Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

İlla bir gün ben de biriyle mesajlasacagim kanka olacağım ve sanırım o zaman beni anlayacak malesef

Kadını bence hiç küçümseme, eşinin aldatması için yada aşık olması için kadının güzel olması gerekmez.

Siz yine de kadını ciddiye alınacak bir tip diye küçümsemeyin.

Bir süre yok gibi davranın bence. Erkekler Valla kendileri gibş düz mantık düşünüyor. Yıllar önce kocamın eski sevgilisinin arkadaşı için bu tarz bir olay yaşadım, konuşma o sizi barıştırmak için uğraşıyor dedim rahatsız oluyorum dedim inanmadı benı şuçladı onu tanımıyorsun benım arkadaşım o dedi ki önceden tanışıklığı yoktu sevgilisi aracılığı ile tanıyordu hatta benımle kavga etti onu korudu . Ne zamanki o kız niyetini söyledi öyle dank etti. Ben de o zaman gerekeni yaptım siz de net bir davranış bekleyin sonra kibar laftan ben dilinden falan anlamaz erkekler direkt sen diline geçip anlayacağı tarzda biraz dellenmek lazım. Mesajların içeriği ne peki tamam kanka diyor ama hergğn ne bahane buluyor

Siz yine de kadını ciddiye alınacak bir tip diye küçümsemeyin.
Ben kendi nezdimde dinlemeye tahammül edemiyorum eşim konuşuyor demek ki bis konuşuyor demesine rağmen kadın hoş konuşuyor ona göre aslında.

Eşimle üniversiteden bir arkadaşımız var kardeşimiz gibi ,zamanında çok dertlestigimizde oldu .Ama ne zaman birisiyle tanıştım dedi ,ben aramaları vs azalttim.Kizla tanıştık ondan sonra o bana mesaj atıp aramadikca arayıp sormadım çünkü kızın yapısı buna müsait .onlarla yakın zamanda evlendik.Ger görüşmemizde kız sidik yaristuracak birsey buldu .Çocuklarımızda yakın yaşlarda şuanda onlarida kiyaslamaya çalışıyor .Geçen aylarda geldiler saçma sapan bir cümle kurunca artık hatır filan doldu yani azarladim bizim Arkadasta onu haksız bulup tersledi biraz laflarina dikkat et diye dediği şey şu :bu kız da ne kiymetliymis senin için bildim bileli dilinden düşmüyor !? Esimde yanımızda ve Allah'tan o arkadsi çok çok iyi tanıyoruz .O günden sonra evden gitmelerini istedim ve asla gorysmeyecegim arkadasimizdan da edecek yemin ediyorum adama hal hatır sormaya korkuyorum ki ciddi bir tipimdir.

Bu kadında iyi cesaret varmış yani böyle ariza bı tip olup olay da çıkarabilirsiniz .

Şunu da söyleyeyim böyle durumlarda mesafe koyacak olan es bence .Yani benim eşim içinde aynısı geçerli ...Kadınla asla muhatrao olmayın ama esinize böyle bir ilişkiyi normal buluyorsa size neden karıştığını bir sorun .

Bence de haklisiniz.
Evli bi erkegin karşi cinsle bu sekilde samimiyet kurmasi çok saçma.
Bende öğretmenim.Okuldaki erkek evli hocalar herkese karşi mesafeli bizde öyle.

İlk ogretmenlik yaptigim sene okulda erkek bir beden hocasi vardi.
Tipi hoş yakisikli ve yuzuk takmazdi.
evli oldugunu ogrendigimde ve bebegide varmiş cok sasirdim.
çunkü okulda esinden boşanmiş yine hoş alimli bir bayan hoca ile asiri samimiyeti vardi
ben aralarinda bisey var sanirdim.
ayri bi spor odasi vardi hep ordalardi.
eşine cok acimiştim ki o zamanlar bekardim.
yani o zamanlar bile eşine karsi saygisizlik oldugunu düşünmüştüm.
Bu samimiyeti ile bence sizide saymiyor

İlla bir gün ben de biriyle mesajlasacagim kanka olacağım ve sanırım o zaman beni anlayacak malesef
siz bu basitliği yapmayın.ben bilmiyorumda kesinlikle kadına mesaj atardım .hayatta tutamam kendımı .kanka nın evli olduğunu biliyor musun tatlım,kendi seviyende biriyle kanka ol derdim.size yapın demiyorum ama ben kesin yapardım

Her gün konuşacak birşey buluyor mesela masa örtüsü olabilir konu ya da sandalye bacağı herşey ama yalakalık da yapıyor üstelik bireysel farklılık işte ben sevmem böyle şeyleri ama eşim seviyor demek ki

Allah Allah bayan ilginç o zaman
Yani öğrenci olsa kazanmaya çalışıyor öğrenciyi falan derim sabrına anlam veririm ama öyle bir durum da yok

Çok ilginç gerçekten eşinizin okuluna tayin isteyin bence bu tarz konuları sizinle konuşsun havadan sudan muhabbetler için yanlış bir seçim yapmış Normalde nasıl biri eşiniz. Mesela benim eşim bu durumda bana mesaj atma diyemez ayıp olur der zaten benden başka herkese herşey ayıp olabilir

Hic bir arkadasim zaten esimden yakin degil ki. Hayatimda ilk planda tabi ki oglum esim annem kardeslerim var:)

Istediginizi giyin. O sizi tanimiyorsa siz de tanimayin onu ve sinirlarini

Benim eşim ya fazla iyi niyetli ya da flörtöz bilemedim. Bayanlara karşı çok kibar.bayanlarla daha iyi anlaştığını söyler hep. Ben de onu anlamaya çalıştım sonuçta ben de bazen öğretmenler odasında erkek hocaların muhabbetini daha hOS buluyorum ama mesafemi hep koruyorum mesela erkek bir Hoca bana öyle canının istediği gibi mesaj atamaz ya da kanka diyemez . Acaba fazla mı taviz verdim çok mu odun verdim kendimden bugünden sonra ben de samimi olsam karşı cinsle ayıp mı ederm kendime

Ben kendi nezdimde dinlemeye tahammül edemiyorum eşim konuşuyor demek ki bis konuşuyor demesine rağmen kadın hoş konuşuyor ona göre aslında.
Bazen insan karşı cinsten hoşlanmasını küçümseyerek saklamaya çalışır, eşinizde kesin öyledir demiyorum ama hem boş konuşuyor deyip samimiyete devam etmesi dilindekiyle kalbindekini aynı olmadığını gösteriyor zaten.

Benim eşim de nasil tersliyim diyor. Tersleyip demiyorum ki geç yaz ya da cvp verme yani baştan savmanjn türlü yollari var ki sonuçta

aynısını bir tandık yaşadı...eşi kapalıydı, eve gelen tüpçüden bile kıskanırdı...sonra samimi görüştüğü öğretmen bayanla mesajları nı yakaladı eşi...evi terketti çocuklarıyla, sonra eşi yalvar yakar geri getirdi eşini, okulunuda değiştirdi adam...

Esim beni erkek kuzenlerimlerden dahi kiskanir bigun baktim is arkadasinin tel numarasini kaydetmis ama konusmuyorlar is grubu kurmuslar ona bile razi gelmem kisasa kisas kusura bakmasin tabikide bosvermeyin bde kanka diyecek ciddi kavga sebebi

ya çok afedersiniz ama eşinizle de bir kez daha kanıtlandı ki erkekler yanındaki kendi düzeyinde aklı olan kadını küçümseyerek bastırmaya çalışıyor ve daha aptal olan bi tane bulup egolarını tatmin ediyorlar. erkekler aptal seviyor gerçekten. ben de o yüzden birçok konuda bildiğim şeylere bile ay ben bilmiyorum ay anlattın ama anlamadım canım diyorum. hep bi ego tatmini hep bi pohpoh
başka türlü kıskançlık seviyemden de haberi var zaten benden korkusuna bişi yapacağını pek sanmıyorum ama yine de böyle küçük pohpohlar da şart. bana bazı şeyler için de muhtaç olduğunu düşündürtüyorum, yoksa öbür türlü size de saygı duymuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…