kocamın kılından tüğünden gına geldi

yani iyi dediğim bana şimdiye kadar hic kötu soz soylemedi,bırakın şiddet gostermeyi bağırdiğını bilmem.Annesine gelince onun için apayri bi konu açmam gerekiyor.Annesi temiz bir kadın değil maalesef evine gidince yemek bile yiyemiyorum diyeyim siz gerisini anlayın

bu konuda size katılmıyorum maalesef eskiden bana da birisi boyle bir konudan bahsetse hadi cnm tuy yüzunden mi sorun cıkartiyorsun derdim ama sizde benim gibi camaşirlarin hepsini yikamadan once yapiskan rulalarla tek tek temizleseydiniz gunde defalarca yerlerde ki killari süpurseydiniz (ki artık ozel bi bez aldim bunun icin)caninizdan kiymetli yavrunuzun agzinda yuzunde kocanizin orasi dan burasindan düşmüş kivrik kivrik kılları bulsaydinız ve daha bunun gibi sayabileceğim bircok şey evet bunlari yasasaydiniz beni anlardiniz keske zamaninda biri de beni uyarsaydi

Canim benim nasilda canindan bezmissin valla okurken hissettim. Bu erkekler ne kadar garip varlıklar ya karisi kocasinin kilindan bikmis adam gidip te bir hal çaresine bakmaya useniyor. Allahim yardmcn olsn ins

Şimdi zaten eşiniz killi olsun olmasin cocuk kiyafetleri ayri yikanir bu ilki ayrica cocugumun olduğu yere cok dikkat ederim altini bile orada burada degistirmem steril olsun diye kullan-at altacmalardan kullaniyorum.Kızimi yere koymadan once kendi oyun halisini mutlaka seriyorum,hergun kiyafetlerini degistiririm vs vs. ama dedim ya yasamayan bilmez.Biz de evcil hayvan besledik annemin 2 tane kedisi var di ve ben de tuy yuttugumu filan bilmem bu baska birşey arkadaşim zor çok zor anlaman icin baska ne diyeyim

Kurutma makinesi de kullanabilirsin çamaşırları yıkamadam önce bir tur havalandırma ayarına atarsın kılı tüyü gider sonra yıkarsın. Ama epilasyon şart

Başıma ne geleceği belli olmaz tabii de. Sarışın seviyorum ben sevgilim de sarışın. Ben kıllıyımdır belki o yüzden o kadar iğrenç geliyor. Lazere gidiyorum kurtulmak için. Hiç bir şekilde güzel gelmiyor bana ya.

Ya bi insan nasıl o kadar tüy dökebilir yaa gözümde canlandıramadım valla

Ya çok guldum allah iyiliğinizi versin katılıyorum ama önce yaparım diye tehdit edin baktınız yine gitmiyor yapın gitsin aklı başına gelsin. Koluna ya da bacağına yapıştırın. Yine aklı başına gelmezse sırtı ile tehdit edin. Başka yolu yok

Evde lazer cihazlari var onlardan alin ve zorla yapin

Eşiniz kıl dışında kişisel bakımını da yapmıyormuş ki zaten tek derdiniz kıl mı yani şuan . Evlenmeden önce nasıl yaşıyordu bu adam annesi mi yapıyordu bütün kişisel bakımını.

Balcım ayakların kokuyor mu desin ? Koskoca adam yahu bu.4 yaşındaki çocuk mu ?

Bu arada cocugun kakasindan kıl çıkma ihtimali çok çok az.Buyuk ihtimal beze vs. yapismistir

Bir arkadasim da ayni dertten babasi tarafindan muzdaripti. Babam her yere kil dokuyor bikiyoruz diyordu. Senin ufaklik da 2027'de kk'da konu acabilir.

ay oyle bir adamla nasil cocuk yapilir oda ayri bir konu gozlerini kor etmis iki tatli dille kandirmis seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…