- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
İlla bir gün ben de biriyle mesajlasacagim kanka olacağım ve sanırım o zaman beni anlayacak malesefValla ben egıtımlıyım bende öğretmenim lakın bu konuda medenî degılım...kimsede benı bu konuda ikna edemez.evli insana bayandan ne kankası ya ? Kadınla mesajlasacagına otursun karısıyla 2 muhabbet etsın.kadına gelince gerçekten basıtmış.evli insana ne diye mesaj atarsın ya .bi şekilde bu kankacılıgı bıtırın derim
Kadını bence hiç küçümseme, eşinin aldatması için yada aşık olması için kadının güzel olması gerekmez.Açıkçası kadın çok da ciddiye alınacak biri değil canımı sıkan eşimin sabırla cvp vermesi ve kanka demesi . Bu bayan bir başka evli hocaya da mesaj atıp duruyor ona da dostum diyormuş trajikomik gerçekte n
Siz yine de kadını ciddiye alınacak bir tip diye küçümsemeyin.Açıkçası kadın çok da ciddiye alınacak biri değil canımı sıkan eşimin sabırla cvp vermesi ve kanka demesi . Bu bayan bir başka evli hocaya da mesaj atıp duruyor ona da dostum diyormuş trajikomik gerçekte n
Asla. Erkek milleti bu belli olmazKadını bence hiç küçümseme, eşinin aldatması için yada aşık olması için
Bir süre yok gibi davranın bence. Erkekler Valla kendileri gibş düz mantık düşünüyor. Yıllar önce kocamın eski sevgilisinin arkadaşı için bu tarz bir olay yaşadım, konuşma o sizi barıştırmak için uğraşıyor dedim rahatsız oluyorum dedim inanmadı benı şuçladı onu tanımıyorsun benım arkadaşım o dedi ki önceden tanışıklığı yoktu sevgilisi aracılığı ile tanıyordu hatta benımle kavga etti onu korudu . Ne zamanki o kız niyetini söyledi öyle dank etti. Ben de o zaman gerekeni yaptımI
Öneriniz için teşekkür ederim :) peki ya karpuz kabuğu hep eşeğin aklindaysageçen gün kibarca uyarmaya çalıştım tartıştık hani bir serzenişti oysaki güzellikle anlatsam da fayda etmedi oysa kibarca mesafe koyabilirdi değil mi ama bugün de baktım yine mesajlar ..
Ben kendi nezdimde dinlemeye tahammül edemiyorum eşim konuşuyor demek ki bis konuşuyor demesine rağmen kadın hoş konuşuyor ona göre aslında.Siz yine de kadını ciddiye alınacak bir tip diye küçümsemeyin.
siz bu basitliği yapmayın.ben bilmiyorumda kesinlikle kadına mesaj atardım .hayatta tutamam kendımı .kanka nın evli olduğunu biliyor musun tatlım,kendi seviyende biriyle kanka ol derdim.size yapın demiyorum ama ben kesin yapardımİlla bir gün ben de biriyle mesajlasacagim kanka olacağım ve sanırım o zaman beni anlayacak malesef
Her gün konuşacak birşey buluyor mesela masa örtüsü olabilir konu ya da sandalye bacağı herşey ama yalakalık da yapıyor üstelik bireysel farklılık işte ben sevmem böyle şeyleri ama eşim seviyor demek kiBir süre yok gibi davranın bence. Erkekler Valla kendileri gibş düz mantık düşünüyor. Yıllar önce kocamın eski sevgilisinin arkadaşı için bu tarz bir olay yaşadım, konuşma o sizi barıştırmak için uğraşıyor dedim rahatsız oluyorum dedim inanmadı benı şuçladı onu tanımıyorsun benım arkadaşım o dedi ki önceden tanışıklığı yoktu sevgilisi aracılığı ile tanıyordu hatta benımle kavga etti onu korudu . Ne zamanki o kız niyetini söyledi öyle dank etti. Ben de o zaman gerekeni yaptımsiz de net bir davranış bekleyin sonra kibar laftan ben dilinden falan anlamaz erkekler direkt sen diline geçip anlayacağı tarzda biraz dellenmek lazım. Mesajların içeriği ne peki tamam kanka diyor ama hergğn ne bahane buluyor
Allah Allah bayan ilginç o zamanAçıkçası kadın çok da ciddiye alınacak biri değil canımı sıkan eşimin sabırla cvp vermesi ve kanka demesi . Bu bayan bir başka evli hocaya da mesaj atıp duruyor ona da dostum diyormuş trajikomik gerçekte n
Çok ilginç gerçekten eşinizin okuluna tayin isteyin benceHer gün konuşacak birşey buluyor mesela masa örtüsü olabilir konu ya da sandalye bacağı herşey ama yalakalık da yapıyor üstelik bireysel farklılık işte ben sevmem böyle şeyleri ama eşim seviyor demek ki
Aslında benim kıskançlığım aralarında bir şey olacak muhabbeti değil. Hayatımdaki erkeğin gözünde ilk planda olmak isterim ve o yeri kimseyle paylaşmak istemem. En yakın arkadaşı da ben olmalıyım sırdaşı da.
Yemeğe çıkmak isteyebileceğim biri değil sohbetine bile 5 dk dayanabilirim eşimin beni anlamaması bana çifte standart yapması beni üzen. Yahu spora gidiyorum bayanların olduğu bir salon sadece.orada bile giyimine dikkat et diyor saçmalığa bakar mısınız olay bu yani canımı sıkan
Benim eşim ya fazla iyi niyetli ya da flörtöz bilemedim. Bayanlara karşı çok kibar.bayanlarla daha iyi anlaştığını söyler hep. Ben de onu anlamaya çalıştım sonuçta ben de bazen öğretmenler odasında erkek hocaların muhabbetini daha hOS buluyorum ama mesafemi hep koruyorum mesela erkek bir Hoca bana öyle canının istediği gibi mesaj atamaz ya da kanka diyemez . Acaba fazla mı taviz verdim çok mu odun verdim kendimden bugünden sonra ben de samimi olsam karşı cinsle ayıp mı ederm kendimeBence de haklisiniz.
Evli bi erkegin karşi cinsle bu sekilde samimiyet kurmasi çok saçma.
Bende öğretmenim.Okuldaki erkek evli hocalar herkese karşi mesafeli bizde öyle.
İlk ogretmenlik yaptigim sene okulda erkek bir beden hocasi vardi.
Tipi hoş yakisikli ve yuzuk takmazdi.
evli oldugunu ogrendigimde ve bebegide varmiş cok sasirdim.
çunkü okulda esinden boşanmiş yine hoş alimli bir bayan hoca ile asiri samimiyeti vardi
ben aralarinda bisey var sanirdim.
ayri bi spor odasi vardi hep ordalardi.
eşine cok acimiştim ki o zamanlar bekardim.
yani o zamanlar bile eşine karsi saygisizlik oldugunu düşünmüştüm.
Bu samimiyeti ile bence sizide saymiyor
Bazen insan karşı cinsten hoşlanmasını küçümseyerek saklamaya çalışır, eşinizde kesin öyledir demiyorum ama hem boş konuşuyor deyip samimiyete devam etmesi dilindekiyle kalbindekini aynı olmadığını gösteriyor zaten.Ben kendi nezdimde dinlemeye tahammül edemiyorum eşim konuşuyor demek ki bis konuşuyor demesine rağmen kadın hoş konuşuyor ona göre aslında.
Benim eşim de nasil tersliyim diyor. Tersleyip demiyorum ki geç yaz ya da cvp verme yani baştan savmanjn türlü yollari var ki sonuçtaÇok ilginç gerçekten eşinizin okuluna tayin isteyin bencebu tarz konuları sizinle konuşsun havadan sudan muhabbetler için yanlış bir seçim yapmış Normalde nasıl biri eşiniz. Mesela benim eşim bu durumda bana mesaj atma diyemez ayıp olur der zaten benden başka herkese herşey ayıp olabilir
Ben dışında herkese sabrı ve hoşgörüsü var .Allah Allah bayan ilginç o zaman
Yani öğrenci olsa kazanmaya çalışıyor öğrenciyi falan derim sabrına anlam veririm ama öyle bir durum da yok
aynısını bir tandık yaşadı...eşi kapalıydı, eve gelen tüpçüden bile kıskanırdı...sonra samimi görüştüğü öğretmen bayanla mesajları nı yakaladı eşi...evi terketti çocuklarıyla, sonra eşi yalvar yakar geri getirdi eşini, okulunuda değiştirdi adam...Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?
Esim beni erkek kuzenlerimlerden dahi kiskanir bigun baktim is arkadasinin tel numarasini kaydetmis ama konusmuyorlar is grubu kurmuslar ona bile razi gelmem kisasa kisas kusura bakmasin tabikide bosvermeyin bde kanka diyecek ciddi kavga sebebiMerhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?