kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen öyle, sizce kolay mı evden olmak insanlar 10 kez mi depozito versin, 10 kez mi taşınma parası versin? Kızların belki 2.kez taşınmaya parası yok, o yüzden anlamazlığa vurdular çaresiz?

Konudaki koca gibi yavşak da çok ayrıca, yavşaklar yüzünden ev değiştircekse kadınlar İstanbulda kocaa bir sirkülasyon olur. Onun yerine konu sahibesi kocanın yularını tutsa daha iyi olur sanki.

Bak kocası konusunda haklısın, kıyafet konusunda da öyle ama, ben o konularda daha tırsak bir insan olduğum için kendi açımdan düşünüyorum, ben o kızlaeın yerinde olsam teşekkür ederim der uzatmaz ve hikayemi ev sahibime kapatırdım. Tedirgin olurdum açıkçası. Gidip tedirgin olduğum adama da aa sizde tatilde güzel çıkmışsınız demezdim. Denmez yani ama KOCASI TAM BİR SAPIKKKKK SAPIKKKK. Murat Övüç gibi cevap vermek istedim şuanda

Her açık bulduğu kapıdan giren koca da …. Neyse

Siz ne içiyorsunuz tam olarak kızlar evden çıksın demedim. Aksine çıkaramaz dedim
Kızların ev açısından zararına bi durum yok. Yüz vermedi diye bi kanun yok evden çıkarmak için. Böyle bişeyden çekiniyor olamazlar. Yeni kiracılar kontrat imzalamışlar

o tabii ki hakkı, çok normal ama benim o mesajı neye cevaben yazdığım ortada.
Wurstria adam tam bir sapık ama kız da rahatsızsa veya korksaydı daha da sizde tatilde güzel çıkmışsınız demezdi bence. Ne diye ev sahibi çıkaracak diye korksun ki, sözleşme varken çıkartmak öyle kolay değil.

Evet var. Bu zihniyet değişmedikçe bir şeyleri düzeltemiyoruz. Kızlar profil olarak rahatlar demiş. Sebep ne? Sadece ama sadece bikinili poz paylaşmaları...
Hayır bikinili poz paylaşmaları değil. Ama ev sahibim benim fotoğrafıma güzel çıkmışsın yazsa ben noluyo derim mesela. Isterse adam bekar olsun, bende bikiniyle değil namaz eteğiyle fotoğraf koymuş olayım. Bunu taciz kabul ederim. Sokakta yürürken biri çok güzelsin dese teşekkür ederim mi diyoruz. O yüzden bende kızların aynı adam gibi gevşek olduklarını düşünüyorum. Ama bu ne konu sahibini ne de bizi ilgilendirir o ayrı.

Ama direk mesaj atman yanlış anlaşılır. Eşinin kendisi direk söylemesi gerek, x hanım ben yoğun olduğumdan vs evle eşim ilgileniyoe, bie problem olursa eşimle iletişime geçersiniz numarasını bırakıyorum vs gibisinden.

Adam tam bir sapık zaten. Birde boş bulundum demiş demekki aldatacaktı kadını.
Konu sahibi eski konusunu sordum siye çemkirdi bana gitti. Her kavgalarında kocası zaten boşanmak istiyormuş, kalkıp da kiracının Whatsap durumunda paylaştığı bikinili resmine takacağına, başkalarına laf atacağına kendi durumuna baksın. Eline, beline, diline hakim olacaksın diye boşa demezler.

Henüz 2 aylık kiracısının bikinili fotoğrafına mesaj atmaya cesaret eden adamın ilk vukuatı değildir bu. İlk olsa direkt bikinili fotoğraftan yardırmazdı sanırım.

Size göre kızlar çok rahat. Kocanız da direkt "bikinili fotoğraf paylaşacak kadar rahat olan kadını çok kolay düşürürüm" diye düşünmüştür eminim.
Yani kocanızla birbirinize çok benziyorsunuz ve aslında bu kafa yapınız yüzünden mutsuzsunuz. O yüzden konu poz, bikini vs değil demeyin, çünkü konu gayet de bu.
Kadınların pozunu, bikinisini konuşarak kocanızla seks arasında duran tek şeyin fazladan 50 cmlik kumaş olduğunu kabul etmişsiniz zaten. Buna ne gibi bir çözüm önerebiliriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…