Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

Eşiniz zaten kendini ayarlamalı o değişmez bir kural. Ben de bir kadın olduğum için genelde bu tarz durumlarda ilk harcananın kadın tarafı olduğunu biliyorum bizim ülkemizde evlilikler kolay kolay yıkılmaz kol kırılır yen içinde kalır durumu hakim. O yüzden de kadınların dikkatli olması gerek şahsen hiçbir evli erkekle özel bir muhabbete girmem grupça olursa olur. Kötü olan taraf hep kadın oluyor toplum gözünde
Biz kadınlar kendimize dikkat ettikçe bir de bakıyoruz ki eşimize bir gevşeme gelmiş. Anlamıyorum ki yanındır soluk mu arıyorlar bir sima . Aynı kelimeler farklı ağızlardan dökülünce m değerli oluyor ya da cezbedici .benim tek anladığım ben kendimi kısıtladikca bir de bakmışım ki kendimden geriye birşey kalmamış . Bana gelince evlisin sen bir annesin. Annelik de yeni eklendi bu arada 😀 ama ona gelince o erkek . Bir gün dedim ki ona toplum erkeğe torpil geçiyorsa siz erkeklerin biz kadınları bu kadar dakika plana atmaya hakkınız yok . Ben bu düşüncedeyim. Ama toplum işte. Eşime kizip serbest takılsam toplum ne der bilir misiniz çok ayıp evli barklı ve de üstelik anne !!

ya çok afedersiniz ama eşinizle de bir kez daha kanıtlandı ki erkekler yanındaki kendi düzeyinde aklı olan kadını küçümseyerek bastırmaya çalışıyor ve daha aptal olan bi tane bulup egolarını tatmin ediyorlar. erkekler aptal seviyor gerçekten. ben de o yüzden birçok konuda bildiğim şeylere bile ay ben bilmiyorum ay anlattın ama anlamadım canım diyorum. hep bi ego tatmini hep bi pohpoh 😒
başka türlü kıskançlık seviyemden de haberi var zaten benden korkusuna bişi yapacağını pek sanmıyorum ama yine de böyle küçük pohpohlar da şart. bana bazı şeyler için de muhtaç olduğunu düşündürtüyorum, yoksa öbür türlü size de saygı duymuyorlar.
Farklı bir bakış açısı:)

Geçen bir konuya daha yazdım. Hepimizin erkek iş arkadaşları var. Mesai bittiği zaman acil bir şey yoksa kimseyi arama ve mesaj atma olayını sevmiyorum. Ne beni kimse arasın ne ben başkasını arayayım mesaj atayım. Benim içime bir kurt düşerdi açıkçası. Sanki eşinizle o kadın flörtleşir gibi mesajlaşıyorlar ve bu her gün oluyor. Buna tahammül etmek istemezdim. Bana masumca gelmedi şu an.
Ya eşime sert çıkardım ya da kadın ısrarla mesaj atarsa ben eşiyim buyur canım bana söyle yazabilirdim.

İşyerindeki arkadaslik iş yerinde kalir. Hiç sevmem bu tarz seyleri. Eşime kimse mesaj atip ikide bir sirf geyik muhabbeti cevirmiyor erkekler de dahil.

Bu nasil bir sacmalik. 26 yasimdayim, taa liseden beri erkek arkadasim var 2 tane hala konusuruz ama hergun geyik cevirmiyoruz.

Geçen bir konuya daha yazdım. Hepimizin erkek iş arkadaşları var. Mesai bittiği zaman acil bir şey yoksa kimseyi arama ve mesaj atma olayını sevmiyorum. Ne beni kimse arasın ne ben başkasını arayayım mesaj atayım. Benim içime bir kurt düşerdi açıkçası. Sanki eşinizle o kadın flörtleşir gibi mesajlaşıyorlar ve bu her gün oluyor. Buna tahammül etmek istemezdim. Bana masumca gelmedi şu an.
Ya eşime sert çıkardım ya da kadın ısrarla mesaj atarsa ben eşiyim buyur canım bana söyle yazabilirdim.
Galiba ben çok medeniyim . Sert çıkınca suçlu ben oluyorum .

bızım bır komsumuz bosandı boyle baslayan bır ılıskı yuzunden
şöyle kı
adam sınıf ogretmenı
okulda ıs arkadası kadınla fazla samımıler once abı abı dıye hıtap eden kadın sonra adama ısmıyle hıtap etmeye baslıyor
bu ıs arkadas kadının yegenıyle adamın kendı yegenı de evlı bu arada ....

bırgun adamın esı suphelenıyor o kadının kocasına ulasıyor toplantı var falan dıye yalan soyluyor hanı bakalım bulusacaklar mı dıye suc ustu yapmak ıcın...

ellerınde kamera adam kendı evınde kendı yatak odasında o ıs arkadasıyla... komsumuz kadın , o ıs arkadas kadının kocasıyla ellerınde kamerayla bastı bunları cekmısler goruntuler

cekısmelı dava acıldı buyuk tazmınat
kadın işten suruldu adam buyuk tazmınat odedı

hersey boyle baslamıs ama ... yaklasık 1 sene falan boyle konusmuslar sankı okulla alakalı konusma gıbı zırt pırt mesaj atıyormus ıs arkadası kadın

aklıma o geldı

sız tetıkte olun

I
Ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum giyimime kuşamıma makyajıma karışmasına asla izin vermeyeceğim
Bugüne kadar karışmasına meydan vermeniz hata.
Önce herşeye eyvallah edip tepenize çıkarırsanız sonra herşeyi idare etmeye de mecbur bırakılırsınız.
Ayrıca diğer hanımefendiyi sosyalci diye küçümsediniz sanırım ama sizde yabancı dil öğretmeniymişsiniz. (Üstelik matematikte olsa eşinizde öğretmen, o sizi küçümsüyor, siz diğerini ) Ne yapalım şimdi bizde sizi mi küçümseyelim.

bızım bır komsumuz bosandı boyle baslayan bır ılıskı yuzunden
şöyle kı
adam sınıf ogretmenı
okulda ıs arkadası kadınla fazla samımıler once abı abı dıye hıtap eden kadın sonra adama ısmıyle hıtap etmeye baslıyor
bu ıs arkadas kadının yegenıyle adamın kendı yegenı de evlı bu arada ....

bırgun adamın esı suphelenıyor o kadının kocasına ulasıyor toplantı var falan dıye yalan soyluyor hanı bakalım bulusacaklar mı dıye suc ustu yapmak ıcın...

ellerınde kamera adam kendı evınde kendı yatak odasında o ıs arkadasıyla... komsumuz kadın , o ıs arkadas kadının kocasıyla ellerınde kamerayla bastı bunları cekmısler goruntuler

cekısmelı dava acıldı buyuk tazmınat
kadın işten suruldu adam buyuk tazmınat odedı

hersey boyle baslamıs ama ... yaklasık 1 sene falan boyle konusmuslar sankı okulla alakalı konusma gıbı zırt pırt mesaj atıyormus ıs arkadası kadın

aklıma o geldı

sız tetıkte olun
Gerçekten çok kötü bir durummuş. Huzurundan ve düzeninden olmak isteyen her türlü yapar yapacağını ama tabi son pişmanlık da fayda etmez.

Bugüne kadar karışmasına meydan vermeniz hata.
Önce herşeye eyvallah edip tepenize çıkarırsanız sonra herşeyi idare etmeye de mecbur bırakılırsınız.
Ayrıca diğer hanımefendiyi sosyalci diye küçümsediniz sanırım ama sizde yabancı dil öğretmeniymişsiniz. (Üstelik matematikte olsa eşinizde öğretmen, o sizi küçümsüyor, siz diğerini ) Ne yapalım şimdi bizde sizi mi küçümseyelim.
Karışmasına müsade etmekten ziyade biz kendi aramızda birtakım prensipler belirlemiştik karşılıklı olarak artık evliyiz şunlara bunlara tabi ki de dikkatli olmalıyız diye ama malesef bazen prensiplere sadakat konusunda insan kendini tek başına kalmış bir şekilde görebiliyor. Sosyalciyine küçümsemek meselesine de gelince arkadasin biri yazmış branşı sosyal diye atanmak konusunda size göre zorlanması diye ki buna cevaben atamnmadigini ve ücretli olduğunu belirttim. Lütfen olumsuz yönde eleştirmeden önce yazılanları doğru düzgün okuyunuz.

Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?
Elalemin kadını için senle niye kavga ediyor? Sen konuşmasını istemiyorsan konuşamaz bu kadar basit. O kendine karıştırmıyorsa sende karıştırma kapat vs demesine izin verme. Aynı okuldalar kadınla diyorsun gün içinde konuşmaları yetmiyormu birde eve gelince mesajlaşmalar başlıyor. Eşin laftan anlamıyorsa kadının numarasına ulaş ara konuş canım

Elalemin kadını için senle niye kavga ediyor? Sen konuşmasını istemiyorsan konuşamaz bu kadar basit. O kendine karıştırmıyorsa sende karıştırma kapat vs demesine izin verme. Aynı okuldalar kadınla diyorsun gün içinde konuşmaları yetmiyormu birde eve gelince mesajlaşmalar başlıyor. Eşin laftan anlamıyorsa kadının numarasına ulaş ara konuş canım
Kadin baska evli hocalara da yziyir eşim bundan anormal bir durum görmüyor aman onu mu ciddiye alıyorsun vs vs.laflar. o saçma sapan insanlar yüzünden kavga etmeyelim diyor halbuki buna sebep olan kendisi olmasına rağmen. Bana böyle diyen biri için ne yapabilirim ki artık kendisi düşünmeli herşeyden önce.

. Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil
eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor
küçümsemek istemem kimseyi fakat gerçekten .ben ingilizce öğretmeniyim eşim beni bile ezmeye çalışır psikolojik olarak ve bu kişiye nasıl böyle tahammül edip sabırla yanıt veriyor anlayamıyorum.
Ben bu yazınızdan yola çıkarak yaptım yorumumu.
Yanlış anlamış olduğuma sevindim. Bir öğretmende görmekten hoşlanmadığım bir tutumdu.
Eşiniz kendisiyle ilgilenen başka bi kadın durumundan hoşlanmış olabilir. Çirkin bi durum tabiki ama farklı yerlere getireceğini düşünmeyin. Gözünüzü de üstünden ayırmayın.
Ayrıca kendisine anlatamadığınızı yazmışsınız. Anlatın, dinletin, gerekirse problem çıkarın, mesafesini korumayı öğrensin

Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?
Lütfen şu kocanızın giyim kuşamıniza karışmasına müsade etmeyin.
Belli ki eşinizin size saygısı yok o halde hiçbir seyinize de karışmasın.

Karşı cinsle kesinlikle arkadaş olamaz bence bir erkek ailece görüşülür bayanda evli yada nişanlıdır neyse. Bence bayana rahatsız olduğunuzu ve eşinizle muhabbeti kesmesini söyleyin yoksa çok takarsınız kafaniza bunlar zamana birakilicak mevzular değil.

Ben bu yazınızdan yola çıkarak yaptım yorumumu.
Yanlış anlamış olduğuma sevindim. Bir öğretmende görmekten hoşlanmadığım bir tutumdu.
Eşiniz kendisiyle ilgilenen başka bi kadın durumundan hoşlanmış olabilir. Çirkin bi durum tabiki ama farklı yerlere getireceğini düşünmeyin. Gözünüzü de üstünden ayırmayın.
Ayrıca kendisine anlatamadığınızı yazmışsınız. Anlatın, dinletin, gerekirse problem çıkarın, mesafesini korumayı öğrensin
Teşhisinize katılıyorum. Bana basit ve saçma gelen cümleler ona göre hoş gelebilir sırf bir başka bayan olduğu için. İnsanların duygularının ve düşüncelerinin önüne malesef prangalar vuramıyoruz bazen. Eğer mesafesini benm zorumla kuracaksa ben o mesafenin samimiyetine nasıl güvenebilirim ki kendi düşünmeli herşeyden önce. Sabaha kadar da dil döksem zihniyet aynıysa fayda etmez. O yüzden ben sessiz durma kararı aldim belki bir gün kendisi aynı şeyi yaşarsa beni anlar çünkü erkeklerin kafası empatiyı kurunca değil görünce basıyor bazı şeyleri

Back
X