- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Koca koruyucu o
Beyin göz tam kapasite mi sizde tam olarakKoca koruyucu o
Hayır kendisinin de sülalesinde kuzeniyle evlenmeyen yok. Bence durumunu akrabalarına kapatıp yabancılara açsa daha güvenli olurHepimizin aman tanrım ya bana asılırlarsa ne yaparım diye düşünerek hareket etmemizi bekliyorlar sanırım
Hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman muhatap alırım sizi, şu an ihtimal yok.Beyin göz tam kapasite mi sizde tam olarak
Okuduğunu anlayabiliyor musun yani
Kocasını koruyan tek bir mesajımı göstersene
Hadi bekliyorum
Çabuk ol
E yuh artıkHayır kendisinin de sülalesinde kuzeniyle evlenmeyen yok. Bence durumunu akrabalarına kapatıp yabancılara açsa daha güvenli olur
Ne evmiş arkadaş
Öyle kolaydı evden olmak. Daha yeni kiracıyken üstelik.
Evsahipleri gelsin bize asılsın da asılsın tişikkilleeer sizde öyyle diyelim niye çünkü mazallah evden atar bu tavizin bi sonu var mı nerde dur demeliyiz tam olarak
Bak kocası konusunda haklısın, kıyafet konusunda da öyle ama, ben o konularda daha tırsak bir insan olduğum için kendi açımdan düşünüyorum, ben o kızlaeın yerinde olsam teşekkür ederim der uzatmaz ve hikayemi ev sahibime kapatırdım. Tedirgin olurdum açıkçası. Gidip tedirgin olduğum adama da aa sizde tatilde güzel çıkmışsınız demezdim. Denmez yani ama KOCASI TAM BİR SAPIKKKKK SAPIKKKK. Murat Övüç gibi cevap vermek istedim şuandaBurada bir senelik kiracılar ev sahibim artan fiyatlar yüzünden tefe tüfe üstü de olsa ya zammı ver ya çık diyor diye konu açıyorlar. Var öyle ev sahipleri. Geçen sene bu zaman kiralarıyla bu sene bir değil. Seneye ne olacak kim bilir. Yeni tutmuş olabilirler ama herkeste bir korku hakim. Kızlar nazikse, terslemiyorsa, tatlı dille cevap veriyorsa bu yüzdendir. Kız başınalar, korkuyorlardır.
Kiracılarla siz muhatap olun, kocanız da sütten çıkmış ak kaşık değil; bunu bilin. Kimsenin kıyafeti, pozu, yaşam tarzı bir DAVET değildir.
Her açık bulduğu kapıdan giren koca da …. NeyseKızın giydiği önemli değil de şunu anlayamadın neden ev sahibine vs durumunu açık bırakır ki insan. Ben mesela ev sahibime durumumu açık bırakmam. Tanımadığım kişiler benim durumumu göremez. Birde o kadar muhabbete girmem. Kızlar da muhabbete girince hanımefendi daha kıskandı heralde. Sizinde tatil fotolarınjz güzeldi yazmışlar ya adama.
Siz ne içiyorsunuz tam olarak kızlar evden çıksın demedim. Aksine çıkaramaz dedimAynen öyle, sizce kolay mı evden olmak insanlar 10 kez mi depozito versin, 10 kez mi taşınma parası versin? Konudaki koca gibi yavşak da çok ayrıca, yavşaklar yüzünden ev değiştircekse kadınlar İstanbulda kocaa bir sirkülasyon olur. Onun yerine konu sahibesi kocanın yularını tutsa daha iyi olur sanki.
Wurstria adam tam bir sapık ama kız da rahatsızsa veya korksaydı daha da sizde tatilde güzel çıkmışsınız demezdi bence. Ne diye ev sahibi çıkaracak diye korksun ki, sözleşme varken çıkartmak öyle kolay değil.o tabii ki hakkı, çok normal ama benim o mesajı neye cevaben yazdığım ortada.
Adam tam bir sapık zaten. Birde boş bulundum demiş demekki aldatacaktı kadını.Her açık bulduğu kapıdan giren koca da …. Neyse
Koca koruyucu iltifat yaniHakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman muhatap alırım sizi, şu an ihtimal yok.
Hayır bikinili poz paylaşmaları değil. Ama ev sahibim benim fotoğrafıma güzel çıkmışsın yazsa ben noluyo derim mesela. Isterse adam bekar olsun, bende bikiniyle değil namaz eteğiyle fotoğraf koymuş olayım. Bunu taciz kabul ederim. Sokakta yürürken biri çok güzelsin dese teşekkür ederim mi diyoruz. O yüzden bende kızların aynı adam gibi gevşek olduklarını düşünüyorum. Ama bu ne konu sahibini ne de bizi ilgilendirir o ayrı.Evet var. Bu zihniyet değişmedikçe bir şeyleri düzeltemiyoruz. Kızlar profil olarak rahatlar demiş. Sebep ne? Sadece ama sadece bikinili poz paylaşmaları...
Ama direk mesaj atman yanlış anlaşılır. Eşinin kendisi direk söylemesi gerek, x hanım ben yoğun olduğumdan vs evle eşim ilgileniyoe, bie problem olursa eşimle iletişime geçersiniz numarasını bırakıyorum vs gibisinden.ben kı
ben kıza msj atıcam bundan sonra herhangı bır sıkıntınız oldugunda benımle ıletısıme gecersınız dıye. eşiminde telefonundan silicem ve sert bi şekilde uyarıcam.gerekirse boşanırım bu konuda korkum yok.ben kımsenın peşinden koşamam
Konu sahibi eski konusunu sordum siye çemkirdi bana gitti. Her kavgalarında kocası zaten boşanmak istiyormuş, kalkıp da kiracının Whatsap durumunda paylaştığı bikinili resmine takacağına, başkalarına laf atacağına kendi durumuna baksın. Eline, beline, diline hakim olacaksın diye boşa demezler.Adam tam bir sapık zaten. Birde boş bulundum demiş demekki aldatacaktı kadını.
Kölelikten iyi anlıyorsunuz herhaldehttps://i.pinimg.com/originals/c3/e2/93/c3e2931fafdfdd0c3e0a28a5e0fb9ab0.gif efendisi ona çorap verdi herhalde.
Ya tabiki hemen kapatmıyorum ama ev sahibim öyle yazsa direk kapatırdım açık açık taciz ediyor yani belli.Cidden yeni birisini ekleyince üşenmeden veya unutmadan hemen durumunuzu mukapatıyorsunuz? Benim aklıma bile gelmiyor.
Neyi değiştirecek peki bu?Ama direk mesaj atman yanlış anlaşılır. Eşinin kendisi direk söylemesi gerek, x hanım ben yoğun olduğumdan vs evle eşim ilgileniyoe, bie problem olursa eşimle iletişime geçersiniz numarasını bırakıyorum vs gibisinden.
Evet, diyorum ki her zaman koca haklıdır tek suçlu bikini giyen yosma genç kızlardır. Nerden bildin?Kölelikten iyi anlıyorsunuz herhalde
Komik şey seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?