kocamın küsmeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zırt pırt küsen insanda hiç çekilmiyo, çok düşüncesizmiş

Gercekten sürekli küsen insan çekilmiyo

o kusuyorsa sen daha cok kus bakalim ne yapacak.

Eve geldi ne yemek yedi ne konuştu.gitti yattı oturma odasına.dün de orda yattı zaten.konuşmayacam uzatma dıo sorunca da.

Bunlardan biride benim sephoraa:)) siz evliyseniz siz yapmiyormusunuz?
Evliyim, yapmıyorum. İkimizin de eli ayağı sağlam çok şükür, herkes kendi işini görebilir. Evin işleri de birlikte yaşadığımıza göre birlikte yapılır. İnanın erkekler her işi gayet güzel yapabiliyor. Her şeyi önlerine sermeye gerek yok.

Bir çay istedim onuda yapamam dedi isteksiz yaptı diye düşünmüş olabilir. Ne is yapıyor bilmiyorum ama çağırdiklarina göre sıkıntı çıktıda çağırdılar. Orda da canı sıkılmış olabilir. Yada başka bir sıkıntısı olabilir.
Daha çok yeni evlisiniz kavgalar olur. Ayrı yatarak abartmis.
Bazi insanlar gelip özür dileyemez kırgınlıklarini da kuserek belli eder. Konusup batismak ister ama dili donmez. Bunun adı gurur değil kesinlikle.
Benim eşim bu huyumu bildiği için gelir bazen yumuşak bir dille bazen sert sorar. Bazen anlatmayacagim derim ama sonra konuşur çözeriz.
ben evlenemeden önce kavga da etsek benden ayrı yatma demiştim. O gelmiyorsa ben giderim yanına.
Ufak tefek tartismalar katlanıp evliliği çekilmez hale getirebiliyor. Konuşarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

Eminim daha da uzayacak bu durum.çok inatçı ve böyle basit seyleri sorun haline getrio
Bu kadar inatçı insanlar hayatı cehenneme çevirir. Bu sefer siz tavrınızı koyun, aman uzamasın büyümesin diye arayı düzeltmeye çalışmayın. Bu tavrınızın ne size ne de eşinize faydası olmayacak uzun vadede. Tutun kendinizi ve konuşmayın.

Konuşacak ortamı yok edio zaten.gitti yattı sabaha kadar kalkmaz artık.yoruluyorum böyle sacma tavırlardan

Fazla ustune dusme bosver duzelirsiniz yakinda..
erkekler boyle iste trip yapilcak seye yapmazlar sacma sapan bsye küserler...

hiç bişey yapma suçun yok çünkü

Suçum yok olsa haklı adam ya diyecem.normalde cay yap dıyen biri deil ki.dun ne oldu anlmdm hasta oldgmu bilio ve o zmnlarda hc bişi istemez benden.istedi ve küstü ve de abartarak devam edıyo.erkekler baya gec olgunlaşıyo sanırım

canım senin ilk mevzuları da biliyorum eşin zor bir insan anladığım kadarıyla

Eyer yazdiginiz dogruysa bravo size. Tebrik ederim. Dediklerinizede katiliyorum. Tabi yapabilene ve yaptirabilene: )

hala konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…