kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sadece bikini rahat tatil pozuydu diyerek ayrıntı verdi. Yani toplantı masası başında önünde laptop bir fotoğraf değil. Kocam böyle bir fotoya yorum yapıp mesajlaştı diye detaya girdi diye kadına yüklendiler. Kiracılar kadınsa burda da üzgün mutsuz aldatıldığını düşünen biri var. Herşeyi söylediler kadına. Pes vallahi

Tabiki öyle dersiniz çünkü siz evli barklı kadınsınız
Kızlar ise bekar
Belki kocanızın da bekar olduğunu sanıyorlar
Yada sadece rahat insanlardır, her lafın altında art niyet aramıyorlardır

Devir ne kötü bir devir. İnsanlar ne kadar ahlaksız. Ne erkeği erkek ne kadını kadın. Eskiden erkeğin sevdiği oldu mu ondan başkasını gözü görmez idi. Simdikiler daldan dala atlıyor

Bizimde kiradaki ev babamin ustune ama kiracilarla annem muhattap oluyor.muhattap olmaz diye kanun yok .zaten yulda 1 kira zammi onun disinda musluk kaitti vs diye muhattp olcaklar .gayette adam yerine kadinla muhattap olabilir kizlar

Yasal muhatap kontrat sahibidir.

Sizin aileniz en başta evi kiraya verirken , kiracılarla bu şekilde konuşmuştur ; kiracılarınız da gönül rahatlığıyla annenizle iletişim kuruyordur.

Yarın evinizde bir masraf durumu olsa anneniz tamam deyip , babanız araya girip müdahale etse ; orada da sorun yaşanır.

Ne evmiş arkadaş
Öyle kolaydı evden olmak. Daha yeni kiracıyken üstelik.
Evsahipleri gelsin bize asılsın da asılsın tişikkilleeer sizde öyyle diyelim niye çünkü mazallah evden atar bu tavizin bi sonu var mı nerde dur demeliyiz tam olarak

Dalga mı geçiyorsunuz?

Benım kocam böyle bısı yazacak kafasında saç bırakmazdım net

Ay asıl size pes.
Yukarıda ne demiş.
Kızların o pozunu görene kadar kendi hallerinde kızlar sanıyordum demiş
Bikini giyiyorum. Gayette kendi halimde bir kadınım.

Buradaki mesele, kızın ne cevap verdiği değil ki.
Kocam kiracımıza mesaj böyle bir mesaj attıktan sonra karşılık olarak ne cevap aldığının bir önemi yok.
Cevap olarak sadece teşekürler deseydi, adamın kıza yürümesini değiştirmiş mi olacaktı bu durum?
İlk mesajı alakasız bir şekilde karşı taraf atsa onları konuşurduk ama meselenin onlara hiç ilgisi yok.

Ne dalga geçeceğim ne alaka
Kadın "ben tatilde açık poz koymuyorum yani..." diyor, "ben o fotoğrafa kadar kızları kendi halinde sanıyordum" diyor. Ve siz buradan kadının "sadece" detay vermek için mi kızların bikinilerinden bahsettiğini düşünüyorsunuz?

Kocanizi havada bekliyolar kapmak icin yani? Kim napsin sizin kadin gordumu agzindan salyalar akan kocanizi?
Yazik kizlara uzuldum ben.
Kızın giydiği önemli değil de şunu anlayamadın neden ev sahibine vs durumunu açık bırakır ki insan. Ben mesela ev sahibime durumumu açık bırakmam. Tanımadığım kişiler benim durumumu göremez. Birde o kadar muhabbete girmem. Kızlar da muhabbete girince hanımefendi daha kıskandı heralde. Sizinde tatil fotolarınjz güzeldi yazmışlar ya adama.

Ay asıl size pes.
Yukarıda ne demiş.
Kızların o pozunu görene kadar kendi hallerinde kızlar sanıyordum demiş
Bikini giyiyorum. Gayette kendi halimde bir kadınım.
Bakın hiçbirimiz fotoğrafı görmedik
Bende bikini giyiyorum yıllardır
Kadının rahatsız olduğu birşey var belliki
Kadın kocasının yaptığını aklamamış
Kızlar asıldı dememiş bu kadar yüklenmenin anlamı var mı

Cidden yeni birisini ekleyince üşenmeden veya unutmadan hemen durumunuzu mukapatıyorsunuz? Benim aklıma bile gelmiyor.

Evet var. Bu zihniyet değişmedikçe bir şeyleri düzeltemiyoruz. Kızlar profil olarak rahatlar demiş. Sebep ne? Sadece ama sadece bikinili poz paylaşmaları...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…