Kocamın Kuzenine Aşık Olduğumu İtiraf Ettim.

İğrenç olan ne!!!!!!1 Aşık olmak mı?? Zina mı yaptık!!!!!!!!!! Asla cinsel yonden bir istegim veya istegi yoktu asla
inşallah kocan gercekden dogru bı ınsana aşık olur
senden kurtulur
benımle muhattap olma senınle karsılıklı ıletısım seklınde olmak benı rahatsız eder,
öpüşmekten pısman degılım dıyorsun cınsel yonden ıstegım yok dıyorsun
cevız ye cevız
iyi gelır !

İğrenç olan ne!!!!!!1 Aşık olmak mı?? Zina mı yaptık!!!!!!!!!! Asla cinsel yonden bir istegim veya istegi yoktu asla
Daha napacaksın.Adam istememiş yapışmışsın.Dudaklarına yumulmuşsun..Cinsellikle elde etmeye çalışmışsın öpüşerek.Ne cesaret.

bu kadar ünlem koyacak ne vardı onu anlamadım, sizinki hem suçlu hem güçlü durumu

adamın dudaklarına yapışma teşebbüsünde bulunmuşsunuz kac kez sonunda başarmışsınız da ama siz hala aldatmadan saymıyosunuz herhalde

madem bu adamı bu kadar istiyosunuz eşinizle konuşun ve boşanın adam aldatılıyo bir de kuzeniyle gerçi bu öğrenilince o aileden kimse sizi istemicek o ayrı mesele

kocandan ayrılsan bile bu adam seni almaz
durduk yere yakmıssın başını.. ve hiçbir şey saklı kalmaz, zamanı gelınce bir şekilde cıkar ortaya.
ne ıstıyorsun kı, gizli aşk falan mı?

ihaneti ikinizde yapmıssınız zaten, daha ne edıcenız.

matrax ask

Evliyken başkasına aşık olman bile ...ken sen bunu normal görerek öpüşerek rahat davranarak asıl bombayı patlatıyorsun. ..Sadakatsiz olacaksan boşan.Evlilik bunu götürmez söylemek mi lazım.

Aşık olabilirsin başkasına da nasıl bir gururunuz var zorla bir erkeği öpmeye çalışacak kadar.

Boylelerine rahatlik batiyor sanirim neyse buyuk konusma istemiyorum beter ol

Zina anlayışı ne konu sahibesinin merak ettim
Tövbe yarabbi tövbe
Nasıl insanlar var şu dünyada
Sizin gibiler yüzünden dünya bozuldu zaten
Aşıksan ayrıl bacım
Ama yok kocanı da seviyormuşsun
En iyisi kuma al kuzeni de bi değişiklik olur töbe töbe
Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri
Sert konuştum ama hiç kusura bakma
Çok sinirlendm şuan
Yazık kocana
Ne diim..

Sen bu olayın aranizdami kalacağını sanıyorsun emin ol birilerine söyleyecek zamanı gelince evleneceği kişiye bile söyler ha tabi sen o zamanda kocana yemin edip iftara diyeceksin 2. Defa yine aldatacaksin tabii konu doğruysa ki bence ergen zirvasi

kocanda ilgi olarak ne eksik ?
-başına mı buyruk
-inatçı mı
-ne yönden seni ihmal ediyor.belki hastadır belki görmezden geldiği bi sorunu vardır(erkekler görmezden gelmeye bayılıyorlar ta ki sorun çözülemez hale gelene kadar)

sence her erkekle evlilik yada o tarz cinsellik içeren bir ilişki senin eşinle arandaki gibi mi oluyor?yaşamadan bilemezsin.hoş aşık oldun.kocanı boşadın.aşkınla evlendin.ya onun evlenmiş hali ile geçinemezsen?yada ona olan aşkın zamanla bitip başkasına da güçlü bir şekilde aşık olursan?insan sonuçta duyguların yasağı olmaz ama bunun için yuvanı dağıtmaya değecek mi?aşk hevestir.seviyorsan kocanı ve onun kuzenini de azıcık aşk hissetmek dışında seviyorsan,aşk ile coşan hislerine sahip çıkmalısın.kocanın sevgisi seni tatmin etmiyor ve gün geçtikçe ona tahammül edemiyorsan.sevginde günden güne bitiyorsa o zaman yollarınızı ayırın iş kavga dövüşe varmadan.çocuk için yani.

Oha ya ne biçim bi gurur var sende gerçekten okurken midemi bulandirdin kocami seviyorum ama kuzenine de aşığım bence harem kur sen erkeklerden oluşan ne dersin mantıklı değil mi o evladinin yüzüne baktikca da mı utanma duygusu bi parça olusmuyo içinde allahimmmm biz böyle çocuk çocuk diye meliyoruz sana yalvariyoruz bize vermeyip sunun gibilere veriyosun diyorum hep ama sonra düşünüyorum bizi böyle siniyo kulum bana isyan edecek mi diye sizin gibileride öyle siniyo bakalım verdiğim nimetin değerini bilecek mi şimdi sana Oturup ahlak dersi veremem çünkü buna hakkım olduğunu düşünmüyorum kiii olsa bile senin anlayabilecegini dusunmuyorum ama vicdanını bi yokla bence yazık sana bide değer veriyo kocan allah en kisa zamanda sana akıl fikir versin yok yapamıyorum diyosan bosan adamı enayi durumuna düşürme kendini yerine koy

bir insan evliyken birden fazla kişiye aşık olabilirmis ya kızım sen şaka misin ya milleti nereye surukluyonuz siz ya ne biçim anlayış bu ya valla mide bulandiricisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…