- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.830
- 548
- 25
- Konu Sahibi gerekYokki
+1Konunun cinsellikle alakası
Seks yaparken söyleyemiyorsunuz sandım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Konunun cinsellikle alakası
Seks yaparken söyleyemiyorsunuz sandım.
E o zaman siz niye sorun ediyorsunuz ki?Yok hiç uyarmadı bir keresinde söyledim farkında mısın ben senin ismini söyleyemiyorum diye bişey demedi
İlişkimizde güzel ilerliyor ya çok şükür sorun yok yanide görmezden geliyor galiba pek sorun eden birisi değil
Adı ne eşinizin?Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu![]()
Hayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum![]()
Yok benimkisi böyle taleplerde bulunmuyorAhahah benim kızımın babasının adı da volkan ve o bana evli iken volki tolki ne yaaa volkişotti diceksin ya da volkstoy diceksin, bana yakışan lakap kullan kızım diye posta koyardı![]()
Başka erkek mi kalmadı? Hala oğlundan koca yapan birinin derdi de bu olur zatenEvet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
Yok hiç uyarmadı bir keresinde söyledim farkında mısın ben senin ismini söyleyemiyorum diye bişey demedi
İlişkimizde güzel ilerliyor ya çok şükür sorun yok yanide görmezden geliyor galiba pek sorun eden birisi değil
Yok benimkisi böyle taleplerde bulunmuyor
Volki denilmesinden hoşlanıyor daha çok![]()
HamzaymisNiye ki ?.
Abuzittin mi adı
Onda da sıkıntı varmış wimin konu açtıSiz bu adamla sevisiyorsunuz, farkindasiniz di mi?
Niye ki ?.
Abuzittin mi adı
Yuh akraba evliligi miBaşka erkek mi kalmadı? Hala oğlundan koca yapan birinin derdi de bu olur zaten![]()