kocamın kılından tüğünden gına geldi

kimse uyarmamis anlasilan 2 gundur . TUG degil TUY....
Konu ilk açıldığı zaman,sırf bunu yazmak için girdim,vazgeçtim sonra ona mı takıldınız,ne olmuş yazmışsa deniyor diye,Şimdi konuya rastlayınca baktım hala tüğ tüğ gidiliyorAma aşırı tüy gerçekten bir sorun...

Erkekler için veet tüy dokucu krem alsanız en azından 2 hafta idare eder tuysuzluğe alısınca lazere de baslar belki Allah yardımcınız olsun

Aman o aciyi ceksin bisi olmaz.ben kendime alayim.nerden aliyoruz eczaneden mi adi ne ne kadar sıkmak lazim oyyy oyyy cidden aci hissetmezsem dua edip dururum sana
Ahahahah hiç hissetmiyosun diyemem ama bacaklarımı yaparken nolur 5 dk mola verelim diye yalvaran ben sessiz sedasız yaptırdım eczaneden soğutucu sprey diye isteyince veriyolar ama her makinede kullanılırmı bilemem ben ilk kolumun küçük bi karesinde denedim sora alerjik reaksiyon falan olmayınca tüm kol bacağa yaptım 15 dk etkisi sürüyo lazere başlamadan hemen önce sıkıyorum ben 20 cm mesafeden bölgeye uygulamak gerekiyo özel bölge ve koltuk altı hassas dokular onlara kullanmadım baştan uyariyim

Ben bebeğe çok üzüldüm herşey bir yana bunlar kakayla çıkanlar peki ya cikmayanlar ne olucak bağırsakta midede çok büyük bir tehlike bebegide al annene kalmaya git evi temizletsin eşin ve derhâl lazere başlasın bebegide bir cekaptan geçir mutlaka çocuk Dr.na söyle büyük sıkıntı yaşar bebeğin benden söylemesi

aklıma recep ıvedık figürü olustu valla ıstemsız guldum ayy onu gectım de kendı temızlıgıne de onem vermıyor ayak yıkanmazmı ayol.. Sert ol bence huy kolay kolay değişmez cunku lazere gıtmıyor mağdem tuy dokucu falan kullansın.

Bi kere ağda yap koşa koşa gider epilasyona yazık o yavrucağa

Uyandım süpürgeyi elime aldiım aklima bu konu geldi sabah mesaisi başlamıstir kolay gelsin konu sahibi recep ivediği göster al buna benziyin de hayattan soğur gider hemen..

inan ayni seyi dusundum ama konu sahibinin son mesajina bakinca dayanamadim artik.

Benim eşim kıllı olmamasına rağmen bacalarındaki kılları görüyorum bazen yerde ve yatakta , o bile kötü gelyor bana valla sana Allah kolaylık versin canım

En azından jiletle kessin koca koca kıllar ortada düşünemedim. Tüy dökücü krem kullansın göğsüne filan bebişide öpmesin kıyamam...

Bi zamanlar bana da böyle kıllı bi çocuk deneyelim filan demişti hatırlıyorum kıllarından tiksinmiştim.. oturmaya filan gelse gider gitmez süpürge makinasıyla meydan harbine çıkıyordum... vallahi yalan değil bu sebepten yok ya denemeyelim biz demiştim

Bebeğin yutmasına kadar olur böyle şeyler diyordum ama sizinkine epilasyon şart en olmadı ağda yaptırsın dökülecek olan kısımlara.

Allah yardımcın olsun canim. Benim esimde çok kıllı hep dökülür evi günlük süpürge yapmaktan gına geliyor insana bilirim ama son 4 yıldır alıyorum yarım kilo hamam otu atıyorum ikisini banyoya tertemiz aklanmış paklanmis çıkıyor

Guldum sen cok yasa:)))

Kusura bakmayın gülmem geldi Kamu spotu gibi bi yazı olmuş

Allah yardımcın olsun ne diyim bari kılları toplada yastık mastık doldurursun

Yeni lazer epilasyon aletleri cikti aslinda evde kendiniz yapabilirsiniz. Philipsin. onlari deneseniz. Bilmiyorum ne kadar verimli oluyor ama bildigim kadariyla sınırlı vuruslari varmis. Sizin kocaniz en az 5 tane falan o cihazdan bitirir sanirim
Kullanan varsa yorum yaparsa cok iyi olur.

Büyükşehirdeyseniz Fırsat sitelerini takip edin çok uyguna epilasyon paketleri satılıyor tamamen bitmesede oldukça azalalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…