Kocamın Kuzenine Aşık Olduğumu İtiraf Ettim.

Fake fake fake !!! Kocanin kuzenini ilk kez gördün asik oldun opmek istedin istemedi istedin istemedi son aksam goz goze geldin opustun seneye yine gelecek ayni yerde tatil yapacaksiniz 5 yildir evlisin kocanin kuzenini ilk kez gördün ama telefon numarasi var aradin konustun agladi cok pisman he he yaw hehee

Evet onu ilk kez gordum.

Sana çok agir seyler soylerdim de neyse banlanmayim.

Eger anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa Allah belamı versin.

Konu başlığından belliydi bu konunun iğrenç olduğu. Yorum yapan herkeste aynı tepkileri vermişler. Helal olsun tepki verenlere de
Size karşı çıkanlara tepki verip bide yeminler etmeniz ise en basiti olmuş
Madem size yapılan yorumlara tepki verecektiniz ne diye konu açtınız neden hala yaptığınız yanlisi savunuyorsunuz bunu anlayamadım
Yazık kocanızın düştüğü duruma. Yazık küçük çocuğunuza
Yer altında yılan oynamış duyulmuş
Sanma ki bu da gizli kalır
Kocanı sevdigi söylemişsin bide yapma ya
Ne evdekinden vaZgeciyorsun ne de aklindakinden
Ne istir bu anlamadım. Bide kalkmış kocamı aldatmadım diyorsun
Aldatmayı ne sanıyorsun sen. İlla yatmak mı gerek. Sen akıl ve fikir bozukluğuyla zaten çoktan aldatmışsın şimdi gelmiş burda yemin ederek daha cok kandırma kendini..

Allah Allah ya neler duyacagız tovbe tovbe olurmuymus oyle sey hiç çoluk çoçugunuz var utanmadınız mı hiç ya inanamıyorum ne durumlara geldik böyle yazık...

Eger anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa Allah belamı versin.
Vermiş vereceği kadar Allah im ne günlere geldik ya senin hakkın ölüm ko canla niye evlendin bide çocuk yapmışsın utanmazsan arlanmaz kendini değil çocuğunu düşün bari ana baba ayrı ne yapcak sizin gibi rezilleron cezasını çocuklar ödüyor tukureyom seni sıfatının ortasına senden ne es ne ana olur yazıklar olsun senin gibilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…