Sigaradandir idare et bence.. stres hep bunlar.Merhaba Arkadaşlar biraz uzun olucak ayrıntılı anlatıcam ki dışardan bir göz gerekli bana.
eşimle 9 yıldır evliyim evlilik öncesi ise 6 yıllık geçmişimiz var . şuan 2 çocuğumuz var.
Pazar sabahı kahvaltıda oğlum patates kızartması istedi diye kızarttım ve kocam dediki ben istesem yapmazdın bende dedim ki yoo yapardım sanki hiç yapmadım gibi konuşuyorsun o da dediki evet ne gördüysem evlenmeden önce gördüm nasıl gizlediysen kendini anlamadım. çok zoruma gitti bu laf ama çocuğun yanında konuyu uzatmadım. evlilik öncesi cinsel hayatımız çok iyiydi evlendikten 2 hafta sonra cinsel birliktelik sonrası (ben ona bağlıyorum aslında bir ilgisi yok) yumurtalığım döndü ve acil ameliyat a alındım ondan sonra biraz sıkıntı yaşadık. daha sonra rahim içinde yara vs. uzadı gitti tabi. neyse bana bir gönderme yaptı galiba 14 yıldır sigara içiyordu 2 ay önce bıraktı ve dün bütün gün bana ters davrandı bir sıkıntın varsa söyle diyorum yok diyor. neyse çocuklar yattıktan sonra azcık cips yedim ve yanına gittim off poff demeye başladı dedim ne oluyor cips kokuyorsun dedi bende sen yıllardır sigara kokuyordun böyle davranmadım dedim oda artık kokmuyorum ben dedi. iyi dedim kalktım salondaydık tv yi kapatıp yatağa yattım oda gelmedi tabi . adam artık sevmiyor beni galiba. sabahdan beri ne aradım ne de o aradı ki işe gelince aratırdı beni. yazım hatam varsa kusura bakmayın yanımda patron varda ...
hepmi böyle yoksa son zamanlarda olan bişeymi
Sigaradandir idare et bence.. stres hep bunlar.
Sen yine ara sor araya mesafe sokma ilgini eksik etme bence[/QUO
acayip inatçıdır. aslında bende inatçıyım bu zmana kadar hep aradım sordum araya mesafe koymadım ama 1 değil 3 değil. aramadım aramıycamda . akşam mecbur arıyacak. çocukları topla gel akşama maç var diyecek. sen git al desem ohooooo ne gerek varmış ben alırmışım . o zman sofrayı kur desem derki (herzaman aynı) ne acelen var gelince yaparsın. aktif robotum ben :)
evlilik öncesi ve sonrası evlenmeden önce adam alacağını alıyor sonrasında da böyle çıkartıyor işte
Cinselliğin öfkeyle dışavurumu gibi geldi, bi de sürekli zıtlaşmanın verdiği gerginlik oluşmuş ikinizde. Sigarayı da bıraktıysa gevşeyecek bir şeyi kalmamış, hiç bulaşma bi süre yanına gitme ama kötü de davranma. Donuk davran, sinirlenme...
o paniklesin, sen değil...[/QU
aynen haklısın bu tespite ancak bu kadar işe emeğe ben nasıl her daim hazır olayım :)
Başka bi problemi olabilir yada sigarayı bıraktığı için strestendir sizden çıkarmıştır ama patates mevzusunu düşününce belki sizden bişey istemiştir canım şunu çekti falan sizde unuttuysanuz belki o kalmıştır aklında onun için olabilir, eşiniz sitemkar konuşmuş alındığı bişey var gibi geldi...Merhaba Arkadaşlar biraz uzun olucak ayrıntılı anlatıcam ki dışardan bir göz gerekli bana.
eşimle 9 yıldır evliyim evlilik öncesi ise 6 yıllık geçmişimiz var . şuan 2 çocuğumuz var.
Pazar sabahı kahvaltıda oğlum patates kızartması istedi diye kızarttım ve kocam dediki ben istesem yapmazdın bende dedim ki yoo yapardım sanki hiç yapmadım gibi konuşuyorsun o da dediki evet ne gördüysem evlenmeden önce gördüm nasıl gizlediysen kendini anlamadım. çok zoruma gitti bu laf ama çocuğun yanında konuyu uzatmadım. evlilik öncesi cinsel hayatımız çok iyiydi evlendikten 2 hafta sonra cinsel birliktelik sonrası (ben ona bağlıyorum aslında bir ilgisi yok) yumurtalığım döndü ve acil ameliyat a alındım ondan sonra biraz sıkıntı yaşadık. daha sonra rahim içinde yara vs. uzadı gitti tabi. neyse bana bir gönderme yaptı galiba 14 yıldır sigara içiyordu 2 ay önce bıraktı ve dün bütün gün bana ters davrandı bir sıkıntın varsa söyle diyorum yok diyor. neyse çocuklar yattıktan sonra azcık cips yedim ve yanına gittim off poff demeye başladı dedim ne oluyor cips kokuyorsun dedi bende sen yıllardır sigara kokuyordun böyle davranmadım dedim oda artık kokmuyorum ben dedi. iyi dedim kalktım salondaydık tv yi kapatıp yatağa yattım oda gelmedi tabi . adam artık sevmiyor beni galiba. sabahdan beri ne aradım ne de o aradı ki işe gelince aratırdı beni. yazım hatam varsa kusura bakmayın yanımda patron varda ...
Bi dediği iki olmaz halbukiAynen diyelimki 1 haftadır ilişki olmuyorsa aramızda 5 aydır tık yok der .:))
Yazık etmeyin evliliğinize kurtarmaya bakın iki evlat var her evlilik bir şansı hak eder geçirdiğiniz güzel günleri düşünün derim benMerhaba Arkadaşlar biraz uzun olucak ayrıntılı anlatıcam ki dışardan bir göz gerekli bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?