kocamın küsmeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
slm kızlar.5 aylık evliyim.her şey çok yolunda gidiyordu.çok mutluyduk.eşim çok anlayışlı ve yardımcıydı bana karşı.ikimizde çalışıyoruz.neyse dün eşim eve geldiğinde ben yatıyordum çünkü tansiyonum yükseldi içtiğim bir zayıflama çayı dolasıyla(niye içtiysem)eşime de mesaj attım başım çok kötü yatıyorum dıye.normalde o gelene kadar ben sofrayı hazırlarım ilk kez yattım.neyse geldi eve bana ilaç verdi kötüysen hastaneye gidelim dedi ve işyerinden aradılar tekrar gitmesi gerekti.2 saat sonra uyandım gelmemişti.aradım yeni çıktım geliyorum dedi ve benim başımın ağrısı devam ediyordu.ensemden agrı gelio zonkluyor basım gözüm çıkacak resmen ve telefonda bana çay yap dedi bende yapamam kötüyüm dedim.tamam yapma dedi ve kapattı.neyse ben kalktım yaptım yınede sonra geldi eve benle konuşmuyor.küsmüş.bir sey desem uzatma tamam sen yat filan dıyor.dun beraber yatmadık.yaa anlamıyorum tek sorun çay mı yani?ne yapayım sizce

Siz rahatsızken bu şekilde tavır alması kötü olmuş tabi.
sakinleşince bir konuşsanız acaba o gün o da kötü bişey yasadı da nazı size mi gecti?

Ya bazen erkekler boyle iste ya kusuyolar ya da nazlaniyolar bosver takma fazla biz kussek bisey olmamis gibi davranirlar kucuk bisey iste ama insanin yyinede moralini buzuyo duzelir uzme kendini

Siz rahatsızken bu şekilde tavır alması kötü olmuş tabi.
sakinleşince bir konuşsanız acaba o gün o da kötü bişey yasadı da nazı size mi gecti?
sanırım iş yerinde sıkıntı oldu bana patladıbilmiyorum

Ya bazen erkekler boyle iste ya kusuyolar ya da nazlaniyolar bosver takma fazla biz kussek bisey olmamis gibi davranirlar kucuk bisey iste ama insanin yyinede moralini buzuyo duzelir uzme kendini
biraz inatçı eşim.artık bir hafta surat yapar off

biraz inatçı eşim.artık bir hafta surat yapar off

İster eşiniz olsun, ister arkadaş, isterse aileden biri...

Küsme huyu olan, surat yapan insanların üstüne gitmeyin.

Başka şeylerle, kendinizle meşgul olun.

Aksi halde onların alınganlık huyunu pekiştirmiş olursunuz.

Oralı olmadığınızı gördükçe küsmelerden, nazdan niyazdan eser kalmaz, kendisi yaklaşır size.

Yeter ki pes etmeyin, "denedim işe yaramıyor" diye vazgeçmeyin.

Yüzde yüz çalışır...

Bu kadar hizmet etmezsen oda sana böyle bir tavır yapamaz..
Ben olsam bende onla konuşmam olur biter..
Bu erkekler kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor..

aynen,
bu seferde aslında yapamayacak kadar kötü olmadığınız izlenimini yaratmışsınız.
keşke hiç yapmasaydınız.
evet bende öyle düşündüm eşide muhtemelen öyle düşünmüştür kızınca trip atınca nasıl kalkıp yapıyor gibi

evvelden bende cok takardım..şimdi? yapıyorum yemegi koyuyorum yemiyormu?bi güzel karnımı doyurup kalkıyorum:ilk zamanlar inan oluyor..takma kafana

Fazla büyütmüş Eşiniz hasta oldugujuz halde kirmayip kalkip yapmissiniz cayi büyütevek ne var ki

Üstüne gitmeyin

Ben hasta olucam o halimi görecek birde üstüne benden çay isticek yapamam dicem küsücek. O küsmeden ben ona küserim asıl. Olaya bak hasta halinle hizmet bekliyor beyimiz. Arkadaşlarda söylemiş alıştırmayın şu adamları. Hasta olduğun halde kalkıp dediğini yaparsan demekki yapabilicek kadar iyiydi ama yapmadı diye düşünür. Bence üstüne gitme gönlünü almaya falanda çalışma sakın. Haklıyken haksız duruma düşersin.bırak o anlasın hatasını gelsin özürdilesin.

bi çay basit bir sey dedim yaptım.normalde bana şunu yap bunu yap filan demez.hizmet beklemez yani.çayını kendi alır,sofrayı kaldırırır,bulaşıkları makineye koyar,temzilikte yardım eder.ama ilk defa böyle yaptı anlamadım

bencede keşke yapmasaydınız. bundan sonrada arada bazı şeyleri yapmayınki fazla rahata alışmasn. sonra tepene çıkar görevinizmiş gibi davranırlar.

karşına al konuş bence, hasta olduğunu falan söyle, kendisinin de hasta olduğunda yine kendiside bencillikle karşılaşsa nasıl olur diye
konuşmuyor işte.dedim çay yüzünden mi bu tavrın dedim.hastaydım biliyorsun dedim.uzatıyorsun abartıyorsun dedim.konuşmak istemıyorum dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…