Tiksinme geldi ondan ama ailem fevri anormal bir aile bebeğim var işim yok bilmiyorum ne yapacağımÜzücü bir durum boşanmayacaksınız muhtemelen unutmaya çalışın ne denir ki başka.
Ya üzmek istemiyorum sizi ama önceki konunuzda ailem arkamda, annem bebeğe bakar ben işe başlayana kadar nafaka alırım demişsiniz ne oldu da 10 ayda aileniz fevri ve anormal oldu şimdi.Tiksinme geldi ondan ama ailem fevri anormal bir aile bebeğim var işim yok bilmiyorum ne yapacağım
Yani normalde ben de rus görünce dönüp süzüyorum kadına bak bir de bana bak patates gibiyim diye. Bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. Sizinki işi sapıklığa dökmüş amaKocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
Kocanız başka kadınlara baktı diye siz niye çirkin ve değersiz oluyorsunuz? Öz değerinizi başkalarına bağlamayın. Kocanız değişmeyecek ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da yolunuza bakacaksınız.Kocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
Valla ben bir kadın görüyorum arada bir karşılaşıyoruz Ruslar görse bunalıma girer o da sarışın baya uzun boylu zayıf vs o kadar güzelki geçen ışıklarda bekliyordu araçlar geçemedi,şimdi şöyle birde gerçek var güzele bakılıyor kadın erkek farketmez çünkü güzel yani az bulunuyor heleki uzun boylu zayıf ve sarışınsa zaten ülkede az illaki dikkat çekiyor hani gerçekçide olmak lazım yani ben sabahtan akşama kadar çok güzelim diye dolaşsamda günün sonunda böyle bir kadın beni bunalıma sokarmı sokarKocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
Çünkü o olayda arkamda olmadılar beni yalnızlığa ittiler 10 ayda her şey çok değişti maalesefYa üzmek istemiyorum sizi ama önceki konunuzda ailem arkamda, annem bebeğe bakar ben işe başlayana kadar nafaka alırım demişsiniz ne oldu da 10 ayda aileniz fevri ve anormal oldu şimdi.
Boşanmak istemeye de bilirsiniz saygı duymasam da anlarım ama bahanelere değil gerçeklere yaklaşmanız gerekiyor ki doğru çözüme ulaşabilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?