• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamin neyi var

Her grıp bır degıldır yas ilerledıkce hastalıgı atlatmak daha zordur özellıke günümüzde dedıgınız keiterlere uygun domuz grıbı vardır sız isyan edecegınıze şükredın ölmesın kocanız yanı nedır adam hastamı olmıycak ???ne hastalıklar var en kısadan gecen gördüm kelebek hastalıgı dıye tedavılerı yok ve hergün erıyor cıltlerı yara içinde acılarla aglaya aglaya gün geciren bebekler var onlar ne yapsın cocukları hasta dıye bosanaınlarmı ne kadar hafif yasıyorsunuz hayatı boş boş

Esim de benim hakkimda böyle sikayet edio olabilir bir yerlere :) zira 1 haftayi gecti ben de bogaz enfeksiyonunu atlatamadigim gibi orta kulak iltihabi da çıktı simdi. Antibiyotik de alıyorum. Ama vucutta iltihabik bir durum oldugu icin daysk dayak yemis gibi hissediyorum kendimi, esinin hissettikleri gayet normal. Sabir gerek sana sadece

Canım bunu buraya değil doktora sorsaydın daha mantıklı olurdu....

Kocana yanlış teşhis konulmuş olabilir. İş arkadaşıma faranjit dediler, ilaç kullandı, kötüye gitti. Sürekli ateş, kötü durumdaydı.
Bir hafta sonra tekrar gitti domuz gribi olmuş. Gittiği doktor kızmış faranjit diye kim söyledi sana diye. Durumu iyi ama Allahtan tekrar doktora gitmiş.
Böyle şeyler ihmale gelmez. Burdaki saçma yorumların da faydası olmaz. Hemen doktora gidin tekrar bence...

Adam hasta olabilir ona lafim yok zaten ama surekli sinirli olmasi sacma, konu sahibi de bundan sikayetci zaten
Hasta olursun yatar uyursun hayati ailene zindan etmen gerekmez
Hasta adamın gülüp oynayacak hali yok. Tabi agresif sinirli olacak. Eş olmak böyle durumlarda önemli zaten..

Hasta adamın gülüp oynayacak hali yok. Tabi agresif sinirli olacak. Eş olmak böyle durumlarda önemli zaten..
Hasta insanin sinirli oldugunu da bir burda duydum
Siz sinirli oluyor musunuz etrafin nesesini kacirip insanlarin yasam kalitesini dusuruyor musunuz? Coluk cocugunuz sizden kaciyor mu siniriniz yuzunden? Bravo boyleyseniz devam edin basarilar

Kocan hasta. Neyi olacak.

Demek ki üşütmüş agir bir hastalık geçiriyor.
Hastaneye gidip serum taktirirsaniz bir şeyi kalmaz.

Bunun için de buraya konu açmak bana garip geliyor.
Aranız da sorunlar var sanarak girdim konuya yine doktorculuk oynuyormusuz gibi hastalıktan bahsediliyor.
Çok katıldım size şu an gerçekten:KK9::KK9::KK9:

Hasta insanin sinirli oldugunu da bir burda duydum
Siz sinirli oluyor musunuz etrafin nesesini kacirip insanlarin yasam kalitesini dusuruyor musunuz? Coluk cocugunuz sizden kaciyor mu siniriniz yuzunden? Bravo boyleyseniz devam edin basarilar
Bu kadar abartmayın bence. konu sahibi ile beraber mi yaşıyorsunuz nerden anladınız o kadar ileri gittiğini..
Sinirli gergin oluyor demiş yani neticesinde..
Normalde biri hasta olduğunda etrafındakiler anlayış gösterir, ilgi ve şevkat gösterir, hasta insan etrafındakilere değil...

Bu kadar abartmayın bence. konu sahibi ile beraber mi yaşıyorsunuz nerden anladınız o kadar ileri gittiğini..
Sinirli gergin oluyor demiş yani neticesinde..
Normalde biri hasta olduğunda etrafındakiler anlayış gösterir, ilgi ve şevkat gösterir, hasta insan etrafındakilere değil...
Kendisi anlatmis
Yasam kalitemiz dustu demis
Daha ne desin

Vallahi pişman ettiniz böyle bi konu açtığıma tamam haksızim insan hasta olunca herkesi kırıp geçirmeye hakkı var ben yanlışim kurusa bakmayin

ayni hastalik suan bende var. butun kemiklerim agriyor ayagimi kaldircak halim yok. doktora bile zor gittim igne verdi ilac verdi fayda etmedi agrilarim dinmiyor ne illet bi virusms ya

Back
X