Zaten boşanmadan söz ediyorum zaten ki dikkatli yazın siz neden bahsediyorsunuz felan karşınızda internetten ordan burdan edindiği hukuk bilgileri ile yorum yapan biri yok.Siz neden bahsediyosunuz? Boşanırsa evet evlenmeden önceki mallarından kadına pay verilmez. Ama adam ölürse mirası olrak yine kadına ve çocuklara kalır.
bence gayri ihtiyarı söylemiştir.oraya verdiği emeği senin anlamadıgını düşünmüş.konuş eşinle gücenidğini söyle..Slm kızlar hemen konuya geçmek istiyorum biz Amerika'da yaşıyoruz ve eşim iş değişikliği yapmak için işinden ayrıldı ve hemende yeni bir iş bulamadı.. Kısacası şuanda işsiz ve burda yaşamak bu şartlarda oldukça zor ve eşimin Türkiye de satılık olan bi arsası var ordan gelicek parayla burda iş bulana kadar rahat edicektik ve o arsaya eşimin istediği paranın biraz altında bi teklif geldi ve eşim satmak istemedi bende ( kayınvalidelerin yanında) ben olsam satardım dedim ve şok cevap geldi tabi senin malın değil sen 20 yıl emek vermedin orda ne diyeceğimi bilemedim ya kızlar biz 6 yıllık evlıyız ve 2 çocuğumuz var ben şimdi bu cümleden ne anlamalıyım.. Çok üzgünüm hemde cok..
Arkadaşlar ben kendimi yanlış anlattım sanırım bu sözü söyleyen eşimdi ve biz o arsayı evlendikten sonra aldık.. Sanırım şuanda ben çalışmıyorum diye böyle yapıyor(
Ben lafı eşin mi söyledi kv mi anlamadım.
İlk duyduğunda kırıcı haklısın ama düşününce gerçekten emek verilmiş bir varlığı değerinin
altında satmak çok üzücü.
Bizim bir tarlamız vardı. Dedem babaannem çalışmış vaktinde onlar yapmış.
Dedem rahmetli. Babaannem kalçası kırıldı yatıyor.
Çok afedersiniz kıçının keyfine maddi manevi önemli olan bu tarlayı ihtiyacımız var kiradayız ev alcaz dediler...
Yengemler tutturdu satalım satalım diye. Babaannem amcam rahmetli diye yengemlere de üzüldüğü için
bir şey demedi. Oldukça zararına satıldı.
Ama kadın o kadar üzüldü ki buna. Hasta oldu kaç gün..
Üstüne gelen parayla ev almadılar hala kiradalar. Araba aldılar.
Oğulcuğu sevgilisini gezdiriyor pastane, cafe diye..
Sonuç benim babaannem hala onlar için üzülüyor üstüne onun için çok değerli bir varlığından oldu.
Değerinin çok çok altına satıldığı için hepimiz zarar etmiş olduk..
Aklıma bu geldi bu olay çok taze ve kusura bakmayın haklı bir söz bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?