Kocamın kızlara bakıp inkar etmesi sonra bir arkadaşla muhabbetini yapması

Ben bu tip konulara güzel kadınlara hayranlıkla baktığını yazan kadınlara çok şaşırıyorum. Ben heteroseksüel bir kadın olarak güzel başka bir kadına en fazla kıskançlıkla bakarım. Hiç de heyt be neler var demem.

Bende böyle düşünüyorum yani hiç kimseye dönüp bakmam ilgimi çekmez yani eşimde özür dilerim gerçekten şaka yaptım ben gerçekten kimseye öyle uzun ızunbakmadım sadece görürsün ya gördüm falan dedi ben de bilmiyorum yani ben hiç bir erkeğe dönüp bakmam şuan izinde ailelerimizin yanındayız ben de dönmek istemiyorum biraz kalacağım burda dedim hemen korktu anneme bile anlattı yanlış anlaşıldım vs vs annemde klasik ona hak verdi

Ya ben kıskanmıyorum da herkesin güzellik anlayışı farklıdır belki bende biri için çok güzelimdir ama doğum sonrası kendime olam özgüvenim çok düştü

Bende böyle düşünüyorum zaten içimden de gelmez

Ya ben kıskanmıyorum da herkesin güzellik anlayışı farklıdır belki bende biri için çok güzelimdir ama doğum sonrası kendime olam özgüvenim çok düştü
O zaman o güzel bulduğuyla olsun. Özgüveniniz neden düşüyor? Eşinizin huyu kötü maalesef. Bence eşinizi artım tanıyın. Bundan size hayat arkadaşı olmaz.

Valla benim etrafım rus dolu artık alıştım neyse ki yaz geldi de evlerine çekilecekler artık
Eşim bakıyormudur bence bakıyordur
Valla ben de bakıyorum
Muhabbetini de yapıyorum arkadaşlarımla
Erkekleri çirkin ama kızlar hayvan gibi güzel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…