aynen öyle yapSanırım ben iş yerine gidip o kızla 2 laf konuşurdum şunun gibi
senin özel hayatın bize ne! Eşime ne ! Bir daha bu veya özel konu ile bizi huzursuz etme, ananda mı yok ,git onunla dertleş (bu kız kesin anasınıda dinlememiştir anası böyle olacağını bildiği için )duysual olarak epey zayıf bir kişilik olduğu kesin zaten böyle böyle yakınlaşmalar başlar ,acitasyonla
prdon canm yanlış alıntı yapmışım ama sana katılıyorum alıntı yapmam iyi olmuş =)Sanırım ben iş yerine gidip o kızla 2 laf konuşurdum şunun gibi
senin özel hayatın bize ne! Eşime ne ! Bir daha bu veya özel konu ile bizi huzursuz etme, ananda mı yok ,git onunla dertleş (bu kız kesin anasınıda dinlememiştir anası böyle olacağını bildiği için )duysual olarak epey zayıf bir kişilik olduğu kesin zaten böyle böyle yakınlaşmalar başlar ,acitasyonla
Yok canm güzin abla falan değil...İşyerinde özel hayat konuşmuşlar besbelli sanırım eşin güzin abla olmuş
Aynen öyle canm sinir oldum düşününce yani yaptığı şey çok saygısızca gecenin bir körü mesaj atmaktaEşiniz mesajdan 1 saat sonra mesaj atsaydı deseydi ki kusura bakma karımla vakit geçiriyordum inş düzelir aranız eşinizle. ne sanıyor ki bu kadın kendisini kendisi mutsuzsa neden başkalarınıda mutsuz ediyor kendimi senin yerine koydum cnm sinir bozucu çok. Kadın yeni arayışlarda olabilir aman dikkat et insanlardan herşey beklenir. Ne düşündüğünü bilemezsin iyi niyetli olup olmadığınıda
Aynen öyleeBu düşüncesiz bayanlar ve erkekler yüzünden eşler arasında tartışma çıkıyor. Eeee beee kadıııın senin hiç mi bayan arkadaşın yok evli barklı adama yazarsın
bir de şu yönden düşünün neden bir kadın samimi olmadığı birine böyle mesaj atsın?Aynen öylee
Bu kadar özel bir konuda benm kocamın işi ne?
Zaten onada şaşırdım bu kadar ketum ve resmi bir adama bu mesajı nasıl attı diyebir de şu yönden düşünün neden bir kadın samimi olmadığı birine böyle mesaj atsın?
işte ben de diyorum ki eşiniz o kadar resmi olmayabilir,kadın deli değil ya o mesajı ona atsın?Zaten onada şaşırdım bu kadar ketum ve resmi bir adama bu mesajı nasıl attı diye
Şuan için beklmedeyim..işte ben de diyorum ki eşiniz o kadar resmi olmayabilir,kadın deli değil ya o mesajı ona atsın?
Ne biliyoruz delidir belki.işte ben de diyorum ki eşiniz o kadar resmi olmayabilir,kadın deli değil ya o mesajı ona atsın?
o kadar tek yönde bakmayın..Ne biliyoruz delidir belki.İnsanları huzursuz etmekten zevk alıyor da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?