Merhaba Arkadaşlar biraz uzun olucak ayrıntılı anlatıcam ki dışardan bir göz gerekli bana.
eşimle 9 yıldır evliyim evlilik öncesi ise 6 yıllık geçmişimiz var . şuan 2 çocuğumuz var.
Pazar sabahı kahvaltıda oğlum patates kızartması istedi diye kızarttım ve kocam dediki ben istesem yapmazdın bende dedim ki yoo yapardım sanki hiç yapmadım gibi konuşuyorsun o da dediki evet ne gördüysem evlenmeden önce gördüm nasıl gizlediysen kendini anlamadım. çok zoruma gitti bu laf ama çocuğun yanında konuyu uzatmadım. evlilik öncesi cinsel hayatımız çok iyiydi evlendikten 2 hafta sonra cinsel birliktelik sonrası (ben ona bağlıyorum aslında bir ilgisi yok) yumurtalığım döndü ve acil ameliyat a alındım ondan sonra biraz sıkıntı yaşadık. daha sonra rahim içinde yara vs. uzadı gitti tabi. neyse bana bir gönderme yaptı galiba 14 yıldır sigara içiyordu 2 ay önce bıraktı ve dün bütün gün bana ters davrandı bir sıkıntın varsa söyle diyorum yok diyor. neyse çocuklar yattıktan sonra azcık cips yedim ve yanına gittim off poff demeye başladı dedim ne oluyor cips kokuyorsun dedi bende sen yıllardır sigara kokuyordun böyle davranmadım dedim oda artık kokmuyorum ben dedi. iyi dedim kalktım salondaydık tv yi kapatıp yatağa yattım oda gelmedi tabi . adam artık sevmiyor beni galiba. sabahdan beri ne aradım ne de o aradı ki işe gelince aratırdı beni. yazım hatam varsa kusura bakmayın yanımda patron varda ...
Cips kokuyorsun demiş, kendini saklamışsın bana patates kızartmazdın vs demiş :) Yani dışarıdan bakınca alınacak birşey yok. Kokuyorsam kokuyorum hoh bak ne güzel cips koktu diyip gülerdim ben olsam :) Sigarayı bıraktığı için asabiyeti olmuş olabilir mi?Birde cinsel yaşantınızla bugünkü sorunların ne alakası var çözemedim? 9 yıllık ilişki, sorunlar şimdi oluyor. Bence uzatmayın, alınmayın ama fazla alıngan buldum sizi.
telefonda napıyo o kadar?
koskoca adamın uğraştığı şeye bak yaoyun oynuyor . ya okey oynar yada şeker patlatma elinde emzik gibi diyorum zaten işi beklemeli bir iş bütün gün elinnde akşam bırak yok zamkla yapışmış.
koskoca adamın uğraştığı şeye bak ya
erkeklerde hastalık gibi
erkek kardeşim de bütün gün bilgisayarda oyun oynar
eşim de telefon bilgisayar birini bırakır birine geçer
ama söylediğimde kapatır
sizde biraz sıkkınlık var eşinizde galiba.
Bi kez yapmamış olsak bile sanki hiiç dediklerini yapmamış oluyoruz durup durup söylerlerya bu erkekler gerçekten ne kadar duyarsız ya, bu arada benim için olsa kızartmazdın demiş ya acaba öyle bir durum mu yaşandı benzer bir durum da ondan mı öyle dedi
Bi kez yapmamış olsak bile sanki hiiç dediklerini yapmamış oluyoruz durup durup söylerler
sigarayı bırakmanın etkisiyle sana sarmış durumda
Bi kez yapmamış olsak bile sanki hiiç dediklerini yapmamış oluyoruz durup durup söylerler
ufaklıkla hele hiç ilgilenmiyor biraz bak ütü yapıcam diyorum uyuyunca yap diyor ben robotum yorulmuyorum çünkü. alldım kızımı 25 dakika boyunca kitap okudum kucağımda yattı yavrum uzaktan şok olmuş diyorki o nasıl yatıyor öyle. dedim ilgilenince duruyor yavrum sende denersen anlarsın dedim yok yok gerek yok bana diyor. yani ben evde kocasız yaşıyor gibiyim..
o nasıl ruhsuz duygusuz bir baba öyle
ya sorma saolsun böyle bişey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?