kocamın kılından tüğünden gına geldi

canim denemedik mi saniyosun agda işini geç cünkü çok aciyor birkere yaptık tüm vucudu kabardi küçük bi bölge değil ki tum vücut,tuğ dokücü krem desen uğraştığına deymiyo 1 hafta içinde yine aynı

göstermez olurmuyum bagırıp çagırdım yine kocam sessiz sakin biri valla komşular 24 saat beni dinliyo artık utanıyorum sinir sistemim allak bullak
Haklısın zor durumdasin.
Lazer gıtmıyor sa tüy Dökücü falan uygulasin bari.en kolayı.

Tüy dökücü dedim çünkü basit diye lazer pahalı bir işlem değil mi Türkiye'de eşim çalışmıyor dedin ya ondan lazere gitsin diyemedim.ağda acıtıyor ama 1 ay çıkmıyor üstelik alışırsa ağdaya zamanla azaltıyor

Allah yardımcin olsun çok zor gerçekten aynı babamda öyle heryere dökülüyor gorunce yemekten kesiliyorum resmen cok iğrenç bi durum bence ne yap et bağır çağır lazere gönder yoksa lazer aleti aldır evde sen yap kocana onlarda çok iyi oluyor gitmiyorsa alsın evde çıktıkça yap heryerine zamanla azalıyor bitiyor başka çaresi yok

Bak işte bu değişik bi dert bebeğin için fedakarlık zamanı artık lazere gitmek zorundasın de ki zaten herşeyi diyorsunda ama bebeği kullan hassas nokta belki işe yarar

Okurken gulsem mi aglasam mi bilemedim. Tuy onemli bi sorun ama kisisel temizligini nasil yapmadan durabiliyo bu cok buyuk bi sikinti. Bence kolundan tutun goturun lazer merkezine bikac seansta bitiyo erkek tuyleri kalin oldugu icin. Allah sabir versin size

Bundan bir tanede bende var
Kıla tüye acayip sinir olurum aksilik
Eşin Esmerse lazer bi işe yaramaz
Lazeri kabul etmesi de bir adım gerçi
Ben erkek olsam asla şeyetmezdim ya acıyor
Lumea alın ona hazır evdeyken yapsın dursun

Lazerden randevuyu alin titun kolundan goturun en azindan gogsundeki koltuk alti ve sirtina yaptirsin

Burda açılmış philips lumea konuları var, kullanıcıları yorum yapmış, memnunlar genelde, onları incele. Eşin için en ideali cihazı alman, hem beraber kullanırsınız.

Tam, bir erkeğin kılı tüyü nasıl bu kadar sorun haline gelebilir diyordum ki..bebegimin kakasindan çıktı kısmını okuyana kadar
Ay allah yardimciniz olsun. Bebeginizin kakasını söylediniz mi esinize.. Bence bu raddeye geldiyse lazere gitmeye ikna olması daha kolay. Hangi baba bebeginin kıl yutmasina göz yumabilir

Üzüldüm sizin adınıza. Hemen empati kurup adamcağız ne yapsın böyle olmayı o mu istedi diy bir savunma geliştirecektim ki eve gelince ağzını gözünü bile yıkmamasını okuyunca onların derdinin tasası dahi bize düşüyor bunu hatırladım. Allah yardım etsin ne diyeyim. İyisinden bir şarjlı süpürge şart sana. Hergün süpürmek hergün toz almak şart üstü şart. Allah sabır vere.

Benim oglumda tuylu dusa kabinin icerisinde kurulandigi halde banyo kivir kivir oluyor. Carsafi odasi vs. 4500 tl yi bastim :)) koltuk alti. tum bacak. tum gogus. Yarim kol 8 seanslik paket aldim. Bayagi kurtuldum bu tuy derdinden.

Ya galiba o vucut yapısından kaynakli eşim aşırı tüylü değildir, temizligine de dikkat eder ama neticede bacaklarını, kollarini jiletleyemez. Malesef bizim ev de aşırı, hayvan varmış gibi. Yani tüyün çok olmasiyla değil, çok dökülmesiyle alakalı birşey. Allah kolaylık versin. Kizinizin bezinden çıkanı anlatın, kendi çocuğunun sağlığı için bence harekete gececektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…