- 18 Şubat 2018
- 13.356
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.616
- 598
- 44
Kan tahliliYazıp yazıp duruyorsunuz iyi değilim diye kan tahlili mi yaptıracaksınız anlamadım ki
Kocanız utanmadan sizin yanınızda kadına yürümüyor koşuyor
Belliki utanması sıkılması sizi üzerim kızdırırım diye düşünmesi yok
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz onu yazın bir hele
Ben yazmıştım:) evet o yüzden bu iş büyüdükçe büyür. Yani ben olsam önce kocamla konuşurdum. İflah olmuyorsa kadın ile konuşurdum. Kadınla ciddi şekilde konuşurdum. Kadın geri adım atarsa kocan zaten fiss diye söner. Ama şu var kocanın niyeti bozulmuş. Bu kadın gitsin başkası gelsin aynı şey olur.cikmazdayim,birisi yazmisti dukkani sirtlanip gidemezsin diye...
Kim kimEsnaf eş, Abaza koca ve kocatapar üye görünce aklıma bir kişi geliyor ama neyse
O en son boşandım diye konu açmıştı sanırım. Ama daha evvel de öyle demişti, sonra yok boşanmadım şaka yaptım vs deyip kıvırıyodu. Akıllara ziyan bir kişilikti.Kiraz mevsimi mi biri vardı kocası böyle esnaftı yan dükkanda ki kıza yavşayıp duruyodu falan, sanki o geri geldi
Konuları bulursanız atın ya boşken okuruz biz de. Ben aradım bulamadım )O en son boşandım diye konu açmıştı sanırım. Ama daha evvel de öyle demişti, sonra yok boşanmadım şaka yaptım vs deyip kıvırıyodu. Akıllara ziyan bir kişilikti.
Mavinin her tonunaa olarak değiştirmiş üyelik ismini. Konuları bu başlıktaki konuya çok benziyor.Konuları bulursanız atın ya boşken okuruz biz de. Ben aradım bulamadım )
Çok teşekkürlerMavinin her tonunaa olarak değiştirmiş üyelik ismini. Konuları bu başlıktaki konuya çok benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?