Kocamın karaktersız kardesı

nuruumsun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
30
0
6
35
İstanbul
Selamlar baslik biraz Tuaf oldu ama cok sinirliyim uzun olursa hikayem özur dilerim anlatmam icimi dökmem lazim..bitane kaynim var cok terbiyesiz biri

Şöyle anlatim
Kendisi tam bir kuyruk hergün eşimi arar ama hergün disari cikiyomusun kocam yok dersee ;tamam ben geliyorum ozaman size der.ama bu hep boyle giti sevgilisinden ayrildikdan sonra kuyruk oldu hergun gelmeye basladi ..kocam disarda gorusmese davet edilmeden arar size geliiioom ben der eve gelir gece yarisina kadar otur ciddiyim yalan degil.yemegide bir guzelcene yer begenmedimi bu nebicim yemek olmus ...evde yemek olmayinca misafir geldi evde yemek yokmu der bazilariniz kesin sasirmistir bu nebicim iş diye durun.bitmedi abartmiyorum daha cok seyler var ama kisa anlaticam.. mesela disari gitcez 5dklina eşorrtmanla cikiyorum baska bisi giysene diyor diyorum sanane kocamisin sonra esim basliyor napim bidaha giydirmicem iste.boyle ufak seylerle aramizi aciyor hep ..benle kocamla arami cok acdi sonra kendisi bi köseye cekildi ..ben artik esime dedim bu ne ya nebicim kardesin var terbiyesizin teki dedim karakteri oyle napim diyor ....neyse bu boyle baya bi giti sonra esimi yine gece ariyo (kaynim gecede arar gunduzde )disari cikiyonmu yok dedi iyi ben geliyorum dedi ben dedim gidin mutfakda oturun ben icerde yatiyorum dedim tmm dedi sonra napip ne edip kocami disari cikardi sabah oldu gelmedi bende kv aradim esim sizdemi falan diye oda yok bizde degil dedi kv bize geldi sonra herseyi anlatim kaynimin bana karsi nasil konustuni hergün bize geldini gelicede gece yarilarina kadar oturur soyleyin duzeltsin kendisini dedim oda he tamam dedi kocam geldi sonra nerrdeydin diye kavga ettik. Neyse artik kaynim bize gelmedi artik sevinmistim benim ablamda bana hic gelmez ayda yilda bir gelir desem dogru bir laftir... kv aramistim sabah ablam bana geldi gel sende otur diye kocaminda haberi yokdu ablamin geleceginden cunku surat yapar bana diye kv saolun oturun siz isim var baska zaman dedi.
1Hafta sonra esim bana diyor ablan buraya gelmis niye haber vermedin diye senin nerden haberin var dedim kardesim soyledi bana nebicim erkeksin karinin ailesi size gelebilior ben gelemiyorum demis esime kardesi ..ben bi sinirlendim onanneki bize gelen misafirden onu ne ilgilendiriir benim ablam ayda yilda bir gelen insan kendisi hergun gelip patavasiz konusur terbiyesizin teki dedim halbuki az gelsin öz gelsin dedim kvdeye oda gitmis gelin seni kovdu bidaha.gitme demis.nebicim insanlar ya

Simdi evde haftasonlari yanlizim gece yarisi gelir eve yemegini yer kavga edip uyuruz.hafta icide calisir işden gelir yemegini yer yatar uyur yüzüme bakmaz dokununcada yapma istemiyorum der .Galiba böyle sürüp gidecek ve ben böyle hayat istemiyorum..

Ya iste kizlar anlayacaniz suclu ben oldum varin gerisini siz dusunun Uzun oldu ama icime sizlere dökebilirim anca ..

Son düzenleme:
Canım üşenmedim okudum çok üüzüldüm ama bence elalem için kocanla aranı açma adamın amacı belli eşini kendine benzetmee calısıyo taviz verme ama eşne çaktırmadan göze batmadan hakkından gel kadınız biz önumuzde dağ olsa yıkarız kendinide üzme

kaynın biraz yüzsüz cidden ne karışır ne giydiğine ne pişirdiğine fazla yüz göz olmuşsunuz biraz mesafe koyun.bu arada çok karışık yazmışsın okurken gözlerim karıştı

Ablanız size geldiğinde eşiniz neden haber vermedin diye size kızıyor mu? ben mi yanlış anladım; yani sizin aileniz gelmeden önce eşinizin onayını mı almak zorunda :26:

Tamam haklısın da , yine de pijamayla dışarı çıkmasan iyiymiş

Son düzenleme:
Canım üşenmedim okudum çok üüzüldüm ama bence elalem için kocanla aranı açma adamın amacı belli eşini kendine benzetmee calısıyo taviz verme ama eşne çaktırmadan göze batmadan hakkından gel kadınız biz önumuzde dağ olsa yıkarız kendinide üzme
Saol canim benim yani hic bir kadin böyle seylere izin vermez ama ben altan aldim iste sonunda suclu benim

kaynın biraz yüzsüz cidden ne karışır ne giydiğine ne pişirdiğine fazla yüz göz olmuşsunuz biraz mesafe koyun.bu arada çok karışık yazmışsın okurken gözlerim karıştı

Valla kisa ve öz anlatmak istedim anca bukadar oldu :)

ben yolarım böyle adamı. terbiyesize bak. sana karışma hakkını kendinde basıl da buluyor. ama kusura bakma da eşin adam değilmiş. kardeşi de olsa başka bir adamın sana laf söylemesine göz yuman o. fena aileye düşmüşsün. kolay gelsin..

terbiyesizlik başka bişey değil kaynınızın yaptığı.bende sinir olurum eşimi gece yarısı arayanlardan.Hiç düşünmezler evli barklı adam gece yarısı aranmaz ayıptır felan diye.Allah sabır versin cnm ne diyim :19:

Kardesinde is yok da senin esinde de is yok.
Senin ailenden biri gizli sakli gelebiliyor,
Ogrenirse surat asiyor ama kardeşi her gun sizde.

Cifte standarda bak !

Bosver iyi yapmissin.
Dinsizin hakkından imansiz gelir diye boşuna dememisler 😊

tövbe yarabbim yaa insanlar iyice bi tuhaf oluyo. rabbim yardım etsin.ne yüzsüz bi adammış kaynın. eşinde de problem var evli barklı adam ne diye seni yalnız bırakıp gece gece dışarı çıkıyo. çok alttan almışsın. valla ben alttan almanın daha çok sorun yarattığını anladım. alltan alınca sabırlı olunca daha çok sorun yaşıyo insan. diş göstermek lazım biraz...
rabbim fırsat vermesin kötü niyetli insanlara....

kaynın ne kadar düşüncesiz biriymiş. ama ondan çok kusura bakma eşinde kabahat.. ne olursa olsun siz bacı kardeş diye düşünüyor olabilir. size de güvenebilir. ama böyle ayrı ev demek kendinize göre bir dünya kurup çizgileriniz çekmişsiniz demektir. kaynın da o şkilde her istediği zaman gelirse önce o düşüncesiz onu uyarmayan eşi daha da düşüncesiz demektir. hani görümcen olsa bir yere kadar anlarım. hani senin ablanla kaynını kıyaslıyorlar ya.. saçmalık.. dediğim gibi yanlış anlama ama hiç mi tv izlemiyorlar eşin ve ailesi.. olmaz olmaz bu hayatta..

bir insan nasıl evli birinin evine istediği zaman gidebilir. hani böyle bir yaşantınız olma birlikte yaşamak gibi bir durum olursa elbette. ama eviniz ayrıyken ne kaynın adammış ne de kocan bu duruma tepkisini koymadığı için adammış.

yani gerçekten eşin bu konuda duyarsız mı.. gerçi kardeşi için o da öyle biri demiş.. ama birşeyler de yapması lazım.. belki o da kardeşiyle arasını bozmak istemiyor. aslında o da bir derece haklı.. yani düşünsene eşin belki uyarıyordur. daha uygun zamanda arayıp biz müsaitsek gel diyordur. ama kardeşi birşeyleri bahane edip ihtiyacımız olmazsa gelmeyiz zor durumda kalmasak gelmeyiz herhalde vs diyordur.ona da gelme diyemez.. büyük ihtimalle senin ablanın gelmesini koz olarak kullanıyorlar. kendisine kapı açıyor..

eşinle daha açık konuş.. erkek kardeşinin buraya istediği saate gelip gitmesi sence doğru mu de... sen olsan gider misin de.. biz karı kocayız özelimiz var de.. sorun ablamsa ona da söylerim ablam da gelmesin de..
biz arasınlar müsaitsek gelsinler.. de.. evli bir çift olarak bu bizim hakkımız de.. seninle mutlu olmak istiyorum .huzurlu bir yuvam olsun istiyorum gibi laflar ederek eşinin gönlünü al.. daha doğrusu onun düşüncelerini de öğrenmek istediğini de sor..

Ablan geldiginde kayinvalidenede haber vermesetdin keske. Hakli olarak oglumu istemiyo kendi ablasi gelince nispet yapar gibi arayip soyluyo der.... kayniniz sizi fazla samimi bulmus o yuzde rahat davranmis. Neyse daga gelmedigine gore mesele kapanmis. Esiniz gidiyosa onada siz karisamazsiniz. E gelen yoksa es gidcek

ay ne beter bişeymiş bu ya valla sinir oldum gece gece:47::20:eşinin bu duruma bukadar sessiz kalıp sana sinirlenmesi felanda olmamış sen belirtmişsin ona konuşup halledebilirdi sende göze batmamış olurdun mesafeyide koydunmu sorunsuz hallolurdu.ancak eşinin umursamazlıgından olay büyümüs gerçi işinedede öyle gelmiş anlaşılan gece çıkmalar gündüz gelmeler felan...bence tavrınızı net bişekilde koyun alın karşınıza konuşun

canim inan bana yuz goz olmana gerek yok
boyle tipler gercekten var.seninde dedigin gibi yuzsuz. bir tanede benim basimda var hatta bugun konu actim bdvye

1- sen suçlusun.Taviz vermişsin.İlk terbiyesizliğinde tavrını koyacaktın,ikincisi olmayacaktı.
2- Eşin suçlu.Bu terbiyesizliğe göz yummayacaktı.

Back
X