Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Adı ne eşinizin?

Hayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum 🤭

Ahahah benim kızımın babasının adı da volkan ve o bana evli iken volki tolki ne yaaa volkişotti diceksin ya da volkstoy diceksin, bana yakışan lakap kullan kızım diye posta koyardı :D

Ahahah benim kızımın babasının adı da volkan ve o bana evli iken volki tolki ne yaaa volkişotti diceksin ya da volkstoy diceksin, bana yakışan lakap kullan kızım diye posta koyardı :KK70:
Yok benimkisi böyle taleplerde bulunmuyor 😂
Volki denilmesinden hoşlanıyor daha çok 😜

Yok hiç uyarmadı bir keresinde söyledim farkında mısın ben senin ismini söyleyemiyorum diye bişey demedi 😀
İlişkimizde güzel ilerliyor ya çok şükür sorun yok yanide görmezden geliyor galiba pek sorun eden birisi değil

Benim aklı evvel annem de babama adıyla hitap etmez, "herif", bizimki, bizim adam vs derdi. Siz de öyle bir evde büyüdüyseniz isimle hitap garip geliyor olabilir.

Bende asla sadece ismiyle hitap etmiyorum ailemizin yada dışarda bile isminin yanına çim Cum getiriyorum . Oda bana ismimi kisaltarak diyor Gülçin isim gülüş diyor 😁

Yalnız konu sahibinin tek derdi ismini söyleyememek değil 😒

Cok saygısızca buldum acikcasi "şiiiii" diye seslenmeyi... Bosanma nedeni ayrica :d

Eklentiler

• 20230517_211238.webp
    20230517_211238.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 110
Önceden abi gibi başka bir hitap mı kullanırdınız? Ben de hocam veya abla/abi dediğime sadece ismiyle seslenemiyorum.

Bir diğer olasılık da ismi başkasıyla bağdaştırmak. Kardeşimin ismi normaldi ama ben yıllarca ona çocuğa bak, çocuk uyuyor gibi şekillerde hitap ettim. İsmini bayağı bir süre söyleyemedim. O isimle sevdiğim bir arkadaşım vardı çünkü. Tuhafıma gidiyordu.

Birkaç kere hitap edince alışıyor insan.

Back
X