Ben sunu anlamiyorum ve hicbir zaman da anlayamayacagim. Senin karin bir kadindan rahatsiz oluyor ve mesafeli olmani istiyor. Sen hala elalemin kadiniyla samimiyeti surduruyorsun. Ya karindan ailenin huzurundan daha mi onemli bu kadin! Karin samimi olmani istemiyor. Bitti. Nokta! Cok ciddi sekilde son kez konusun. Hala devam ederse de artik karar verirsiniz ne yapacaginiza. Cunku anladigim kadariyla bu kadinla cok eski bir arkadasligi yokmus, kadin ucretli ogretmenmis. Branslari da farkli sanirim,ne paylasiyolar bunlar pardon?kanka filan neyin kankasi ya evli erkekle??
Ben kendimden ornek vereyim. Esimin birkac kiz arkadasi var, cok eski okul yillarindan. Iclerinden sadece biriyle tanistim ve inanilmaz rahatsiz oldum cunku cok samimi rahatsiz edici tavirlari vardi ustelik de benim yanimda. Neyse esim cok eski arkadadim dedi ama ben hoslanmadim hic. Ve aradan bikac ay sonra tesadufen ogreniyorum ki bu kadin esime asikmis okul yillarinda. Tabi delirdim. Esim aramizda bisey olmadi dedi kac kez ama sen bana bunu nasil soylemiyosun da beni aptal yerine koyuyosun???Dugunumuze bile cagirdi kadini ve benim bunlardan haberim yok! Neyse uzatmiyim yazdikca asabim cok bozuluyor. Cok ciddi bir konusma yaptim ve o kadinla muhatap olmani istemiyorum birdaha dedim. Ailenin huzuru mu yoksa elalemin kadini mi dedim. Dinledi falan,tabiki ailem dedi vs. Daha 8 aylik evliyiz bu arada. Yani sana demem o ki cok ciddi sekilde son konusmani yap ve uyar.