kocamın kılından tüğünden gına geldi

Bencede evde kendi yapsin ipl hem bitmez de 2 üç ayda bi yapsin ne var yani.Allahtan eşim öyle değil ama kaynim öyleydi biliyorum okula gittiğinde kayınvalidem huzura ermisti kedi gibi tüy döküyorlar ya
Zaten evdeymiste ver eline fırçayi fırçalasin halilari

Bebeginizin kendi saci da olabilir kakadakiler. Ince inceyse kendi sacidir . At kili gibiyse babasinindr.
Benim esimin de saci dokuluyo oraya buraya sinir oluyorum. Ozonlayasim geliyo mutfakta kil gordum mu iyy..
Benm.bebegimin de kakasinda ara sira killar oluyo yazik pofff ama bence kendi saci onlar . :/

Guldum ya cok tatli anlatiminiz.
Durumda bir o kadar zor.lazer acisina dayanamaz sanirim.erkek arkadasimi ense ve kol altina goturuyorum ortaligi yikiyor.eski esimde tam anlattiginiz gibiydi makina ole aliyordum sirtini falan ama ne care
Allah kolaylik versin.agda yapin cirt cirt alin gitsin

Yalnız ben şuna takıldım,benim eşimde hiç kıl yoktur ama bir ara bebeğimin bezi kaka içinde saç oluyordu. Ben acaba kendi saçını mı yolup yiyor diyordum. Sonra beşiğinde çarşafı sık değiştirmediğimi ve orda fark edilmeyecek kadar küçük ve çok sayıda saç olduğunu fark ettim. Ordan ağzına giriyordu. Her gün çarşafını silkeleyince geçti. Bir deneyin siz de.

Şu sporcular için soğutucu spreyler var ya alexandrite makineden önce ben ondan sıkıyorum hissetmiyorum diyebilirim dermatolog arkadaşım önerdi kullanabilirsin diye dene bakalım acıyo diycek mi

Ben şu kısıma takıldım daha ziyade. Kıldan tüyden öte bu zamana kadar bir çocuk gibi zaten ilgilenmişsiniz. Eşiniz yetişkin bir birey üstelik baba olmuş bunları siz söylemeden yapması gerekiyor.

Eşinize şöyle bir konuşma yapsanız: "Bu kişisel temizlik durumun artık beni senden soğutuyor, lütfen özen göster. İşe bu tüylerini halletmekle başla, yaz geliyor sen de biz de daha rahat ederiz. "

Çocuk gibi onun peşinden koşturamazsınız, net bir tavır sergileyin işin ciddiyetini kavrasın.

Allah yardimciniz olsun, benim esimdeki kil seviyesi cok normal ama yerde kilini gorsem midem mahvoluyor.
,zaten ben midemden sorunluyum bulanmak icin bahane arar durur.
Umarim guzel bir akil fikir .veren cikar.

Benim de bebegin kakasinda kucuk incecik killar oluyo. Yastigindakiler gibi.. kendi saclari onlar. Ama o bile igrenc yazik nasil yutuyosa. Hadi yutamazsa

geçmiş olsun.
elinden tutup sürüyeceksiniz artık lazere başka yapacak bir şey yok.

bebeğiniz için şunu söyleyebilirim; kardeşim de yeni oturmaya başladığı dönemlerde sürekli saç yiyordu. hiç bulamazsa kendinden bizden çekiştirip ağzına alıyordu. bezinden çıkıyordu hep. vitamin eksikliği sebebiyle yapıyor olabilir.

Adam killi diye bosanilir mi ya ne ilgincsiniz ..
Philipsin evde lazer aleti var lumia..
Alin ondan bi tane sirtini gogsunu onla yapin ...
Bacaklarini falan almasina gerek yoktur insallah

Asla tahammul edemedigim sey. Carsafin ustunde
Gorsem öguruyorum. Sirf bu yuzden koyu nevresim takimi kullaniyorum. Esim cok killi degl ama erkek sonucta. Ayaklarinin ustunu aliyorm ben. Ama bu konuda size katiliyorum. Allah yardimciniz olsun. Epilasyon sart

cidden zor ve sıkıcı bir durum ve bence artık sende de takıntı haline gelmiş.
evlenmeden önce de biliyordun ama tabi nerden tahmin edeceksin böyle olacağını.. hatta o zaman çekici bile gelmiş olabilir.
kesinlikle epilasyon randevusunu kendin al ve tut elinden götür bu kadar net. allah yardımcın olsun.

Çorabını çamaşırını kendiniz değiştiriyormuşsunuz. Elinden tutup lazer epilasyona götürmek zor değil sizin için.

Burda açılmış philips lumea konuları var, kullanıcıları yorum yapmış, memnunlar genelde, onları incele. Eşin için en ideali cihazı alman, hem beraber kullanırsınız.
bu sabah bahsettim o kadar para veremem diyo lazer araştıracakmış lazer 2 katı para alıcak onca kıl kaç seansta biter kimbilir bi çalişiyo olsam ben alirdim ama para onda ne yazik ki

kendi gözleriyle gördü zaten bağirarak çağırdım gel gör bak kılların artık nereden çıkıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…