Oluyor(muş, ben de onların yalancısıyım : ) )zevk alıyodur daa peki fiziksel anlamda bir boşalma oluyo mu acaba?
Yani aslında normal ilişki esnasındaki zevk ve boşalma, pasif taraf için aynen geçerli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor(muş, ben de onların yalancısıyım : ) )zevk alıyodur daa peki fiziksel anlamda bir boşalma oluyo mu acaba?
yılların merakını giderdin şu an bendeOluyor(muş, ben de onların yalancısıyım : ) )
Yani aslında normal ilişki esnasındaki zevk ve boşalma, pasif taraf için aynen geçerli.
Hahaha ne demek.yılların merakını giderdin şu an bendetişikkirler
![]()
Eşini tatmin edemiyorsun canım sorun sende kusura bakmaBenim piskolejimmi bozuk esimi cok kıskanıyorum adam yanlısşıkla gozunun ucuyla baksada bakmasada içimde hep bi kusku hep bi biley yakalama ...
Esim ortalıgı yıktı sen nasıl beni boyle bişeyle itham edersin...
Ama sıratı asıktı gorumcemin esim yarım ilk işin bosanmak olsun madem beni ibn... Yerıne koydun evli kalma bitti dedi...
Dugun yerıne donduk sımdı eve donuyprız ve yuzume bakmıyor
Ben bu cümleleri ekşide baya baya bi okumuştumEşini tatmin edemiyorsun canım sorun sende kusura bakma![]()