Kocamin rahatligi

Aşağıdaki cümleyi okuyup kaşar dememiş diyebiliyor musun gerçekten?

ben okurken onu şöyle anladım. Karşındaki kadın kaşar olabilir her türlü zarf atabilir ama evli bir erkeğin yüz vermemesi lazım gibi bir cümleydi. Yani eşini suçlayan bir cümleydi.
Her türlü yanlış bir kelime bence hiçbir kadına denmemeli. Ama o kadının şahsına denmemişti direk gibi anladım. Fazla mı iyi niyetli okuyorum?

konunun özünden kopup kelimelere takılmak yanlış bu konuda bence. Konu sahibi her fırsatta eşini suçlamış mesafe koyamadığı için.

üstüne üstlük bence kızlar da az değil.

Kızlarla da alakalı efendim. Kendiniz demişsiniz patronumla aram iyi olmasına rağmen el kol şakası yapmadım. Adamın mesafesi vardı diye. Adamın mesafesi olmasa el kol şakası yapar mıydınız bence hayır. Yazdıklarınız mesajlarınızdan tanıdığım kadarıyla karakteri düzgün birisiniz
Yani kızın da suçu var. Evli bi adama (ne kadar cıvık olursa olsun) bu şekilde davranamaz. Kadınlık onurunu yerle bir ediyor böyleleri. Kadının bir ağırlığı olmalı.

Eminim yaşı küçük bir kızdır, yeni neslin bu şekilde rahat yetişmesi beni rahatsız ediyor. Toplumu inşa eden kadındır.

Yapmayın yahu toplamu inşa edenler kadındır diyerek erkeklerin üzerinden sorumluluk aldığınızin farkında değil misiniz?

O yüzdendir ki erkek esini aldatılinca, ya aldatılan kadın küçük görülüyor yada diğer kadın tek suçlu ilan ediliyor. Erkekte gerine gerine duruyor diğer tarafta.

Bu konuda kadınlarin tavırları, el sallamaları, konu sahibini dalga geçmeleri çok yanlış ama asıl sorumluluk karısına böyle davrandıran o kadınlara bu rahatlığı veren, eş olacak insanda.

Kocan yılışık kusura bakma. Öyle yılışık adama da fazla çocuk yapmışsın malesef. Adam senin izlediğini bile bile,ohooo 2 çocuk birde gebe otursun oturduğu yerde bende günümü gün edeyim modunda. Kamerayı çevirmeler el sallamalar pekte umurlarında değil malesef. Doldur eşyalarını valize götür at dükkanda kemik atar gibi önüne,kızlara da el salla çık. Canı çıksın ödesin nafakanızı. Yoksa bu xx gider başka xx gelir kocan yılışık olduğu sürece olan sana olur.

Kaşar kelimesini hangi anlamda dediği çok ortada biraz gereksiz yüklenilmiş,kadının canı burnunda zaten. O kızlar doğru düzgün bir karekterde olsalardı ağır başla işlerini yapar giderlerdi. Onlarda az değiller.

peki patronunuz konu sahibinin eşi gibi lakayıt bir adam olsaydı siz de lakayıt olur muydunuz onunla? Size gelip eşim kameradan izliyor saat 2-3 arası aman dikkat dese kameraya peçete kapatıp dalga geçer miydiniz?
Eş tam bir rezil. Kızlar da farkında değiller sanırım fazla yüz bulmuşlar.
Benim de üniversiteden sınıf arkadaşım şefim. Şef olduğu günden sonra mesafemizi koyduk karşılıklı. Hanım bey e döndük. Tamam orası kurumsal bi yer değil illa ki geyik dönecek de. Benim patronum eşinin dedikodusunu yapsa bu adam sağlam pabuç değil der kendimi çekerdim.
neyse sonuç olarak çözüm kızların işten çıkması değil bence. Eş kişisi zaten böyle kızları bulup seçiyor belli ki.

Yani evet yapmazdım. Ama yapacak bir karakterde olsaydım patronun mesafeli duruşu beni etkilerdi, yapmaya çekinirdim. Zaten kızlarda bir problem yok demiyorum, yeni nesil (her ne kadar bende dahil olsam da) rahat yaşamaya gözünü dikmiş, gözü çook yükseklerde olan bir nesil. Biraz etkiye tepki gibi düşünün. Kızların vıcık olmasının sebebi adam, çünkü adam rahat. Dediğim gibi bu karaktere sahip bir adamın yanından istediği kızı çıkarsın, Ayşe gider Fatma işe başlar. Ona da aynı davranır. Sorunun kaynağı (konu sahibi açısından) adam bana göre

Bunu demek istedim bende
Bu kızlar yarın çıksa adam bu şekilde davranacak başka bir kız bulur. Çünkü adamın karakterinde bu var. Yapısı bu. Ve hayır, bekar olduğu halde bile yapmazdım, nasıl söylesem yapım değil. Sırnaşık bir yapıda değilim.

Bgn bu kadını çıkarır yarın başka kadınla samimi olur sizin eşinizin flörtöz bi yapısı var bence sürekli onu mu takip ediceksiniz iyi bi ders vermeniz lazım bence. Kendine gelsin gözü dışarda olmasın. Gerçi bu da karakter meselesi bilemiyorum düzelir mi değişir mi inşallah değişir.
Kişilik meselesi kasar olabilirsin derken tek suçun kızlarda olmadığını biliyosunuz zaten yanlış ifade etmişsiniz orda galiba. Eşinizinde kişiliği benziyo sanki bu kadınlara. Evli barklı adam ne işi var bu hareketlerle

YORUMLARİ OKUMADAN YORUM YAZASİM GELDİ BENİM EŞİM DE COK GELMİSTİ HER KONUDA UZERİME COK GELMİŞTİ PSİKOLOJİN BOZUK DİYE BENİ HASTANEYE HOCALARA GONDERİCEKTİ NERDEYSE BEN ONDAN BASKİN CİKTİM. SAKİN GERİ ADİM ATMA DUSUNDUKCE SİNİR OLUYORUM. AYNİ YERLERDEN GEÇTİM AMA BENİM SADECE Bİ. COCUGUM VAR.

Bahsettiğiniz iki kadınin(ki biri komşunuz) kocanızı ayartmak gibi bi derdi olduğunu hiç sanmıyorum, kocanız yakınlık gösterdiği için onlar da rahat davranıp samimi olmuşlar bunun kadınlarla ilgisi yok kocanızla ilgisi var. O yüzden kadınlar için kullandığınız hakaretler hiç hoş olmamış. Bu adam evli bunun esprisine gülmeyelim mi diyeceklerdi. Kocanız iş yapmak yerine sürekli diplerinde kadınlara şaklabanlık yapma peşindeyse tabiki karşılık verip gülerler kadınlar.
Yani hamilesiniz, rahatsızlık duymuş uyarmışsınız, kocanızın biraz umrunda olsanız tek uyarınız yeterli olurdu ama belli ki vazgeçemiyor onlardan, sizin duygularınızı da hiç önemsemiyor, gözüne soka soka devam ediyor buna ne yazık. Boşancam demenizi bile takmıyordur muhtemelen.

Tabiri caizse diyor kadınlar gerçekten kameraya el sallamıyor, neden öyle bir şey yapsınlar yahu

Elli kere uyarmaya rağmen umursamaması deli etti beni okurken bide el sallamalarını görsem dükkanı basar hadi güle güle derdim kavga olcaksa da olur bu gevşeklik fazla

Atıf yaparkende cümleyi aynen almak için alıntı yaptım. Sorun ne?
Bana konu sahibi dışında yorum yazan birine cevap yazdım. Aynı şuan size yazdığım gibi...

Farazi olarak eşimin beni aldatması durumunu soruyorsanız aydınlatayım.
Kadının suçu yok demem ama kadın konunun asıl kişisi değildir.
Muhattap almam.
Evli bir adamla ilişki kurmak onun normaliyse o onun ahlaksızlığı banane?
Kadının ahlakını konuşmak en son derdim olur.
Eşim %100 suçludur ve adamdan kurtulmak önceliğimdir.
Eşimde bunu bilir.
Bu hareketi yaparsa ne yaptığının bilincinde sonuçlarını hesap ederek yapmıştır.

Biraz daha malzeme vereyim herkes rahatlasın.
Eşimin çalıştığı ortamda kız arkadaşları olabilir. Nasıl erkek arkadaşı varsa aynı statüdedir. Bana göre cinsiyet belirleyici değildir.
Aynı şey benim içinde geçerlidir.

Bir insan ömrünün büyük bir bölümünü işyerinde geçirirken sosyalleşir.
Hayatın doğal akışı budur.
Gülebilir arkadaşının derdiyle ağlayabilir.
Önemli olan kişinin kendini bilmesidir. Sınırları geçmemisidir.

Eşimi çok seviyorum, ayrılma ihtimalimizi bile düşünemiyorum buna rağmen;
Eşime açık çek verdim.
"Bir gün başkasına aşık olursan lütfen beni aldatma, ayrılalım ve istediğin hayatı yaşa, zorluk çıkarmam" dedim.
Çünkü gözü, aklı, kalbi başkasına kayan bir erkeği köpek gibi sevsem bile hayatımda barındırmam.

Geniş imanızın altını yeterince doldurup herkesi memnum edebilmişimdir umarım.

Konudaki kaşar Kelimesi eşinize cuk oturuyor. sadece çalışan değil komşu kızıyla da böyle. yani adam hep böyle kasarliklar yapıyor. ee Ayşe'yi kovdun Fatma geldi ne değişecek kaşar kocanizin huyu değişmediği sürece

Daha önceki konuşmalar ne bilmiyorum ama çok güzel anlatmışsınız helal olsun akli fikri baskasinda olanın yanımda asla işi olmaz herseyini çekerim karı koca dediğin iyi gundede vardır kötü gundede ama aldatmayı asla!! Büyük konuşmayım rabbim yaşatmasın bunu eşimede her fırsatta söylemişimdir herseye eyvallah ederim ama aldatma asla hatta bırakın aldatmayı başkalarıyla laubaliligini bile kaldıramam. Konuya gelincede asla abartmamışsıniz aksine az bile yapmışsınız çalışanıyla yada bi başkasıyla samimi olması ne demek??

Zaten şöyle bir durumda var. Elemanlar zorla muhabbet ortamı kurmuyor. Eşi de onlar ile oturup sohbet ediyor . İlla ki birisi suçlanacaksa bu elemanlar komşu kızı değil eşi de suçlu . Bu benim düşüncem. Söylediklerinizi de çok doğru bulduğunu için sizin yorumunuza alıntı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…