KOCAMIN ÖKÜZLÜKLERİ

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
Merhaba Arkadaşlar biraz uzun olucak ayrıntılı anlatıcam ki dışardan bir göz gerekli bana.
eşimle 9 yıldır evliyim evlilik öncesi ise 6 yıllık geçmişimiz var . şuan 2 çocuğumuz var.
Pazar sabahı kahvaltıda oğlum patates kızartması istedi diye kızarttım ve kocam dediki ben istesem yapmazdın bende dedim ki yoo yapardım sanki hiç yapmadım gibi konuşuyorsun o da dediki evet ne gördüysem evlenmeden önce gördüm nasıl gizlediysen kendini anlamadım. çok zoruma gitti bu laf ama çocuğun yanında konuyu uzatmadım. evlilik öncesi cinsel hayatımız çok iyiydi evlendikten 2 hafta sonra cinsel birliktelik sonrası (ben ona bağlıyorum aslında bir ilgisi yok) yumurtalığım döndü ve acil ameliyat a alındım ondan sonra biraz sıkıntı yaşadık. daha sonra rahim içinde yara vs. uzadı gitti tabi. neyse bana bir gönderme yaptı galiba 14 yıldır sigara içiyordu 2 ay önce bıraktı ve dün bütün gün bana ters davrandı bir sıkıntın varsa söyle diyorum yok diyor. neyse çocuklar yattıktan sonra azcık cips yedim ve yanına gittim off poff demeye başladı dedim ne oluyor cips kokuyorsun dedi bende sen yıllardır sigara kokuyordun böyle davranmadım dedim oda artık kokmuyorum ben dedi. iyi dedim kalktım salondaydık tv yi kapatıp yatağa yattım oda gelmedi tabi . adam artık sevmiyor beni galiba. sabahdan beri ne aradım ne de o aradı ki işe gelince aratırdı beni. yazım hatam varsa kusura bakmayın yanımda patron varda ...

Sürekli böyle zıtlaşırmısınız ?
Normalde aranız nasıl ?
Tek bir olayda yorum yapmak yanlış bu konuda .

ya bu erkekler gerçekten ne kadar duyarsız ya, bu arada benim için olsa kızartmazdın demiş ya acaba öyle bir durum mu yaşandı benzer bir durum da ondan mı öyle dedi

Böyle düşunmeyin bence ,benim esimde sitem eder bazen ben olsaydim yapmazdin tarzi cumleleri coktur alinganlik yapiyor belli ki,cips konusunda da hakli olabilir benim eşim cips yediginde bende cips kokuyorsun dislerini fircala diyorum mesela rahatsiz oluyorum ama ona cok aşığim ..cinsellik ile ilgili fikrim yok bizim aramizda da bisey gecmiyor hamileym ve vajinismus gecmisim var bu yuzden sikıntıliyim biraz sorun malesef bende ama buda esimi sevmedigim anlamina gelmiyor..

Muhtemelen sigaranın verdiği agresiflik.. Birde cinsel ilişkinizle alakalı tam dile getirmeyebilir ama orda da sıkıntısı var gibi

genel olarak çok inatçıdır mesela abileri boluya gitti araç denencekmiş bizimkide gitmek istedi ki yakın bir yer olan bir yere bizi getir desem kıyamet kopar pazar günü gidilmez öbür gün iş var zart zurt. bende dedimki ne işin var madem çok boluya gitmek istiyorsun haftaya bir program yapar hep birlikte gideriz dedim yok ya tamam gerek yok falan filan kıvormalar. ikimizde çalışıyoruz ama c.tesi pazar tüm gün yatar elinde cep telefonu oyun oynar. hafta içide elinde . diyorum eve gelince çocuklarla ilgilen zaten bütün gün elinde telf . çocuuklar uyuyana kadar sonra ne yaparsan yap diyorum . yo demedim ben onunla uyuyaca nerdeyse. ikisiylede ilgenmiyor ..

ufaklıkla hele hiç ilgilenmiyor biraz bak ütü yapıcam diyorum uyuyunca yap diyor ben robotum yorulmuyorum çünkü. alldım kızımı 25 dakika boyunca kitap okudum kucağımda yattı yavrum uzaktan şok olmuş diyorki o nasıl yatıyor öyle. dedim ilgilenince duruyor yavrum sende denersen anlarsın dedim yok yok gerek yok bana diyor. yani ben evde kocasız yaşıyor gibiyim..

İlgi bekleyen bir çocuk gibi.

Pazar sabahı kahvaltıda oğlum patates kızartması istedi diye kızarttım ve kocam dediki ben istesem yapmazdın bende dedim ki yoo yapardım sanki hiç yapmadım gibi konuşuyorsun

bu cumleyi babam anneme soyluyor ama gulerek tabiki. cunku annemde oglum yesin cocuklarim yesin der. tabiki esinide dusunur sonucta o getiriyor eve ekmek parasini. ama her anne gibi benim annemde ve sende evladina duskunsun.

sigara konusuda belki strestedir babamdan bilirim oda bi birakip bi basliyor arada stres yapiyomus oyle diyor hep belki ondan olmustur.

ama sana kirici konusmasini gerektirmez ustelik cocuklarin yaninda.

Bir tek pazar günü başınızdan geçenleri anlatmışsın.
Genel anlamda nasıl eşin? Ctsi normal miydi de pazar ters davrandı mesela?

Cips falan bahane adamin nikotini basina vurmus. Eger sigarayi birakmadan once boyle degildiyse, gecer alttan al bir sure.

Bu arada sigarayi birakanlar da koku ve tat alma duyusu artar yani burnu daha cok koku alir, istahi acilir vs. eklemek istedim.

şöyle söyleyeyim eşimin genel yapısıdr bu ama pazar günü ekstra bir tersti. mesela uyudu pazar öğlen ben iki çocuk ve ev işleri ile uğraştım sonra uyandı yemeği yapınmı diyor . dedim evde ekmek bile yok gidip patates alamadım sen uyurken cevp:alsaydın. yani genel bir kıllık örneğidir benim kocam :)

benim burnum okadar hassastırki eve sinen yemek kokusuyla uyuyamam. ama adam 15 yıl sigara içti ve benim o kokuya rağmen böyle bişy demedim adama . kusura bakmıyacak oda..

Bı erkekler hem öküz hemde çocuk gibiler yaa benim eşimde söyler öyle mesala misafir gelcek hazırlık yapıyorum bem istesem yapmazsın der. Arkadaş geldi kahveiçdik desem banda yapsana der çocuklarıda aynı kıskanır babam da şu an torunlarını kıskanıyo annemden. Büyümeyen çocuk bu erkekler

yani kocam istese de yaparım yapmam demem oda biliyor bunu ama sorsan hiç bişey yapmıyorum . haftada 2 gün tatlim var ama emin olun işde daha çok dinleniyorum

Sigarayı bıraktığı için bu kadar agresif olabilir. Biraz acısını sizden çıkarıyor, size patlıyor gibi geldi. Çevresine davranışları nasıl peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…