- Konu Sahibi secondlife
-
mesafesini koruması lazım benceede ayıp yaptıkları ben en baştaki selam olayına da takıldım ne demek selam vermeden geçmek sen patronun eşisin yaniMerhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
Kesinlikle on yargiyla gitmedim komsu kiza hatta ilkinde kiza bakip hafif tebessum ettim selam verir gibi ama yuzume bile bakmaya tenezzul etmedi.Ben bilemedim şu an tam detayları anlamadığım için. Mesela siz gittiğinizde işe kız size neden selam vermedi ya da o an neden tanıştırılmadınız. Önyargılı mı gittiniz acaba? Yine de siz oradayken ortamın soğumasını anlamlandıramadım tam.
bunun dışında sürekli kamera izleyip eşinizi uyarmanız biraz garip. Sanırım bunu yapmazdım. Yani ya da yapmak için çok uç noktaya gelmem lazım. Ne yaşadınız ne hissettiniz belki de sizin de sabrınız doldu bilmiyorum.
kızın el sallamış olması kısmına aşırı irrite oldum. Eşiniz bir şey mi dedi acaba? Yani gidip kızlarla sizin dedikodunuzu mu yaptı? Hanım izliyor şu saatlerde aman o saatte takılmayalım mı dedi acaba. Sizi kızlara bu şekilde malzeme ettiyse eğer yerden göğe kadar haklısınız. Çıldırtmalık bu kısım.
samimiyet şakalaşma el kol hareketleri kısmına bir şey diyemiyorum görmediğim için yine de iş veren çalışanlarıyla bir mesafeyi korumalı. Kadın erkek ilişkisinden ziyade.
Sohbetin ve sakalasmanin bir siniri vardir bana gore. Is arkadaslarinizla tabi ki bunlari yapabilirsiniz ama patronunuzla degil Hele ki karisinin dedikodusunu yapip dalgasini gecemezsiniz bunu da kameradan bariz bir sekilde yapamazsiniz.İnsan iş arkadaşıyla şakalaştı diye kaşar mı olur Allah aşkına?
Çok büyük bir alan değilse iş yeriniz, küçük bi alanda insanlar yan yana durunca sohbet etmelerinden, şakalaşmalarından daha normal ne var bilemedim
Sosyalleşmenin gereği yani
Başka erkekle namusuma laf gelmesin diye şakalaşmam bakmam bile demeniz çok tuhaf ama gerçekten
Namus öyle ipin ucunda bekleyen bir şey değil
Daha dikkatli okumanizi tavsiye ederim.Siz işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz,eşinize sadece uyarı karşı tarafa kaşar ....e o zaman herkes hakettiğini yaşar...
Eşinizden yüz bulamasa o rahatlığı almasa kimse büyük risk alıp karısının dedikodusunu yapamazSohbetin ve sakalasmanin bir siniri vardir bana gore. Is arkadaslarinizla tabi ki bunlari yapabilirsiniz ama patronunuzla degil Hele ki karisinin dedikodusunu yapip dalgasini gecemezsiniz bunu da kameradan bariz bir sekilde yapamazsiniz.
Öyle olsa oraya kızlar kaşar yazarken kocam da kaşarlık yapıyor yazması gerekir.Konu sahiibi zaten kadınları suçlu bulmuyorum, kocamı suçlu buluyorum demiş.
Evet sorunun esimde oldugunu biliyorum. Baska kadin elemanlarimiz da var ama onlarla böyle bir seviyesiz sorunumuz yok. Bu gitsin sonra Ben de gideyim. Sonra yenisi gelsin mantigindayim.Eşinizden yüz bulamasa o rahatlığı almasa kimse büyük risk alıp karısının dedikodusunu yapamaz
Bu kıza kaşar demenizi veya işten çıkartmanızı gerektirmiyor
Zira niyeti bozan eşiniz
Bu gider yenisi gelir
Sizin de yazimi ve yorumlarimi daha dikkatli okumanizi tavsiye ederim. Zira butun yazilarimda hep kocayi suclu buldum.Sorun sizin cinsiyetçi yaklaşımınızda. Önünüzü görmüyorsunuz.
Farz edelim eşiniz kızlarla karşılıklı fingideşiyor.
Kızlar gitti, yerine yenisi geldi.
Gelenler katiyen fingirdeşmiyor.
Peki bu eşinizin aslında fingirdeşen taraflardan biri olduğu, tekrar böyle olabileceği gerçeğini değiştiriyor mu?
Hayır.
Aslında her an patlamaya hazır bombaya benzemiyor mu?
O kızlara kaşar diyorsunuz ya aslında eşinizde erkek versiyonu oluyor.
Bunu kabul ettiğiniz gün eğer eşiniz gerçekten algılayıp buraya yazdığınız gibi biriyse kendisini kocalık işinden çıkarırsınız.
Namus kavramı ve namus üzerinden yapıştırılan düşük sıfatlar sadece kadınlara has değildir.
Kesinlikle on yargiyla gitmedim komsu kiza hatta ilkinde kiza bakip hafif tebessum ettim selam verir gibi ama yuzume bile bakmaya tenezzul etmedi.
Surekli, yani kizin calisma saatlerinde izlemem tesadufen samimiyetlerini gorup uyarip, sonra mesafe koyamayan kocadan sonra basladi. Hamilelik, hormonlar, 2 kucuk cocuk, karantina, kole hissetme durumu ve esimin benimle bu denli muhabbet edip gulup eglenmemesi beni delirtti.
Evet bariz geyigimi yapiyorlar gore biliyorum. Dun kiz benim aramamDan sonra pecete tuttu kahkaha atarak guya kamerayi kapatti esim ve afedersiniz ama cok dindar oldugunu soyleyen sefimiz kiza gulerek katildi. Ya bu bana hakaret degilde nedir? Ben sizofrende olsam kiskanc manyak bir kadinda olsam senin karnim ya nasil buna firsat verirsin diyorum sen kendini dusuruyorsun herkesle rezil ediyor sun diyor bana utanmadan
Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun.Öyle olsa oraya kızlar kaşar yazarken kocam da kaşarlık yapıyor yazması gerekir.
Kadını yerip erkeği aklama yöntemidir bu.
Cinsiyetçi yaklaşmıyorum ama cinsiyetçi yaklaşıyorum demek gibi saçma bir cümle o.
Öyle olsa oraya kızlar kaşar yazarken kocam da kaşarlık yapıyor yazması gerekir.
Kadını yerip erkeği aklama yöntemidir bu.
Cinsiyetçi yaklaşmıyorum ama cinsiyetçi yaklaşıyorum demek gibi saçma bir cümle o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?