kocamın kılından tüğünden gına geldi

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Ben ne yapayım Allahım bu saat olmuş hala evde kıl tüy temizliyorum.Eşimle 6 yıllık evliyiz,vucudunun %90'nı kıllarla kapli şaka yapmıyorum cidden bi avuc ici ve ayak tabanları kılsız bunca yıl öyle böyle idare ettim temizledim ama artık 6 aylık bi bebeğim var.Eşim kişisel temizliğine hiç özen gostermiyor çocuk olana kadar çorabiydı iç çamaşırıydi hergün ben değistirtiyordum ama artık bunun takibini yapmam mümkün değil ya bir insan işten gelirde bi yüzünü,ayağını yıkamaz mı?her seferinde hatırlatmaktan bıktım usandım ya gercekten evin heryeri onun sacları ve vucut kıllariyla dolu evde evcil hayvan varmış gibi kıl toplayicı rulolarla koltukları yatakları temizliyorum. Normalde annem bizimle yaşıyor ve çocuğa birlikte bakıyoruz 10 gunluğüne annem abime gitti eşimse şuan işsiz evde yani 1 haftadır o bana yardım ediyordu ben iş yaparken çocuğu oyalıyor filan neyse bu sabah kızım kakasinı yaptı bezini bi açtım kakasinin içinde birsürü kıl var en az 5-6 tane sac kılı vücut kılı off Allahım beynim yerinden çıkacaktı yavrum hep kıl yutmuş meğer artık temizleyemiyorum bitmiyor deliricem yıllardır epilasyona git diyorum hep gidicem diyo ama gitmiyo bu saat oldu ağlıyorum hayatımın %90'nı kıl temizlemekle geciyor boşanicam neredeyse gerçekten canimdan bezdim eşim çok iyi biri ama bu yetmiyor işte yarın öbürgün çocuk yerlerde emeklicek ben 24 saat yermi silip süpürucem zaten kızım çok mız mız 1dk. nefes aldırmıyor
Vallahi bu yazıyı okuyan bekar kizlarımıza sesleniyorum boyle kıllı adamlarla evlenmeyin illa evlenecekseniz de önce epilasyon yaptırtın yoksa böyle berbat bir hayat yaşarsınız

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemedim. Allah yardımcınız olsun.

Valla bu erkekler nasıl olmuşta bu ağda olayını sadece bize kitlemisler yıllardır anlamam zaten bizim ufacık tüylerimiz istenmeyen tüy de onların ki erkeklik namzedi sanki

Uyurken sağına soluna yapıştır sir ağdayı mecbur çekecek uyanıncaValla düşününce bile midem bulandı allah sabır versin

Ay midem kalktı ya böyle sey olur mu çocuğunun kıl yuttugunu görmedi mi esiniz? Ne kadar tehlikeli.neyseki çıkmış gitmiş kıllar daha dikkatli olmasi gerekiyor. Ay valla ya lazer epilasyona gitsin ya da bi care bulsun vallahi cekilecek dert değil. Anlattiginiz kadarsa Yemeklerin icinden de çıkar en dayanamadigim sey

çok zor çok yaşayan bilir
Artik eve komple hortum tutup yıkayasım var

bu sabah artık son raddeye geldim ya hemen lazere git yada komple jilet mi vurursun başka birşey mi orasinı bilemem dedim yaa yavrumu görseniz pamuk gibi min8k kuşum ben ne zor kavuştum ona aklima geldikçe deliricek gibi oluyorum

Şimdi bebeklerin midesi çoğu seyi eritemez.ama bir kılı normal insanın midesi bile eritemez.ben boyle biliyorum yalnissam biri duzeltsin.bagirsaklara yapisabilir kıl bu yaa gercekten cok tehlikeli. Bi cinnet falan geçir belki düzelir

Canım bi sakin ol tamam zor komay bir durum değil ama onuda allah öyle yaratmış şimdi adamın yaradılışı öyle sanki kendi yapmış gibi adama yüklenmeye gerek yok.madem al ağdayı eline kendin yap.yada tüh dökücü kremi sür banyoda yıka. 1-2 1-2 alışır kendi yapar.güzellikle söyle aşağılamadan.

göstermez olurmuyum bagırıp çagırdım yine kocam sessiz sakin biri valla komşular 24 saat beni dinliyo artık utanıyorum sinir sistemim allak bullak

canim sevişme diye bişey kaldi mi saniyosun,başka o kadar çok derdimiz var ki sevismek kim biz kim

Ahaha ya kıyamam size :) Şaka bir yana cidden berbat bir durum, zorla sürükleye sürükleye randevu alıp götürün. Çocuğun dışkısından çıktı diyorsunuz bir de şaka gibi, bir de testosteron hormonlarına bir baktırın fazla mı salgılanıyor acaba? Belki ilaç kullanması gerekiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…