadın haddini aşmış kesinlikle.

Bu düşüncesiz bayanlar ve erkekler yüzünden eşler arasında tartışma çıkıyor. Eeee beee kadıııın senin hiç mi bayan arkadaşın yok evli barklı adama yazarsın

Sanırım ben iş yerine gidip o kızla 2 laf konuşurdum şunun gibi

senin özel hayatın bize ne! Eşime ne ! Bir daha bu veya özel konu ile bizi huzursuz etme, ananda mı yok ,git onunla dertleş (bu kız kesin anasınıda dinlememiştir anası böyle olacağını bildiği için )duysual olarak epey zayıf bir kişilik olduğu kesin zaten böyle böyle yakınlaşmalar başlar ,acitasyonla

aynen
aynen öyle yap
şaka bir yana da bir şeyler yapmak gerek
gerçekten yüzsüzlük
ben evli kız arkadaşıma yazamıyorum akşam saati
eşi gelmiştir eve eşiyle vakit geçirmek ister bir diyeceğim varsa sabah derim diyorum sabırsız biri olduğum halde ve kaç yıllık arkadaşım
o kadın kesin yüz buldu seni üzmek istemem ama
ya da gerçekten zevzek bir kadın kancayı da atmak istiyor olabilir
ama hiç bir masumiyet göremedm peşini bırakma bence telefonu falan kurcala

prdon canm yanlış alıntı yapmışım ama sana katılıyorum alıntı yapmam iyi olmuş =)

Yakın olmasalar o mesajı atacak cesareti olmaz, hani yaslar kücük olsa tamam diyecegim ama...Yas büyük, bir de evli biri mesaj attıgı, yani sonucta senin huyunu suyunu bilmiyor, insan biraz cekinerek yaklasır...

Bence eşinin onla olan bağlantısı her neyse kesmeli hemen. senin de elinden bir şeyler geliyorsa bu bağı koparmak için yap sen de. hiç normal değil.

Eşiniz mesajdan 1 saat sonra mesaj atsaydı deseydi ki kusura bakma karımla vakit geçiriyordum inş düzelir aranız eşinizle. ne sanıyor ki bu kadın kendisini kendisi mutsuzsa neden başkalarınıda mutsuz ediyor kendimi senin yerine koydum cnm sinir bozucu çok. Kadın yeni arayışlarda olabilir aman dikkat et insanlardan herşey beklenir. Ne düşündüğünü bilemezsin iyi niyetli olup olmadığınıda

Aynen öyle canm sinir oldum düşününce yani yaptığı şey çok saygısızca gecenin bir körü mesaj atmakta

Bu düşüncesiz bayanlar ve erkekler yüzünden eşler arasında tartışma çıkıyor. Eeee beee kadıııın senin hiç mi bayan arkadaşın yok evli barklı adama yazarsın
Aynen öylee
Bu kadar özel bir konuda benm kocamın işi ne?

Kimse kimseye samimi olmadan o saatte özel hayatiyla ilgili mesaj atmaz. Eşinizi biraz uyarin araya mesafe koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…