- 14 Eylül 2015
- 273
- 374
- 103
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Şu sporcular için soğutucu spreyler var ya alexandrite makineden önce ben ondan sıkıyorum hissetmiyorum diyebilirim dermatolog arkadaşım önerdi kullanabilirsin diye dene bakalım acıyo diycek miGuldum ya cok tatli anlatiminiz.
Durumda bir o kadar zor.lazer acisina dayanamaz sanirim.erkek arkadasimi ense ve kol altina goturuyorum ortaligi yikiyor.eski esimde tam anlattiginiz gibiydi makina ole aliyordum sirtini falan ama ne care
Allah kolaylik versin.agda yapin cirt cirt alin gitsin
Eşim kişisel temizliğine hiç özen gostermiyor çocuk olana kadar çorabiydı iç çamaşırıydi hergün ben değistirtiyordum ama artık bunun takibini yapmam mümkün değil ya bir insan işten gelirde bi yüzünü,ayağını yıkamaz mı?
Yalnız ben şuna takıldım,benim eşimde hiç kıl yoktur ama bir ara bebeğimin bezi kaka içinde saç oluyordu. Ben acaba kendi saçını mı yolup yiyor diyordum. Sonra beşiğinde çarşafı sık değiştirmediğimi ve orda fark edilmeyecek kadar küçük ve çok sayıda saç olduğunu fark ettim. Ordan ağzına giriyordu. Her gün çarşafını silkeleyince geçti. Bir deneyin siz de.
Ben ne yapayım Allahım bu saat olmuş hala evde kıl tüğ temizliyorum.Eşimle 6 yıllık evliyiz,vucudunun %90'nı kıllarla kapli şaka yapmıyorum cidden bi avuc ici ve ayak tabanları kılsız bunca yıl öyle böyle idare ettim temizledim ama artık 6 aylık bi bebeğim var.Eşim kişisel temizliğine hiç özen gostermiyor çocuk olana kadar çorabiydı iç çamaşırıydi hergün ben değistirtiyordum ama artık bunun takibini yapmam mümkün değil ya bir insan işten gelirde bi yüzünü,ayağını yıkamaz mı?her seferinde hatırlatmaktan bıktım usandım ya gercekten evin heryeri onun sacları ve vucut kıllariyla dolu evde evcil hayvan varmış gibi kıl toplayicı rulolarla koltukları yatakları temizliyorum. Normalde annem bizimle yaşıyor ve çocuğa birlikte bakıyoruz 10 gunluğüne annem abime gitti eşimse şuan işsiz evde yani 1 haftadır o bana yardım ediyordu ben iş yaparken çocuğu oyalıyor filan neyse bu sabah kızım kakasinı yaptı bezini bi açtım kakasinin içinde birsürü kıl var en az 5-6 tane sac kılı vücut kılı off Allahım beynim yerinden çıkacaktı yavrum hep kıl yutmuş meğer artık temizleyemiyorum bitmiyor deliricem yıllardır epilasyona git diyorum hep gidicem diyo ama gitmiyo bu saat oldu ağlıyorum hayatımın %90'nı kıl temizlemekle geciyor boşanicam neredeyse gerçekten canimdan bezdim eşim çok iyi biri ama bu yetmiyor işte yarın öbürgün çocuk yerlerde emeklicek ben 24 saat yermi silip süpürucem zaten kızım çok mız mız 1dk. nefes aldırmıyor
Vallahi bu yazıyı okuyan bekar kizlarımıza sesleniyorum boyle kıllı adamlarla evlenmeyin illa evlenecekseniz de önce epilasyon yaptırtın yoksa böyle berbat bir hayat yaşarsınız
bu sabah bahsettim o kadar para veremem diyo lazer araştıracakmış lazer 2 katı para alıcak onca kıl kaç seansta biter kimbilir bi çalişiyo olsam ben alirdim ama para onda ne yazik kiBurda açılmış philips lumea konuları var, kullanıcıları yorum yapmış, memnunlar genelde, onları incele. Eşin için en ideali cihazı alman, hem beraber kullanırsınız.
kendi gözleriyle gördü zaten bağirarak çağırdım gel gör bak kılların artık nereden çıkıyor diyeTam, bir erkeğin kılı tüyü nasıl bu kadar sorun haline gelebilir diyordum ki..bebegimin kakasindan çıktı kısmını okuyana kadar
Ay allah yardimciniz olsun. Bebeginizin kakasını söylediniz mi esinize.. Bence bu raddeye geldiyse lazere gitmeye ikna olması daha kolay. Hangi baba bebeginin kıl yutmasina göz yumabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?