Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bile izlemiştim kadın olduğum halde ki eşin erkek ve sen lousasın yani bunda abartılacak bi durum yok benceMerhaba. Ben lohusayim. Eşimin telefonuna baktim bu gece ve video izlediğini gördüm. Prno yani. Sizce nasil davranmaliyim? Kendimi çok kotu hissettim video izledigini görünce.
Ben bile kısmını anlayamadım?Ben bile izlemiştim kadın olduğum halde ki eşin erkek ve sen lousasın yani bunda abartılacak bi durum yok bence
sırf meraktan soruyorum hiç bişey gütmeden mi izliyosun normal bi film izler gibiBen bile kısmını anlayamadım?
Ben sık izliyorum, seviyorum izlemeyi. İşyerinde gün içinde bile izliyorum bazen, IT departmanı takip etmiyordur umarım![]()
Gütmek? Hoşuma gidiyor, kendimi geliştiriyorum, zevk alıyorum. Libido fazla bende...sırf meraktan soruyorum hiç bişey gütmeden mi izliyosun normal bi film izler gibi
sen yinede işte izleme. takip edebilirler. bence hic estetigi yok boyle filmlerin. zevk meselesiBen bile kısmını anlayamadım?
Ben sık izliyorum, seviyorum izlemeyi. İşyerinde gün içinde bile izliyorum bazen, IT departmanı takip etmiyordur umarım![]()
Abi şöyle aşamadım bi kendimi iyi miBen bile kısmını anlayamadım?
amacına yönelik izliyosun yani öyle bi yazmışsın ki gündüz kuşağı izler gibi anlatmışsınGütmek? Hoşuma gidiyor, kendimi geliştiriyorum, zevk alıyorum. Libido fazla bende...
Ben bile kısmını anlayamadım?
Ben bile kısmını anlayamadım?
Takip ediliyor dikkat et bencecok ciddi soyluyorum bilgi islem fenaaaaaaasen yinede işte izleme. takip edebilirler. bence hic estetigi yok boyle filmlerin. zevk meselesi