Kocamın pasıf gay araması !!!!!!!!

zevk alıyodur daa peki fiziksel anlamda bir boşalma oluyo mu acaba?
Oluyor(muş, ben de onların yalancısıyım : ) )

Yani aslında normal ilişki esnasındaki zevk ve boşalma, pasif taraf için aynen geçerli.

Biz burada konuşurken onlar çoktan eve gitmiştir herhalde. İnşaallah çözülür.

Ben olsam ben de kizardim. Yargisiz infaz resmen. Ortak kullanilan facede bile direkt esinizden suphelenecekseniz niye evlendiniz ki bu guvensizlikle? Hem madem.gaysin o zaman bosanalim gunahima girme diyosun hem de adam bosanalim dediginde o ladar kolay degil diyosun. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Ben seni hatirliyorum kocanin telefonunda gay numarasi vardi, gaylerle nerden tanistigi belli oldu iste

Türkiye'de o kadar çok gizli gay var ki, toplum baskisi yüzünden bir çoğu evlenmek zorunda kalmis, evlenmeyip yalniz yaşayanlar dahi toplum baskisi yuzunden zor hayatlar yaşıyor.
Faceden "pasif gay" diye aratan herkes gay değildir.
Biseksuel olabilir, merak etmiş olabilir ( lezbiyen diye aratip bakan her kadın lezbiyen olmuyor), cinsel aclik cekiyor ve farklı fantaziler peşine düşmüş olabilir, evet gay de olabilir.
Ortada bi face hesabı var ve kullanan erkekler eşiniz ve kpederiniz ise direkt eşinizi suclamaniz hata.
Öncelikle sakin bi şekilde esinize sorup aciklamasini dinlemeli, gerek duyarsınız gozlemlemelisiniz.
Bir erkek gay ise muhakkak açık verir. Hatta biseksuelse dahi verir.
Sakinliginizi korumaya çalışın.

Konuyu nerden tutsam elimde kalıyor .Ya kayınpeder gay ya da görümcen gaylardan hoşlanıyor.Her türlüsü fena yani gülesim geldi istemsizce :-)

Konularınıza şöyle bir baktım da hep sorun hep bir konu. Konularda bi garip bi gayle konuştu diye konu var bi kadınlara baktın evi terkettin diye konu var anlamadım yani

Ortak hesap dediginize göre kp de aratmış olabilir. ama Rusları aratan birinin gay araştırması saçma gibi dursa da imkansız değil.nasil ki evli olup eşiyle birlikte olan ama aynı zamanda gay olan erkekler varsa kp Rusları da ekler gay de bakabilir meraktan. yada tam tersi eşiniz de bakmış olabilir. burda sizin hatanız var o da araştırıp etmeden eşinize suçlamada bulunmanız. adama herseyi dediniz ve eşinizin yakalayacağınız şeyleri de olsa artık o delilleri ortadan kaldıracaktir.
görümceye sorma olayina gelirsek de eşi kp nin daha önce de böyle vukuatları olduğunu o yüzden şahit olarak kardeşine sorabileceğini söylemiş.

2 kinin ortak hesabı olur anlarım (itici gelse de ) ama ortak danaya girer gibi kullanıyorsunuz resmen faceyi. bunu ilk defa sizde gördüm:KK14:
kimin ne arattığı muamma tabii haliyle.

Benimde arama gecmisimde şişme bebek var :(
Birde bi arkadasim sen latin kızlarına benziyorsun dedigi icin Latin kizlari nasıl diye gorsellere bakmistim.
Ben acabaaa oooff ,olabilirr miii : ))

eşiniz gay midir? falan bilemem ama eski mesajlarınıza açtığınız konulara baktığımda çok şaşırdım. garip olaylar var. bir konuda da eşinizi teyzesinin oğlunun sevgilisinden kıskanmışsınız. daha yeni evli birine göre evliliğinizde birbiriyle çelişen sorunlarınız var ve aslında hep sorun var. bir konuda da rüyanızdan bahsetmişsiniz. o da çok korkunç. bu yaşadıklarınız acaba bilinç dışı olaylar mı?

Benim piskolejimmi bozuk esimi cok kıskanıyorum adam yanlısşıkla gozunun ucuyla baksada bakmasada içimde hep bi kusku hep bi biley yakalama ...
Esim ortalıgı yıktı sen nasıl beni boyle bişeyle itham edersin...
Ama sıratı asıktı gorumcemin esim yarım ilk işin bosanmak olsun madem beni ibn... Yerıne koydun evli kalma bitti dedi...
Dugun yerıne donduk sımdı eve donuyprız ve yuzume bakmıyor
Eşini tatmin edemiyorsun canım sorun sende kusura bakma:KK49:

Eşinle babası aynı facebooku neden kullanıyor?
Madem ruslar fln da ekli? Kocanın da göz ucuyla baktığı olabilir yada babasıyla kadınların konuşmalarına eşinde eşlik ediyordur.
AY bilemedim bana çok saçma geldi.

kp'nin ayrı face'i varmış ki zaten.. görümce de (mantıken) gay aratmayacağına göre (ki aratsa da ne işine yarar pasif gay :KK53:)bu işte tek suçlu kalıyor

Back
X