- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
Senle iletişimi yok mu kadının hiç
Eşimin okuluna gittim geçen gün orda bi beni süzerke
Ben bu işten hiç hoşlanmadım??? Esiniz ve o bayan ne ogretmeni?Kurduğu cümleler bile o kadar basit ki kankam diye hitap ediyor bir de laçka lakayit mesajlar ve hitaplar
Ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum giyimime kuşamıma makyajıma karışmasına asla izin vermeyeceğimBeni dinlemeyeni ben hiç dinlemem , ne münasebet oranı buranı ört diyecek birde .
Eşim matematik öğretmeni ben de ingilizce öğretmeniyim . O bayan da sosyal bilgilerdı sanirimBen bu işten hiç hoşlanmadım??? Esiniz ve o bayan ne ogretmeni?
Bende sosyal bilgiler öğretmeniyim baya çaba harcamıştır atanabilmek icin sizden ve esinizden daha fazla!Eşim matematik öğretmeni ben de ingilizce öğretmeniyim . O bayan da sosyal bilgilerdı sanirim
Asla müsade etmez kıyas mi ben kıyas yapmaktan empatiye davet etmekten vazgeçelı uzun zaman oldu. Bakımlı bir bayanım normalde giyimimde de dikkat çekici olmayı severim ama buna rağmen sırf eşimin gönlü hoş olsun diye giyim tarzımdan bile feragat etmişligim var. Erkeklerle aramda hep bir mesafe vardır zoruma giden de bu işte ben buna hak edecek ne yaptımSiz okuldan bir öğretmenle bu muhabetleri yapsanız eşinizin tavrı ne olur? Muhtemelen müsade etmez.
Aslında böyle şeylerde kısas yapacaksınız ki, karşındaki insanı, eşini biraz anlasın.
Ne güzel meslektaşımsiniz. Yalnız o bayan ücretli çalışıyor atanmamis branşı da öğretmenlik değil zaten boşluk var diye çalısıyorBende sosyal bilgiler öğretmeniyim baya çaba harcamıştır atanabilmek icin sizden ve esinizden daha fazla!
Neyse bi ortak alanda degiller, bence tepki koy!
Demek ki eşiniz kendinizden ödün verecek şeyler yapmayı asla haketmiyor, bundan sonra taviz vermeyin kendi tercihlerinizden.Asla müsade etmez kıyas mi ben kıyas yapmaktan empatiye davet etmekten vazgeçelı uzun zaman oldu. Bakımlı bir bayanım normalde giyimimde de dikkat çekici olmayı severim ama buna rağmen sırf eşimin gönlü hoş olsun diye giyim tarzımdan bile feragat etmişligim var. Erkeklerle aramda hep bir mesafe vardır zoruma giden de bu işte ben buna hak edecek ne yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?