Kocamin isyerinde kadina yaptigi hareketler

ciyyagmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
18
-3
1
40
Kizlar eski konumuda okuyun
Yan tarafimiza kari koca esnaf gelmisti ,kadin gocmen cok guzel can sikacak sekilde guzel,38 yasinda,esim 50 yasinda..

Bugun kadinin basina kalabalik toplandi adres soruyorlar ,kadin ne yapacagini sasirdi,esim kapiya cikip kadina goz kirpti ne oluyor diye,esimin adi diyelim ki Mehmet olsun,kadin Mehmet abi adres soruyorlar dedi,esim bir bozuldu bir bozuldu,ama sonra sok olaya geleyim,kadin esime tekrar birsey diyecek oldu 1 saat sonra,bu sefer tam Mehmet aaab diyecekken Mehmet hocam dediEsim zanaatkar hocalik yapiyor ayni zamanda...Kadin dukkanin onunden gececegi zaman bizimki goruyor hemen dukkanin onune cikiyor,ben cikmazdayim,birisi yazmisti dukkani sirtlanip gidemezsin diye...kocam bizim dukkandan icin adama burasi seninde dukkanin sayilir diyor soyle boyle yardimci oluyor,kadin bizim dukkana girecek oldu,zaten kasa icin 1 kere girmisti, esim bir mutlu oldu bir mutlu oldu gir gir bir bak bakalim diyor agzi kulaklarinda yorumlarinizi okuyacagim

Can sıkıcı olan duygu ve his kısmı. Eşiniz kadını beğeniyor belli ki. Kadınla muhatap olmanı istemiyorum, üzülüyorum diye bir konuşma yapın. Dikkate alıp iletişimi keserse ne ala, kesmezse bilin ki kadından yeşil ışık bekliyordur.

Eşinize açıkça söyleyin çok belli ortada yaptığı rahatsız olduğunuzu anlamıyorumu ne bekliyirsunuz daha ne yapmasını

Eski konunuzu da okudum. Eşiniz tam bir kart zampara. Kadının bir suçu olduğunu düşünmüyorum dümdüz işini yapmaya çalışan bir kadın. Eşiniz kendini o kadar aşmış ki kadının kocasının yanında bile depar atıyor. Bu azgın tekenin normal bir sekilde konuşmaktan anlayacağını sanmıyorum bir an önce boşanın. Birikimimiz vs. varsa hiç beklemeyin.

Çok üzülüyorum ya. Saklamaya bile çalışmıyor pislik herif. Belli ki hiçbir şeyden çekinmiyor, acaba anlamayacağınızı mı düşünüyor yoksa umrunda mı değilsiniz. Bu adamı alıp konuşun karşınıza. Bana kalsa direkt boşanın diyeceğim ama işte

Kocanla iş yeri kurmuşsun, beraber çalışıyorsun, işinde gücünde düzgün bir kadınsın, işe alışmaya çalılıyorsun yabancılık çekiyorsun, yardıma ihtiyaç duyuyorsun ama yan tarafta bir sırtlanın ağzının suyu akıyor. Kendi karısından ve senin kocandan utanmayan adi ahlaksız bir adam tarafından gözetleniyorsun.
Buruşmuş yamulmuş tipine bakmadan başkasının karısına heyecen duyan ezik kocanıza da acıdım ama kadının başını yakmasın. Kadın abi demiş ve sadece yardım gerektiğinde muhatap olmuş. Sizin durup seyredip bir şey yapmamanızdan, buraya 2 kere konu açıp yorumlara bile cevap vermemenizden pasif biriniz olduğu belli. Birinin kocanıza gerçekleri göstermesi lazım. Dükkanınızı kapattırıp sizi oradan kaçırmaya kadar uğraşırlar umarım.

Ay bari gidin kadinla konusun, benim kocam tekinsiz bi tiptir bizim dukkana gelip durma kocaninda seninde basiniz derde girmesin deyin ama nazikce cidden gönülden uyardiginizi hissettirin.

Yazik kadinada pusuda bekleyen sirtlandan haberi yok basi yanacak durduk yere.

Azgın teke diyorum, sende izlemeye devam et, belli ki bı tepki vermeye niyetin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…