kocamın kılından tüğünden gına geldi

Tırnak kesmek çorap giydirmek ne arkadaşım?
Kaldı ki iç çamaşırı değişimini bile sen yapıyorsun pes.
Evlenene kadar anası mı yapıyormuş bunları?
E sen öyleyse bunu büyütmeden neden bebe yaptın?
Topladığın kıllardan yatak yorgan yapsan yine anlamaz gibi.
En iyisi sağlam bir rest çekmek.
Çok iyi çok iyi diyorsun da çocuğuna kıl yutturacak seviyeye gelmesine rağmen tedavi olmayan, kişisel temizliğini eşine yaptıran kişi mi çok iyi?

bekar kızlara verdigniz akıl hiç hoş degil. isterseniz adamları strec film ile sarıp bir koşede oturtalım...
ben kılı dert etmem. insanız ve yapımız kıllı... takıntı haline getirmeyin bence. azıcık esnek olun.
kişisel bakımı içinde lütfen balcım ayakların kokuyor yıka diyin.. kokmuyorsa corap değiştirsin.
sizin gibi bunları sorun etmedigi belli. demek ki sürekli ikaz edeceksinz. eşinizde böyle biri.

Bu nasıl bir akıl vermedir? Azicik esnek olun da ne demek? Bebegi kil yutmus cok mu iyi yani esnek olsun da bebeği de kılları yutmaya devam mi etsin bunu mu istiyosunuz?

Bu nasıl bir akıl vermedir? Azicik esnek olun da ne demek? Bebegi kil yutmus cok mu iyi yani esnek olsun da bebeği de kılları yutmaya devam mi etsin bunu mu istiyosunuz?
hayır yutmasın.. yutmaması için çözüm eşinizin epilasyona gitmesi de olmamalı... cocugunuza kılsız bir ortam yaratın. bu daha kolay. cocugunuzun oynaycagı yere nevresim koyun.orada oynasın cocuk.
eşinizin giysilerini silkeleyin sonra yıkayın- bebekle eşinizin giysilerini ayrı yıkayın vb....
bakın ben köepk besliyorum. yeri geliyor evde 3 köpek oluyor. hergun evi siler süpürürüm. onlar için koltuklara örtü örterim yerelere nevresim örterim. hergun onları silkelerim. o eşyaları elde yıukarım. makineye kıl kacmasın diye.
bir mucadele içindeyim. bu gune kadar kıl yutmadım.yemegimin içinden kıl cıkmadı.
köpek seviyor muyum evet- onlardan vazgecebilir miyim hayır - eşimin de kılı dökülür bu arada- ondan da kılı oldugu için vazgecmeyecegime göre mucadele etmeliyim.
bir sistem kurdum kendime. sizde kurun.

Bende eşime diş fırçalatamıyorum arkadaş yalvarıyorum ya bide gıcığına diyo ki o neymiş kim icat etti diyo Allahım sabır versin sana

Aşkım lazere gidin sende o da. Hem kendisini sorun olarak görmez.

insan olduğundan emin miyiz?
sen şimdi bu akdar kusuyon ya.. yarın orangutan kadar kıllı birini seversin görürsün o zaman kusmayı...
komşumuz 3 cocugu var. eşi de kıllı. cocuklar demiş ki anne neden babamı secip evlendin
kadın kıllı diye demiş
aslında o gögüs kıllarnı ile oynamak cok güzeldir. tabi gömlek yakasından cıkıyorsa azıcık traş etmei güzel olur.
hint erkekleri bo konuda cok igrenctir. kulaklarından ve burunlarından cıkan fışkırıran kılları kesmezler. konuşurken gözün hep adamın ya burun deligindedir yada kulak hahaha iğğrenncc...

Of miğdem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…