- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
açıkçasi yazarken tüğ mü tüy mü tereddutte kalmistım,oğrenmis oldum teşekkürler...kimse uyarmamis anlasilan 2 gundur . TUG degil TUY....
yani iyi dediğim bana şimdiye kadar hic kötu soz soylemedi,bırakın şiddet gostermeyi bağırdiğını bilmem.Annesine gelince onun için apayri bi konu açmam gerekiyor.Annesi temiz bir kadın değil maalesef evine gidince yemek bile yiyemiyorum diyeyim siz gerisini anlayınTırnak kesmek çorap giydirmek ne arkadaşım?
Kaldı ki iç çamaşırı değişimini bile sen yapıyorsun pes.
Evlenene kadar anası mı yapıyormuş bunları?
E sen öyleyse bunu büyütmeden neden bebe yaptın?
Topladığın kıllardan yatak yorgan yapsan yine anlamaz gibi.
En iyisi sağlam bir rest çekmek.
Çok iyi çok iyi diyorsun da çocuğuna kıl yutturacak seviyeye gelmesine rağmen tedavi olmayan, kişisel temizliğini eşine yaptıran kişi mi çok iyi?
bu konuda size katılmıyorum maalesef eskiden bana da birisi boyle bir konudan bahsetse hadi cnm tuy yüzunden mi sorun cıkartiyorsun derdim ama sizde benim gibi camaşirlarin hepsini yikamadan once yapiskan rulalarla tek tek temizleseydiniz gunde defalarca yerlerde ki killari süpurseydiniz (ki artık ozel bi bez aldim bunun icin)caninizdan kiymetli yavrunuzun agzinda yuzunde kocanizin orasi dan burasindan düşmüş kivrik kivrik kılları bulsaydinız ve daha bunun gibi sayabileceğim bircok şey evet bunlari yasasaydiniz beni anlardiniz keske zamaninda biri de beni uyarsaydibekar kızlara verdigniz akıl hiç hoş degil. isterseniz adamları strec film ile sarıp bir koşede oturtalım...
ben kılı dert etmem. insanız ve yapımız kıllı... takıntı haline getirmeyin bence. azıcık esnek olun.
kişisel bakımı içinde lütfen balcım ayakların kokuyor yıka diyin.. kokmuyorsa corap değiştirsin.
sizin gibi bunları sorun etmedigi belli. demek ki sürekli ikaz edeceksinz. eşinizde böyle biri.
Şimdi zaten eşiniz killi olsun olmasin cocuk kiyafetleri ayri yikanir bu ilki ayrica cocugumun olduğu yere cok dikkat ederim altini bile orada burada degistirmem steril olsun diye kullan-at altacmalardan kullaniyorum.Kızimi yere koymadan once kendi oyun halisini mutlaka seriyorum,hergun kiyafetlerini degistiririm vs vs. ama dedim ya yasamayan bilmez.Biz de evcil hayvan besledik annemin 2 tane kedisi var di ve ben de tuy yuttugumu filan bilmem bu baska birşey arkadaşim zor çok zor anlaman icin baska ne diyeyimhayır yutmasın.. yutmaması için çözüm eşinizin epilasyona gitmesi de olmamalı... cocugunuza kılsız bir ortam yaratın. bu daha kolay. cocugunuzun oynaycagı yere nevresim koyun.orada oynasın cocuk.
eşinizin giysilerini silkeleyin sonra yıkayın- bebekle eşinizin giysilerini ayrı yıkayın vb....
bakın ben köepk besliyorum. yeri geliyor evde 3 köpek oluyor. hergun evi siler süpürürüm. onlar için koltuklara örtü örterim yerelere nevresim örterim. hergun onları silkelerim. o eşyaları elde yıukarım. makineye kıl kacmasın diye.
bir mucadele içindeyim. bu gune kadar kıl yutmadım.yemegimin içinden kıl cıkmadı.
köpek seviyor muyum evet- onlardan vazgecebilir miyim hayır - eşimin de kılı dökülür bu arada- ondan da kılı oldugu için vazgecmeyecegime göre mucadele etmeliyim.
bir sistem kurdum kendime. sizde kurun.
halimden anlayip dua ettiginiz icin cok ama çok teşekkür ederim.Canim benim nasilda canindan bezmissin valla okurken hissettim. Bu erkekler ne kadar garip varlıklar ya karisi kocasinin kilindan bikmis adam gidip te bir hal çaresine bakmaya useniyor. Allahim yardmcn olsn ins
valla su epilasyon olayı netleşene kadar oyle yaptırmayı düşünüyorumDuşta jiletleyin
Yazda geliyo adamda rahatlar sizde
valla su epilasyon olayı netleşene kadar oyle yaptırmayı düşünüyorum
Ay hiç güleceğim yoktu gülmekten karnım ağrıdı Allah'da seni güldürsünTüy dökme mevsimi geldi, tabi onun da suçu yok
Başıma ne geleceği belli olmaz tabii de. Sarışın seviyorum ben sevgilim de sarışın. Ben kıllıyımdır belki o yüzden o kadar iğrenç geliyor. Lazere gidiyorum kurtulmak için. Hiç bir şekilde güzel gelmiyor bana ya.sen şimdi bu akdar kusuyon ya.. yarın orangutan kadar kıllı birini seversin görürsün o zaman kusmayı...
komşumuz 3 cocugu var. eşi de kıllı. cocuklar demiş ki anne neden babamı secip evlendin
kadın kıllı diye demiş
aslında o gögüs kıllarnı ile oynamak cok güzeldir. tabi gömlek yakasından cıkıyorsa azıcık traş etmei güzel olur.
hint erkekleri bo konuda cok igrenctir. kulaklarından ve burunlarından cıkan fışkırıran kılları kesmezler. konuşurken gözün hep adamın ya burun deligindedir yada kulakhahaha iğğrenncc...
Ya çok guldum allah iyiliğinizi versin katılıyorum ama önce yaparım diye tehdit edin baktınız yine gitmiyor yapın gitsin aklı başına gelsin. Koluna ya da bacağına yapıştırın. Yine aklı başına gelmezse sırtı ile tehdit edin. Başka yolu yokValla bu erkekler nasıl olmuşta bu ağda olayını sadece bize kitlemisler yıllardır anlamam zaten bizim ufacık tüylerimiz istenmeyen tüy de onların ki erkeklik namzedi sanki
Uyurken sağına soluna yapıştır sir ağdayı mecbur çekecek uyanıncaValla düşününce bile midem bulandı allah sabır versin
Balcım ayakların kokuyor mu desin ? Koskoca adam yahu bu.4 yaşındaki çocuk mu ?bekar kızlara verdigniz akıl hiç hoş degil. isterseniz adamları strec film ile sarıp bir koşede oturtalım...
ben kılı dert etmem. insanız ve yapımız kıllı... takıntı haline getirmeyin bence. azıcık esnek olun.
kişisel bakımı içinde lütfen balcım ayakların kokuyor yıka diyin.. kokmuyorsa corap değiştirsin.
sizin gibi bunları sorun etmedigi belli. demek ki sürekli ikaz edeceksinz. eşinizde böyle biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?