KOCAMIN ÖKÜZLÜKLERİ

Sigaradandir idare et bence.. stres hep bunlar.
Sen yine ara sor araya mesafe sokma ilgini eksik etme bence

hepmi böyle yoksa son zamanlarda olan bişeymi

önceden daha azdı kızım olduğundan beri dahada değişik oldu. neymiş efendim ben isemişim bana ben bakmam demiş ki zaten bakmıyor ki zaten kızım babaya değil bana düşkün saolsun. baba evde kızıma sürekli bağırma yöntemi kullanıyor. tv ye vuruyor kızım bağırıyor yapma diye kız 17 aylık al dikkatini dağıt oyun oyna diyorum. kocam dikkatini telfonundan alıp kızıma veremediği için de malesef kız bana yapışıyor. evde yapışık ikiz gibiyiz wc ye bile birlikte gidiyoruz ... siz düşünün halimi. ama iş cinselliğe geldimi akan sular duracak ben her daim hazı ve nazır bekliycem...

evlilik öncesi ve sonrası evlenmeden önce adam alacağını alıyor sonrasında da böyle çıkartıyor işte

Cinselliğin öfkeyle dışavurumu gibi geldi, bi de sürekli zıtlaşmanın verdiği gerginlik oluşmuş ikinizde. Sigarayı da bıraktıysa gevşeyecek bir şeyi kalmamış, hiç bulaşma bi süre yanına gitme ama kötü de davranma. Donuk davran, sinirlenme...
o paniklesin, sen değil...

abi sigarasızlıktan kan beynine ateş ediyor.oksijen zehirlenmesinden cdler karışmış saçmalıyor

Başka bi problemi olabilir yada sigarayı bıraktığı için strestendir sizden çıkarmıştır ama patates mevzusunu düşününce belki sizden bişey istemiştir canım şunu çekti falan sizde unuttuysanuz belki o kalmıştır aklında onun için olabilir, eşiniz sitemkar konuşmuş alındığı bişey var gibi geldi...

Vallahi eşim mi cocugum mu tabiki çocuğuma kizartirim hem konuda bu değilmiş esin sigarayı bıraktığı için sınırlı boşver aldırma su sıralar

6 yıllık birliktelik 9 yıllık evlilik yani toplamda 15 yıldır bu adamla birliktesiniz.Yazdıklarınızdan saçınızı süpürge ettiğiniz izlenimine kapıldım.Yani her şeye siz koşturmuşsunuz her şeye yetişmeye çalışmışsınız.
Kısaca eşinizi böyle alıştırmışsınız 15 yıl çünkü dile kolay.

Benim eşimde tembeldir ama 1.5 yılda birçok şeye alıştırdım onu.Çünkü baktım köle moduna geçtim hemen ona da görevler yükledim.Çoraplarını ortalıkta bıraktığı zaman asla ama asla almıyorum mecbur kendisi toplamak zorunda kalıyor misal.
Belim ağrıyor çok yorgunum yetişemiyorum diyorum mecbur yemeğe de yardım ediyor yoksa kendisi de aç kalacak vs. gibi daha bir sürü örnek verebilirim.

Yani erkeklerin genetiğinde bu öküzlük durumu var evet ama biraz da kadınların her şeye yetişebilirim her işimi kendim halletmeliyim erkekler temiz yapamaz beceremez vs. gibi halleri yüzünden erkekler böyle oluyorlar.

Bırakın çoğu şey dağınık kalsın cinsel yaşamınızı renklendirmeye çalışın biraz da böylelikle eşiniz de mutlu olur siz de .Hem de ona daha çok nazlanabilirsiniz çok yoruluyorum bana yardım et filan diye.
Ama artık bi noktada durup kendinize bi zaman dilimi ayırmanız gerek.Bu kadar koşturup kendinizi yormayın bence.

annem sigarayi biraktiginda tovbe yarabbim sigarayi birakmasaydim da kanser olsaydim diye aglamisti,nikotin nobeti gelmis meger..
cok ustunde durmayin sinirinin..cok normal 1 seneden once rayina girmez sinirleri.

ise gidince ariyomus onceden ne güzel bisey benim ki onu bile yapmıyo

Yazık etmeyin evliliğinize kurtarmaya bakın iki evlat var her evlilik bir şansı hak eder geçirdiğiniz güzel günleri düşünün derim ben

Evlenmeden cinselik YAŞAMAYINNNNN Kötü ni örnek bence yaşadysanda burda deme bekarlar var kücükşer var örnek olmaa derimm

Erkeklere acımasız olucaksın şefkat gösterdiğinde sonradan böyle öküze bağlıyolar işte çirkef cadı oldun mu ağzına açıp iki kelime bile edemiyorlar malesef kıymet bilmiyolar işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…