- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
konuşmuyor işte.dedim çay yüzünden mi bu tavrın dedim.hastaydım biliyorsun dedim.uzatıyorsun abartıyorsun dedim.konuşmak istemıyorum dıyor.[/QUOTE
alla alla abartmış resmen. ozaman sende geri çekil bir müddet sezsiz dur
valla bu yorumun üstüne denecek söz yokAdamların yediğini önüne yemediğini arkasına koyarsanız beş ayda alışır tepenize çıkar işte böyle.
Hiç yaklaşmayın, sormayın. O yokmuş gibi davranın.Eve geldi ne yemek yedi ne konuştu.gitti yattı oturma odasına.dün de orda yattı zaten.konuşmayacam uzatma dıo sorunca da.
Bunlardan biride benim sephoraa:)) siz evliyseniz siz yapmiyormusunuz?Adamların yediğini önüne yemediğini arkasına koyarsanız beş ayda alışır tepenize çıkar işte böyle.
Evliyim, yapmıyorum. İkimizin de eli ayağı sağlam çok şükür, herkes kendi işini görebilir. Evin işleri de birlikte yaşadığımıza göre birlikte yapılır. İnanın erkekler her işi gayet güzel yapabiliyor. Her şeyi önlerine sermeye gerek yok.Bunlardan biride benim sephoraa:)) siz evliyseniz siz yapmiyormusunuz?
Eminim daha da uzayacak bu durum.çok inatçı ve böyle basit seyleri sorun haline getrioHiç yaklaşmayın, sormayın. O yokmuş gibi davranın.
Bu kadar inatçı insanlar hayatı cehenneme çevirir. Bu sefer siz tavrınızı koyun, aman uzamasın büyümesin diye arayı düzeltmeye çalışmayın. Bu tavrınızın ne size ne de eşinize faydası olmayacak uzun vadede. Tutun kendinizi ve konuşmayın.Eminim daha da uzayacak bu durum.çok inatçı ve böyle basit seyleri sorun haline getrio
hiç bişey yapma suçun yok çünküslm kızlar.5 aylık evliyim.her şey çok yolunda gidiyordu.çok mutluyduk.eşim çok anlayışlı ve yardımcıydı bana karşı.ikimizde çalışıyoruz.neyse dün eşim eve geldiğinde ben yatıyordum çünkü tansiyonum yükseldi içtiğim bir zayıflama çayı dolasıyla(niye içtiysem)eşime de mesaj attım başım çok kötü yatıyorum dıye.normalde o gelene kadar ben sofrayı hazırlarım ilk kez yattım.neyse geldi eve bana ilaç verdi kötüysen hastaneye gidelim dedi ve işyerinden aradılar tekrar gitmesi gerekti.2 saat sonra uyandım gelmemişti.aradım yeni çıktım geliyorum dedi ve benim başımın ağrısı devam ediyordu.ensemden agrı gelio zonkluyor basım gözüm çıkacak resmen ve telefonda bana çay yap dedi bende yapamam kötüyüm dedim.tamam yapma dedi ve kapattı.neyse ben kalktım yaptım yınede sonra geldi eve benle konuşmuyor.küsmüş.bir sey desem uzatma tamam sen yat filan dıyor.dun beraber yatmadık.yaa anlamıyorum tek sorun çay mı yani?ne yapayım sizce
Evet canım zor inatçı biricanım senin ilk mevzuları da biliyorum eşin zor bir insan anladığım kadarıyla
Eyer yazdiginiz dogruysa bravo size. Tebrik ederim. Dediklerinizede katiliyorum. Tabi yapabilene ve yaptirabilene: )Evliyim, yapmıyorum. İkimizin de eli ayağı sağlam çok şükür, herkes kendi işini görebilir. Evin işleri de birlikte yaşadığımıza göre birlikte yapılır. İnanın erkekler her işi gayet güzel yapabiliyor. Her şeyi önlerine sermeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?