Aaa kocasins soylemis arkadaşım kocası bisey dememis anlayisla karsilamisAy bu ne rahatlık, pişkinlik..
Dakkada bulmuşlar mi diyorsunAnnemin bir sözü var tam sizin gibilere:
'' hoca hocayı bulur tekkede, it iti bulur dakkada !''
Evet onu ilk kez gordum.Yazmadan duramadım
Konunun gerçek mi gerçek dışı mı olduğunada emin değilim
Anlayamadım sizi kusura bakmayın yaptığınız çok büyük bir ayıp
Heleki evladınız var nasıl bakıyorsunuz yüzüne yada oğlunuzu öperken aklınıza gelip utanmıyormusunuz?
Büyük konuşmayı hiç sevmem
Ama bence boşanmalısınız
Birde eşinizin kuzenini ilk kez mi gördünüz merak içindeyim.
Allah ıslah eyleesin siziii
Utanmadan bide doğru doğru diyip duruyorsun. Allah ıslah etsin!yazdıgım hersey dogru yemın edıyorum sıze
Eger anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa Allah belamı versin.Fake fake fake !!! Kocanin kuzenini ilk kez gördün asik oldun opmek istedin istemedi istedin istemedi son aksam goz goze geldin opustun seneye yine gelecek ayni yerde tatil yapacaksiniz 5 yildir evlisin kocanin kuzenini ilk kez gördün ama telefon numarasi var aradin konustun agladi cok pisman he he yaw hehee
Allah belani coktan vermis be canim.Eger anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa Allah belamı versin.
Aminnnnn her şekilde....Eger anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa Allah belamı versin.
KatiliyorumAllah belani coktan vermis be canim.
Yaptigini kesinlikle kinamiyorum ama yuzsuzlugun pes dedirtiyo
o zaman öl daha iyiYemin ediyorum gerçek. yemin ediyorum
Vermiş vereceği kadar Allah im ne günlere geldik ya senin hakkın ölüm ko canla niye evlendin bide çocuk yapmışsın utanmazsan arlanmaz kendini değil çocuğunu düşün bari ana baba ayrı ne yapcak sizin gibi rezilleron cezasını çocuklar ödüyor tukureyom seni sıfatının ortasına senden ne es ne ana olur yazıklar olsun senin gibilereEger anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa Allah belamı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?