Kocamin rahatligi

mesafesini koruması lazım benceede ayıp yaptıkları ben en baştaki selam olayına da takıldım ne demek selam vermeden geçmek sen patronun eşisin yani

Kesinlikle on yargiyla gitmedim komsu kiza hatta ilkinde kiza bakip hafif tebessum ettim selam verir gibi ama yuzume bile bakmaya tenezzul etmedi.
Surekli, yani kizin calisma saatlerinde izlemem tesadufen samimiyetlerini gorup uyarip, sonra mesafe koyamayan kocadan sonra basladi. Hamilelik, hormonlar, 2 kucuk cocuk, karantina, kole hissetme durumu ve esimin benimle bu denli muhabbet edip gulup eglenmemesi beni delirtti.
Evet bariz geyigimi yapiyorlar gore biliyorum. Dun kiz benim aramamDan sonra pecete tuttu kahkaha atarak guya kamerayi kapatti esim ve afedersiniz ama cok dindar oldugunu soyleyen sefimiz kiza gulerek katildi. Ya bu bana hakaret degilde nedir? Ben sizofrende olsam kiskanc manyak bir kadinda olsam senin karnim ya nasil buna firsat verirsin diyorum sen kendini dusuruyorsun herkesle rezil ediyor sun diyor bana utanmadan

Sohbetin ve sakalasmanin bir siniri vardir bana gore. Is arkadaslarinizla tabi ki bunlari yapabilirsiniz ama patronunuzla degil Hele ki karisinin dedikodusunu yapip dalgasini gecemezsiniz bunu da kameradan bariz bir sekilde yapamazsiniz.

Sohbetin ve sakalasmanin bir siniri vardir bana gore. Is arkadaslarinizla tabi ki bunlari yapabilirsiniz ama patronunuzla degil Hele ki karisinin dedikodusunu yapip dalgasini gecemezsiniz bunu da kameradan bariz bir sekilde yapamazsiniz.
Eşinizden yüz bulamasa o rahatlığı almasa kimse büyük risk alıp karısının dedikodusunu yapamaz
Bu kıza kaşar demenizi veya işten çıkartmanızı gerektirmiyor
Zira niyeti bozan eşiniz
Bu gider yenisi gelir

Sorun sizin cinsiyetçi yaklaşımınızda. Önünüzü görmüyorsunuz.
Farz edelim eşiniz kızlarla karşılıklı fingideşiyor.
Kızlar gitti, yerine yenisi geldi.
Gelenler katiyen fingirdeşmiyor.
Peki bu eşinizin aslında fingirdeşen taraflardan biri olduğu, tekrar böyle olabileceği gerçeğini değiştiriyor mu?
Hayır.
Aslında her an patlamaya hazır bombaya benzemiyor mu?
O kızlara kaşar diyorsunuz ya aslında eşinizde erkek versiyonu oluyor.
Bunu kabul ettiğiniz gün eğer eşiniz gerçekten algılayıp buraya yazdığınız gibi biriyse kendisini kocalık işinden çıkarırsınız.
Namus kavramı ve namus üzerinden yapıştırılan düşük sıfatlar sadece kadınlara has değildir.

Konu sahiibi zaten kadınları suçlu bulmuyorum, kocamı suçlu buluyorum demiş.
Öyle olsa oraya kızlar kaşar yazarken kocam da kaşarlık yapıyor yazması gerekir.
Kadını yerip erkeği aklama yöntemidir bu.
Cinsiyetçi yaklaşmıyorum ama cinsiyetçi yaklaşıyorum demek gibi saçma bir cümle o.

Evet sorunun esimde oldugunu biliyorum. Baska kadin elemanlarimiz da var ama onlarla böyle bir seviyesiz sorunumuz yok. Bu gitsin sonra Ben de gideyim. Sonra yenisi gelsin mantigindayim.

Kadını işten çıkarması çözüm değil ki o gider başka biri gelir. Eşiniz belirleyecek sınırlarını.

Kadınlara da sizden bahsetmiş, arkanızdan dalga geçmişler, bu asla kabul edilir birşey değil. Esiniz sizi hiç ciddiye almıyor ne yazık ki.

Patron ile çalışan arasında bu yakınlık da normal gelmedi bana. İnsan iş arkadaşiyla gülebilir ama size el sallayacak noktaya gelmek başka bir boyuttur bana göre.

Son düzenleme:
nasil sakalar yapiyorlar? yani konusup guluyorlar mi el kol sakasi, cok samimi hareketler mi? onu anlamadim. ama ne olursa olsun esinizin o kizlari size tercih ettigi bir gercek. aldatiyor ya da aldatmiyor bilemem ama ben tavirlarini normal bulmadim. bu kadar israrci olunacak bir sey yok yani.

Sizin de yazimi ve yorumlarimi daha dikkatli okumanizi tavsiye ederim. Zira butun yazilarimda hep kocayi suclu buldum.

biri birini rezil ediyorsa eşiniz yapıyor bunu. evet doğru manyak kıskançlık da yapıyor olsanız iş yerinde altında çalışan insandan bunu saklarsın. Hem kendini hem eşini rezil etmezsin. peçete kapatmak da inanılmazmış. Ne diyeceğimi bilemedim bunlara. Eşiniz mesafe koymayı bilemiyor. Patronluk yapmayı bilmiyor. Şaka geyik eğlence olmalı tabi ki de. Bu değil ya.

Bir de ortam o kadar eğlenceli ise siz gittiğinizde de devam etsin değil mi?

Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun.

Buyurun arkadaslar ilk yazimdan alintidir yukarda ki. Ek yapiyorum esim kasarin hasidir. Bunu yazmadigim Icin haksiz sayilmisim.

Maalesef eşinizin umrunda bile değil. Ne kadar ayıp karısıyla dalga geçilmesine izin veriyor üstelik boyle bir konuda.
Ayrıca tabiki haklısınız hareketlerine kadının da erkeğin de dikkat etmesi lazım. Bende sevmem öyle elin adamlarıyla sakalasmalari falan bana ters o isler. Herkes mesafesini korusun.
O modernlik bende yok hem ne gerek var.
Kocanıza iyi bir ayar lazim. Madem hic evlenmeseymis kafasına göre takilsaymis.

kıza kaşar demiş gibi gelmedi bana o cümleden ama kameraya peçete kapatmak kadınla dalga geçmek değil midir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…