Kocamin rahatligi

Ya kiz gulerken zipliyor, egiliyor kaliyor, surekli elini benim kasarin omzuna orasina burasina atmaya calisiyor. Dokunmaya firsat ariyor arada yakaliyor. Elinde birsey varsa konusuna gore bicak cekermis gibi goz temasi kurarak durakliyor falan. Ne bileyim iste ama sunu ogrendim ki bazi arkadaslar gercekten de çok genis cok. Yahu Adam izledigimi bildigim halde fingirdesiyor dedigim halde is yeridir olur diyen var. Ben 15 yasindan beri turlu islerde calistim. Ediyor 20 sene. Her turlu kasari da gordum, azmani da. Alimli ilgi ceken birisiyim cok yanasmak isteyen oldu Ben istemedikten sonra kimse yanasamadi. Bu demek degil ki normal sinirlar icinde arkadaslarimla sakalasip gulusmedim. Biri de soyle birsey demis baskasina bakmak namussuzluk degil. Tabii ki degil. Bakistan gulusten kastimi anlayabileceginizi saniyorum. Umarim.

O kişiler işten çıksa ne olacak . Ayşe gider Fatma gelir.

İyi ki kadınlarla bir derdiniz yokmuş. Derdiniz yokken hem işten çıkartılsın istemiş hem hakaret etmişsiniz.

İş arkadaşıyla konuşmak, gülüşmek gayet normal. Asıl siz başka adamlarla göz göze gelmenin Şerefe Zarar verdiğini düşünüyorsanız bu daha anormal.

Rahatız olabilirsiniz anlarım özellikle kameraya el sallama kısmı çok itici bir detay. Sizin görüşünüz dikkate alınmıyor ama eşiniz ilk günden beri böyleydi muhtemelen. Üçüncü çocuğunuza hamilesiniz. Boşanmak konusunda kesin kararlı değilseniz izlemekten vazgeçin öncelikle sadece sinir bozmaya yarar.

Blof yapmiyorum. Esimin durumundan haberdarim. Kiza kasar demedim. Tekrar ediyorum.

Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun.
Diye yazdim. Dikkat ederseniz. Kasar olabilirsin (ya da olmayabilirsin) , zarf atabilirsin ya da atmayabilirsin) ,.. Vs. Diye kastettim ve kocama topu attim.

yok ben anladim da ben de kasar kelimesini cok dogru bulmuyorum ne o kadinlar icin ne esiniz icin. kadinlarla derdim yok diyip hakaretvari konusunca tepki alirsiniz. yoksa kimse burada milletin kocasini ayartmaya calisan kadinlari savunmaz ki.

en basta bir sekilde kadinlarla yildiziniz barismamis ve esiniz de sizi zaten orada hice saymis. tamam kadinlarin yaptigi yakisiksiz, bence de normal is arkadasinla goz goze diz dize sakalasmazsin ama esiniz zaten en bastan size saygisizlik yapmis, yapilmasina da izin vermis. gerisinin bir onemi yok. bunlarin tamami esinizin sucu. normal bir adam olsa sizin onu kameradan izlemenizden bile rahatsiz olurdu.

Aşağıdaki cümleyi okuyup kaşar dememiş diyebiliyor musun gerçekten?
Gercekten cok uzattiniz.genelleme yaparak, Bir insan kasar olabilir, zarf atabilir,... Ama evli biri olarak buna karsilik veren kiside suc diyorum. Tutturmussunuz kasar dedi de dedi. Sanki ohoooorooossspiiiii denilmis tepkisi yaratiyorsunuz. Yapmayin ya bakin simdi diycem Rahatlayin diye
Kiz tam bir kasar. Esim de tam bir kasar. Hatta sanirim burada bazi insanlara da bu yaftayi yemis zamaninda.

Haksızsın dememişim.
Aynı kabahatin suçlularını nitelendirme şekline ve konumlandırmana eleştiri yapıyorum.
Bunun adı cinsiyetçiliktir.
Kocanı suçlu buluyorsun ama onlar kadar değil.
Yorumumu görmezden gel.
Kamu spotu gibi düşün.
Başka insanlar bilinçlensin.
Çünkü bir zamanlar bana öğretildiği gibi bende farkında olmadan burada senin yaptığını yaptım.
Fakat doğrusunu buradan öğrendim.
Buradaki kadınlara teşekkürü borç bilirim, o kadınlar gibi doğruyu dillendirip farkındalığı arttırmayı kendime görev addediyorum.

Kasari kaliplasmis, bilinmis bir tabir diye kullandim. Eminim bu kelimenin yerini doldurabilicek daha uygun kelimeler vardir. Ama benim Aklima baska laf gelmedi o an. Uzgunum.

Kisilik meselesi kasar
Kadın kaşarsa kocan ne oluyor pardon? Demek istediğini anladım ama kadının kişiliği kaşar değil, zarfta atmıyor. Çünkü birbirleriyle açık açık flört ediyorlar gibi.
Senin kocan yüz vermese o kızlar ona öyle el hareketi yapabilir mi? Yapamaz. Çalıştığım dönem patronum çoğuyla mesafeliyken benimle muhabbet ederdi. Çünkü yaşlarımız yakındı, kafamız uyuyordu. Buna rağmen hiç el kol şakası yapmadım ona. Patronumun mesafesi vardı çünkü. Bu kızlarla alakalı değil kocanla alakalı, bu kızlar çıksa bile yerine gelenle yine samimi olabilir.

Eşinizin eşyalarını toplayıp koyun kapının önüne , size kameradan salladığı gibi camdan el sallayın. Vurun tekmeyi . Ne münasebet ya dükkana gideceksiniz de selam bile vermeyecek hayırdır yani ? İnsan nezaketen merhaba der . Baya baya sizi sallamıyorlar. Malesef işleri de bu hale getiren eşiniz.

Eşinizin karakterindeki tipler hiç değişmez, o kızlar gider başkaları gelir. Benim en sinir olduğum nokta üç günlük kadınlara sizi kötülemesi, sizi ezdirmesi, dalga geçtirmesi bu asla kabul edilemez. Bu kadın senin karın iki evlat vermiş üçüncüye hamile iki fingirdeyeceksin diye bu denli sizi harcaması çok üzücü. Kadınlarda zaten kişiliğin K sı yok. Ben olsam açık ve net konuşurdum, düzelmiyorsa da valizini hazırlar kapının önüne koyardım.

Konu sahibinin kelimesine takılıp üzerine gidilmesini yersiz buldum açıkcası, kim olsa sinirlenir kocasıyla sohbet gülüşme yapıyorsun madem karısı gelince neden sessiz sedasız kalmışlar
Adam da asıl suç onu da demiştim zaten
Konu sahibini sinirinde haklı buluyorum

Butun suc kocanizda.esinizden o rahatligi almasa hic bir kadin o hareketleri yapmaz.sabahtan aksama kadar ayni is yerinde elbette sakalasip gulunur ama el kol sakasi dokunmak etmek gibi laubali tavirlar cok cirkin.
bizim is yerinde de kadin calisanlar var cok da guzel alimli bazilari ama esim cok ciddi ve mesafesini koyarak yaklasir, imkansiz yani sizin anlattiginiz gibi durumlarin yasanmasi.bir kez bile rahatsiz olmadim hic birinden.hepsine esiniz musade ediyor dolayisiyla sizi kucuk dusuruyor esiniz.yani isten cikarmak cozum degil biri gider biri gelir sizin bu sorunlar hic bitmez.

Ya sorun da bu zaten.. Toplamda 17 yillik iliskinin, 2.5 cocugun, o kadar gecirilen iyi ve kotu gunun yaninda onlar Kim oluyor ki beni malzeme ediyorsun ve tercih ediyorsun onlara. Hadi fingirdiyon gostere gostere de niye benim seninle olan tartismami, konumu onlarla paylasip malzeme ediyorsun. Bu kadar mi ya.

Kadınlar şakalaşıp gülüyorlar diye neden kaşar oldular ki şimdi. Ben de işyerimde şakalaşıp gülerim.

Sorun eşinizde. Sizi huzursuz eden davranışları sergileyen o.

Aşağıdaki cümleyi okuyup kaşar dememiş diyebiliyor musun gerçekten?
Kadın kırk defa eşimi daha fazla suçluyorum dedi ya mesajlarının hepsinde tekrar tekrar yazmış el insaf

Ve evet işyerinde bir erkeğe dokunmak omzuna elini atmak vs bunlar normal şeyler değil

Eşinize sevgilinize yapılsa kadının hiç suçu yok adamın suçu sadece dersiniz kesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…