Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Şaka dimi.......Adama şiittt mi diyorsunuz?🤭🤭canım, aşkım falan değin bari.Adamin ismi çok komik mi ya da sizde travma yaratan bir isim mi?
Yattiginiz ( aranızda gizli saklı,ayıp mayip yok) kocanizin ismini söylemek çok zor olmasa gerek

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum

Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz akşam akşam.
Eşiniz yahu söyleyiverin 😂

Adı ne kocanizin . Biraz pratik yapin

anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Güldüm valla, anneannenizi benim yerime öpün. Ben de kızınca artık böyle sesleneceğim.

Yakın arkadaşımın rahmetli babası, garsona "bizim oğlan" diye seslenirdi. O her seslendiğinde beynimde "Hadi deli oğlan hadi belime dolan.." şarkısı çalardı. 😅😅😅

doğuda eşler birbirini isimle çağırmaz ayıp sayılır siz de oralı mısınız acaba ailenizden öyle gördüyseniz alışamıyorsunuzdur.
bir yerden söylemeye başlayın eş bu yahu hayat arkadaşı

Back
X