• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın öfkesine katlanamiyorum artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Hanımlar merhaba başka bir konuyla karsinizdayim yine. 2.5 yıllık evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. Kocam evlendiğimizden beri böyle aslında. Çok sinirli ofkeli. Kavga anlarında da çok ağır konuşuyor. Az önce bana benim için bittin sen dedi nefret ediyormuş benden bikmis. Bugünkü konu sünnet ten çıktı. Normalde bebeğim doğduğunda bizim yaşadığımız yerde yaptıracaktık. O zaman bir sıkıntı oldu olmadı sünnet. Ben de dedim ki hadi artık yaptıralım iyice büyümeden. Yok dedi yazın memlekette yaptırırız. Yani kendi ailesinin olduğu yerde. Ben de ama öyle konuşmadık dedim. Ben orda rahat edemem dedim. Neyse sonuçta anladım derdini burada olursa onun ailesi değil benim ailem olacak. Onu istemiyor
Zaten doğumda da öyle olmuş herşeyden benim ailem mı olacakmış . Neyse ben sinirlendim tabi bu sefer o birseydedi ben.birsey dedim. Sonra ağır konuşmaya başladı yine. Ben benim her dediğime itiraz eden bir kadın istemiyor um diyor. Bir kere de sen öyle istiyorsan öyle olsun de diyor. Ama artık bilmiyorum kızlar. Bizim evligimiz çoktan bitti galiba ama biz uzatıyoruz iste. Sürekli kavga ediyoruz usandım artık. Bir de evde huzur bırakmayan benmisim. Çok baskın bir karakter çok. Ben de boyun egmeyince her defasında bu hale geliyoruz. Çok severek evlendik. Ama ne o beni tanımış ne ben onu. şimdi anlıyorum ki biz aslında birbirinize göre degilmisiz. Ama bir evladım var benim. Ona kıyamıyorum. Öbür konumu bilenler dicek ki ama adam ne yapsın sizin ailenizle sorunlar olmuş hep
Ama o hep öfkeli sinirli ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Ben napicam.

Bilemiyorum benim eşim de sinirli ama afrin de si an çok stresli bir işi var. O yüzden bazen alttan alabilirim ben. Ama sizin bu öfke nin nedeni ne acaba . Bence önce bunu düşünün. Böbrek üstü bezlerinden kaynaklanabilir demişti benim bir Dr arkadaşım

sizin aılenizle sorunlar oldu diye sizden acısını çıkarmak zorunda değil hep boyun eğen taraf sizde olmak zorunda degilsniz evli değilim ama böyle düşünüyorum allah yardmcnız olsun umarım birbiriniz için en doğru yolu bulursunuz :)

Önceki konunuzda birçok arkadaş eşinizi haklı bulmuştu ve fazla bir araya getirmemeye çalış, seviye olsun biraz demişti.
Siz sünnet meselesinde bile eşinizi buna zorlamışsınız.

Tamam kadınlar dik dursun, kendi fikirlerini savunabilsin, kendini ezdirmesin ama sizde durum tam tersi gibi. Eşinize fazla baskı kuruyorsunuz sanki.

Biraz empati lütfen,
Bu kadar baskı bana yapılsa ben de öfkelenirim.

Erkekler kadınlara göre daha baskın sizde biraz alttan alın henuz evliliginiz oturmamış zamanla oturacak tabiki oda ailesinin orda olmasını ister onlarında torunları onun dedigi olsun bu seferde huzursuz olmanızdan daha iyi değilmi sizce de, bı kaç gün kalirsiniz gelirsiniz nasıl olsa oda sizi zamnla anlayacak bende on senelik evliyim neler çektim ama eşimde ailesinin gerçek yüzünü gordu şükür benim eşimde sınırlı oda sinirlenince bağırır çağırır ben odama giderim pek tartışmam, sonra bişey yokmuş gibi davranır sana tavsiyem inatçı olma biraz alttan al emin ol seni el üstünde tutar sakın ailesini kötüleme bak o zaman farkı gor

aslında sorun yok eşinizde sizin gibi ailesini yanında istiyor.
torunlarının sünnetinde bulunmaları iki tarafında hakkı.
ben olsam sünnetini yaptırıp yazında ailesinin yanında bir kutlama yaparım.
kendi aileniz içinde ayrı bir kutlama düşünebilirsiniz.
hem eşinizede anlatın şimdiden iyileşirse babanne dedenin kucagında Dolaşması daha kolay olur.bu insanlar nasıl sevecek agrısı sızısı olan çovugu diye anlatın.
yada davet edin gelip sizde kalsın büyükler hep birlikte bir kere de kutlama yaparsınız

Kadinlarimiz da cok bencil bazen gercekten. Ailen siyasi kulturel olarak farkli olmasina ragmen ucu esine dokunur seyleri soyleyip senin evliligine zarar vermis, esinin ailesine ters davranacaksin diye zorlamislar seni. Enistelerin bile ters tepki vermis onlara neyse, hala sunnet benim ailemin yaninda olsun diye diretiyosun. Senin hayal kirikliklarin varsa onun da vardir, o da insan. Senin ailen dilini tutamadiysa sonuclarina da katlanir kusura bakma. Bu konuda sen haksizsin bence, gerilimi tirmandirmaktan baska bi ise yaramaz davranislarin ben sana diyim. Su an seni bu duruma sokan ailen, esin degil o yuzden faturayi esine kesme bence.

Geçen defa eşini haklı bulmuştuk şimdi konunun öncesi yokmuş da bu adam birden delirmiş gibi yazmışsın. Ailenle arana mesafe koyamadığın için evliliğin bitecek.
Ailemin yanında yaptıralım dediğinde orda rahat edemem demişsin peki eşinin senin ailenin yanındaki rahatsızlığını düşünüyor musun?

Son düzenleme:
SünbetSiçin dşüncem
Bence ufak bibcerrahi yapılsın bitsin büyütecek bişey yok. Ama bence
Eşine bunu egoesavasına fdöndrmüş
O da bi yerde haklı olabilir belki ailesiaolamadık göremedik diye üzülüyorlar falan.
Ben kimseye eyvallah etmem kim küserse küssün ancak her ailenin yapısı bir olmuyoro
Bunlar boşanma sebebi değil. Bence bazı seyler de esine uyum sağlayabilirsin

Öfkesine bisey diyemem ama sunnet konusunda esiniz haklı.Ailesininde torunlarınin bir heyecanina sahit olmasini istiyor.Sünnet olayına cok anlam yüklemeyin.Yani nerde olursa olsun..esinizin ailesi sorun cikarmiyorsa bunu isteme hakki var kanimca.sanki sizde kiskirriyor gibisiniz esinizi

Öfkesine bisey diyemem ama sunnet konusunda esiniz haklı.Ailesininde torunlarınin bir heyecanina sahit olmasini istiyor.Sünnet olayına cok anlam yüklemeyin.Yani nerde olursa olsun..esinizin ailesi sorun cikarmiyorsa bunu isteme hakki var kanimca.sanki sizde kiskirriyor gibisiniz esinizi

Severek evlendik demişsin, demekki tanışma süreci yaşamıssınız. O zaman da böyle miydi? ya da siz sevginizden her şeye tamam diyen biri miydiniz?

O zaman böyle değildi. Yani nişanlı iken az biraz göstermişti ama kesinlikle böyle değildi. Gerçekten bu kadarıni tahmin edemedim asla. Ama şimdi düşündüğüm zaman o zaman daha doğru okuyabilseydim onu belki evlenmezdim.

Sünnet istediği yerde olsun senşn ailende gelsin. Neden illa tek aile??? Hem sizin her dediğinizi yapan bir adamsa bence buna izim vermelisiniz. Hep ben ben diyen insanlarla geçim olmuyor.

Hanımlar peki ağır konuşmasına ne diyorsunuz? Hemen hemen her kavgamiz böyle. Ben susmayinca o öyle konuşuyormus. O da benim suçum yani. Normal zamanlarda beni ne kadar çok sevdiğimi söyliyor ama her kavgada senden bıktım nefret ediyorum ne çileymis gibi laflar ediyor. Asla unutulmuyor bunlar. O yüzden artık gerçek fikirlerinin bu olduğunu düşünüyorum. İnsan her defasında sinirle de olsa aynı şeyleri söylemez.demek ki fikirleri böyle. İnanmıyorum artık beni sevdiğine. Bana bugün böyle olacaksan hep bosanalim dedi. Kapı acikmis. Ve ben hala bu evdeyim. Kendime de inanamıyorum. Oğlum elimi kolumu bağlıyor. Gerçi çocuk için evli kalmak da ne kadar doğru onu da bilmiyorum ama.

Anlayamadigim aileleriniz kusler mi? Sunnet nerede olursa olsun aileler cikip gelemiyor mu? Herkes ailesinin yaninda degil kendi bulundugu sehirde yapiyor dugunu. Cikip gelmek isteyen geliyor.

Anlayamadigim aileleriniz kusler mi? Sunnet nerede olursa olsun aileler cikip gelemiyor mu? Herkes ailesinin yaninda degil kendi bulundugu sehirde yapiyor dugunu. Cikip gelmek isteyen geliyor.

Hayır küs değiller. Diyor ki babamlar gelebilirse burada yaparız gelemezlerse orada yaparız. Zaten düğün olmayacak. Hastanede yaptiricaz sonra belki bir yemek olur diyor. Sünnet düğünleri ni sevmiyormus.

Hayır küs değiller. Diyor ki babamlar gelebilirse burada yaparız gelemezlerse orada yaparız. Zaten düğün olmayacak. Hastanede yaptiricaz sonra belki bir yemek olur diyor. Sünnet düğünleri ni sevmiyormus.
O zaman nerede oldugunuzun bir onemi kalmiyor ki. Madem dugun yok. Neden kabul etmiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X