- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
Hanımlar merhaba başka bir konuyla karsinizdayim yine. 2.5 yıllık evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. Kocam evlendiğimizden beri böyle aslında. Çok sinirli ofkeli. Kavga anlarında da çok ağır konuşuyor. Az önce bana benim için bittin sen dedi nefret ediyormuş benden bikmis. Bugünkü konu sünnet ten çıktı. Normalde bebeğim doğduğunda bizim yaşadığımız yerde yaptıracaktık. O zaman bir sıkıntı oldu olmadı sünnet. Ben de dedim ki hadi artık yaptıralım iyice büyümeden. Yok dedi yazın memlekette yaptırırız. Yani kendi ailesinin olduğu yerde. Ben de ama öyle konuşmadık dedim. Ben orda rahat edemem dedim. Neyse sonuçta anladım derdini burada olursa onun ailesi değil benim ailem olacak. Onu istemiyor
Zaten doğumda da öyle olmuş herşeyden benim ailem mı olacakmış . Neyse ben sinirlendim tabi bu sefer o birseydedi ben.birsey dedim. Sonra ağır konuşmaya başladı yine. Ben benim her dediğime itiraz eden bir kadın istemiyor um diyor. Bir kere de sen öyle istiyorsan öyle olsun de diyor. Ama artık bilmiyorum kızlar. Bizim evligimiz çoktan bitti galiba ama biz uzatıyoruz iste. Sürekli kavga ediyoruz usandım artık. Bir de evde huzur bırakmayan benmisim. Çok baskın bir karakter çok. Ben de boyun egmeyince her defasında bu hale geliyoruz. Çok severek evlendik. Ama ne o beni tanımış ne ben onu. şimdi anlıyorum ki biz aslında birbirinize göre degilmisiz. Ama bir evladım var benim. Ona kıyamıyorum. Öbür konumu bilenler dicek ki ama adam ne yapsın sizin ailenizle sorunlar olmuş hep
Ama o hep öfkeli sinirli ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Ben napicam.
Zaten doğumda da öyle olmuş herşeyden benim ailem mı olacakmış . Neyse ben sinirlendim tabi bu sefer o birseydedi ben.birsey dedim. Sonra ağır konuşmaya başladı yine. Ben benim her dediğime itiraz eden bir kadın istemiyor um diyor. Bir kere de sen öyle istiyorsan öyle olsun de diyor. Ama artık bilmiyorum kızlar. Bizim evligimiz çoktan bitti galiba ama biz uzatıyoruz iste. Sürekli kavga ediyoruz usandım artık. Bir de evde huzur bırakmayan benmisim. Çok baskın bir karakter çok. Ben de boyun egmeyince her defasında bu hale geliyoruz. Çok severek evlendik. Ama ne o beni tanımış ne ben onu. şimdi anlıyorum ki biz aslında birbirinize göre degilmisiz. Ama bir evladım var benim. Ona kıyamıyorum. Öbür konumu bilenler dicek ki ama adam ne yapsın sizin ailenizle sorunlar olmuş hep
Ama o hep öfkeli sinirli ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Ben napicam.