Kocamin karşı cinsle samimiyeti.

Karşı cinsle kesinlikle arkadaş olamaz bence bir erkek ailece görüşülür bayanda evli yada nişanlıdır neyse. Bence bayana rahatsız olduğunuzu ve eşinizle muhabbeti kesmesini söyleyin yoksa çok takarsınız kafaniza bunlar zamana birakilicak mevzular değil.
Bu da bir seçenek peki ya bayan ego yaparsa?

Ücretli öğretmense olsa olsa bir yıllık tanışıklıkları vardır, ne ara bu derece samimi olmuşlar?
Bizim okulda da var böyle arkadaşlar, kanka muhabbeti yapıyorlar başka bir erkek arkadaşa. Üstelik adam evliliğiyle ilgili çok zor zamanlar geçiriyor. Kadınlar hala enseye şaplak kanka modunda. Ama erkek yeteri kadar mesafe koysa yapamazlar öyle. Sizde de aynı durum var. Eşiniz müsade etmese kadın böyle davranamaz.

Kanka panpa kibs bye muhabbeti ergenlikte kalmadı mı ya? Ders verdiği ergenyuslara mı özeniyordur nedir?

Ben evli kadın arkadaşlarımı bile akşam aramam. eşine çocuğuna vakit ayıracağı zamandan çalmam.

Ücretli öğretmense olsa olsa bir yıllık tanışıklıkları vardır, ne ara bu derece samimi olmuşlar?
Bizim okulda da var böyle arkadaşlar, kanka muhabbeti yapıyorlar başka bir erkek arkadaşa. Üstelik adam evliliğiyle ilgili çok zor zamanlar geçiriyor. Kadınlar hala enseye şaplak kanka modunda. Ama erkek yeteri kadar mesafe koysa yapamazlar öyle. Sizde de aynı durum var. Eşiniz müsade etmese kadın böyle davranamaz.
Suç eşimde zaten. Mesafe koymasını defalarca söylememe rağmen yapısının böyle olduğunu söyleyip konuyu kapatıyor çok sinir bozucu bir durum malesef

Sen de bi erkekle hergün kankalı ve laçka bi muhabbet etmediğin sürece yaptiginin yanlis oldugunu anlamaz diye düşünüyorum.

Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?
Ben olsam kendi mi tutamatıp benim kocam senin nerden kankan oluyo derdim
Yada kadınla konuşurken kanka diye konuşurdum 🤣🤣 tabi bu arada kocamıda yolardım 😅😂
Okulda da kadının yaptıgından bahsedereim herkese

İnsan yarın gramlık aklıyla azcık düşünür ben bu adama bekar adam gibi yazıyorum ama karısı rahatsız olurmu diye
Hiç tahammül edebilieceğim şeyler değil
Kocanda ayrı bi muamma
Siz aynı şekilde kanka diye konuşsanınız samimiyet kursanız kendisini ne hisseder acaba

Kıskanç biri sayilmam, aynı işyerinde aynı katta çalışmamıza rağmen eşimin odasına hiç gitmedim o da yalvarmama rağmen odama gelip oturmaz. Kısacası özellikle işyerinde kıskançlık falan bilmeyiz ama kocama kanka diye hitap edecek bir kadına karşı ve ona bu yüzü veren kocama karşı sakin kalamazdim. Ne münasebet ya.
Sen sanırım yumuşak davranmissin, benim şunu yazarken bile yüzümün şekli değişti bence daha ağır tepki koyabilirsin yok öyle çifte standart sen evli kadin isen kendisi de evli bir erkek. Ağırlığını bilsin.

Merhabalar. Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz. Henüz 6 aylik da bir evladımız var üstelik. Eşimle ilgili rahatsiz olduğum bazı şeyler var. Bunu burada neden mi anlatıyorum çünkü eşime anlatamıyorum . Eşimin okulunda bi bayan Hoca var görseniz pek de ciddiye alacağınız bir tip değil lakin her gün durmadan mesaj atıyor eşimle konuşuyorlar birbirlerine kanka diye hitap ediyorlar ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum eşim de onu mu ciddiye alıyorsun diyor madem ki bu kadar önemsiz neden cvp veriyorsun öyle değil mi hiç üşenmeden cvp yazıyor tepkimı uygun bir üslupla ortaya koymaya rağmen yine kavga ediyoruz eşim beni dinlemiyor ne yapmalıyım sizce boverip kendi haline mi bırakmalı bilemedim. Sinirlerim çok bozuk. Eşim oranı ört buranı ört diye beni kısıtlıyor fakat kendine gelince beni dinlemiyor bubtarz meselelerde bu çifte standart değil de nedir ?

valla nedense hep bu ciddiye alınmayacak dediginiz tipler alıyor kadınların elinden kocalarını...ornek Hülya Avşar Ferayeyle aldatildi mesela. mukayese bile edilmeyecek güzellikteler oysaki.... demem o ki bu işler belli olmaz. burda eşiniz hatalı bu ise bu samimiyete niye izin veriyor. üstelik sizi bi kadar kısıtlarkenn. bu işin sakasi yok çok sert bi tepki vermelisiniz işler daha kötüye gitmeden

Kadınlar ve erkekler arkadaş olabilir, mesajlaşabilirler ama sınırlar da iyi ve gereklidir. Mesela bütün gün, benimle başbaşa evde zaman geçirirken bile bir yandan arkadaşlarına mesaj atsa, kadın erkek fark etmez, eşimi oyarım. Ayrıca mesajlaşma dili de önemlidir. Fazla laçka muhabbetlere giren insana saygımı yitiririm. Bunu hayata müdahale olarak da görmem. Sonuçta eşimizi kafamızdaki belli başlı kriterlere uyduğu için seçiyoruz. Bu insanlarla nasıl ilişki kurduğunu da içeriyor. O yüzden sizi rahatsız eden şeylere dikkat etmeli. Siz de karşı cinsten bir kanka edinin. Aynı şekilde ve sürekli konuşun, bakalım tepkisi ne olacak?

Hiç de boşvermeyin. Benim böyle bi erkek arkadaşım olsa ne derdin diyin. Te allam ya. Eşler birbirlerinin rahatsız olduğu şeyleri yapmamalı. Sizin huzursuz olmanızdan daha mı önemli onunla görüşmesi

Ne güzel meslektaşımsiniz. Yalnız o bayan ücretli çalışıyor atanmamis branşı da öğretmenlik değil zaten boşluk var diye çalısıyor
O zaman çok dert etmeyin o kadın yakında gider zaten.Allahtan kadrolu değilmiş.

Ben kadını iyi niyetli bulmadım çünkü evli bi erkeğe olur olmaz zamanda mesaj atan bekar bi kadın düşüncesizdir bana göre.
Ama şimdi büyük tepki koysaniz da eminim olay büyür bi anda kadın da pek kıymetli oluverir yasak tatlı gelir ne de olsa.
Iyi düşünüp öyle hareket etmek lazım.

Ben de ogretmenim.Simdiki okulum olmasa da köylerde calistigim zaman ister istemez avuc kadar insan samimi oluyorsun ama o samimiyet okul kapisindan cikip eve gelinceye kadar.Ne demek mesajlasma vs..Esiniz karsi koyamiyor demek.

Bir kere karsi cikmissin vazgecme artik.

eşiniz dinlemiyorsa kadınla görüşeceksiniz...
ne ayaksın sen? diye bi sorun bakalım...
derdi neymiş...

Back
X