• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin izledigi

• Konu Sahibi Konu Sahibi niz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

niz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
1
0
1
31
Merhaba. Ben lohusayim. Eşimin telefonuna baktim bu gece ve video izlediğini gördüm. Prno yani. Sizce nasil davranmaliyim? Kendimi çok kotu hissettim video izledigini görünce.

Lohusasınız bu konuya odaklanıp ta üzülmeyin,sütünüzü etkiler.Her ne kadar tasvip etmesemde ,lohusayken aldatacağına o yöntemi tercih etmesi daha masum sanki.Bir kadın olarak kadınlık gururunuz incinmiş olabilir ama emin ol ,eşi lohusa olmasa da izleyen çok var ,çoğu kadının haberi bile yok bu durumdan.Bu tür konu 1548663 tane var KKda.

Bu kadar kafaya takmayin
emziren kadinsiniz, kendinizi mutsuz edecek seylere odaklamayin

Eğer bu bir bağımlılık değilse görmezden gelmenizi tavsiye ediyorum.
Çünkü söylediğinizde yine izleyecek ve yüz göz olmaktan başka ise yaramayacak.

Merhaba. Ben lohusayim. Eşimin telefonuna baktim bu gece ve video izlediğini gördüm. Prno yani. Sizce nasil davranmaliyim? Kendimi çok kotu hissettim video izledigini görünce.
Ben bile izlemiştim kadın olduğum halde ki eşin erkek ve sen lousasın yani bunda abartılacak bi durum yok bence

Görmezden gelin, bebeğinize odaklanın zira onun size kocanızdan daha çok ihtiyacı var :KK66:

Ben bile kısmını anlayamadım?
Ben sık izliyorum, seviyorum izlemeyi. İşyerinde gün içinde bile izliyorum bazen, IT departmanı takip etmiyordur umarım:KK76::KK76::KK76:
sırf meraktan soruyorum hiç bişey gütmeden mi izliyosun normal bi film izler gibi

Ben sık izliyorum, seviyorum izlemeyi. İşyerinde gün içinde bile izliyorum bazen, IT departmanı takip etmiyordur umarım:KK76::KK76::KK76:
sen yinede işte izleme. takip edebilirler. bence hic estetigi yok boyle filmlerin. zevk meselesi

ha ha,
biz öğrenciyken stajda bir arkadaş bile ağ trafiğini dinleyip neler ortaya çıkarmıştı.
bence çok güvenme derim.

bir de çalıştığın kurumun niteliğine göre bu bilgiler fişleme / şantaj amacıyla kullanılabilir.
aman diyim.

Back
X