- 25 Eylül 2017
- 1.508
- 2.037
- 133
- Konu Sahibi secondlife
-
Yooo direk kaşar işte o kaşar olmasa evli bir erkeğe zaten zarf atma yılışma halleri olmaz değilmiKadın kaşar zarf falan atıyor ya erkeğe de şer..siz yav..ak demek lazım dimi.
Ya kiz gulerken zipliyor, egiliyor kaliyor, surekli elini benim kasarin omzuna orasina burasina atmaya calisiyor. Dokunmaya firsat ariyor arada yakaliyor. Elinde birsey varsa konusuna gore bicak cekermis gibi goz temasi kurarak durakliyor falan. Ne bileyim iste ama sunu ogrendim ki bazi arkadaslar gercekten de çok genis cok. Yahu Adam izledigimi bildigim halde fingirdesiyor dedigim halde is yeridir olur diyen var. Ben 15 yasindan beri turlu islerde calistim. Ediyor 20 sene. Her turlu kasari da gordum, azmani da. Alimli ilgi ceken birisiyim cok yanasmak isteyen oldu Ben istemedikten sonra kimse yanasamadi. Bu demek degil ki normal sinirlar icinde arkadaslarimla sakalasip gulusmedim. Biri de soyle birsey demis baskasina bakmak namussuzluk degil. Tabii ki degil. Bakistan gulusten kastimi anlayabileceginizi saniyorum. Umarim.nasil sakalar yapiyorlar? yani konusup guluyorlar mi el kol sakasi, cok samimi hareketler mi? onu anlamadim. ama ne olursa olsun esinizin o kizlari size tercih ettigi bir gercek. aldatiyor ya da aldatmiyor bilemem ama ben tavirlarini normal bulmadim. bu kadar israrci olunacak bir sey yok yani.
Blof yapmiyorum. Esimin durumundan haberdarim. Kiza kasar demedim. Tekrar ediyorum.Valla eşiniz flörtöz hallerinden vazgecmedıgı surece Ayse gider Fatma gelır tabırı caızse. Kızı ısten cıkarmak çözüm degıl su durumda. Ayrıca kaşar vs lafları hıc uygun degıl. Ya boşanın yada blöf yapmayın.
kıza kaşar demiş gibi gelmedi bana o cümleden ama kameraya peçete kapatmak kadınla dalga geçmek değil midir ya?
Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal.
yok ben anladim da ben de kasar kelimesini cok dogru bulmuyorum ne o kadinlar icin ne esiniz icin. kadinlarla derdim yok diyip hakaretvari konusunca tepki alirsiniz. yoksa kimse burada milletin kocasini ayartmaya calisan kadinlari savunmaz ki.Ya kiz gulerken zipliyor, egiliyor kaliyor, surekli elini benim kasarin omzuna orasina burasina atmaya calisiyor. Dokunmaya firsat ariyor arada yakaliyor. Elinde birsey varsa konusuna gore bicak cekermis gibi goz temasi kurarak durakliyor falan. Ne bileyim iste ama sunu ogrendim ki bazi arkadaslar gercekten de çok genis cok. Yahu Adam izledigimi bildigim halde fingirdesiyor dedigim halde is yeridir olur diyen var. Ben 15 yasindan beri turlu islerde calistim. Ediyor 20 sene. Her turlu kasari da gordum, azmani da. Alimli ilgi ceken birisiyim cok yanasmak isteyen oldu Ben istemedikten sonra kimse yanasamadi. Bu demek degil ki normal sinirlar icinde arkadaslarimla sakalasip gulusmedim. Biri de soyle birsey demis baskasina bakmak namussuzluk degil. Tabii ki degil. Bakistan gulusten kastimi anlayabileceginizi saniyorum. Umarim.
Gercekten cok uzattiniz.genelleme yaparak, Bir insan kasar olabilir, zarf atabilir,... Ama evli biri olarak buna karsilik veren kiside suc diyorum. Tutturmussunuz kasar dedi de dedi. Sanki ohoooorooossspiiiii denilmis tepkisi yaratiyorsunuz. Yapmayin ya bakin simdi diycem Rahatlayin diyeAşağıdaki cümleyi okuyup kaşar dememiş diyebiliyor musun gerçekten?
Haksızsın dememişim.Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun.
Buyurun arkadaslar ilk yazimdan alintidir yukarda ki. Ek yapiyorum esim kasarin hasidir. Bunu yazmadigim Icin haksiz sayilmisim.
Kasari kaliplasmis, bilinmis bir tabir diye kullandim. Eminim bu kelimenin yerini doldurabilicek daha uygun kelimeler vardir. Ama benim Aklima baska laf gelmedi o an. Uzgunum.yok ben anladim da ben de kasar kelimesini cok dogru bulmuyorum ne o kadinlar icin ne esiniz icin. kadinlarla derdim yok diyip hakaretvari konusunca tepki alirsiniz. yoksa kimse burada milletin kocasini ayartmaya calisan kadinlari savunmaz ki.
en basta bir sekilde kadinlarla yildiziniz barismamis ve esiniz de sizi zaten orada hice saymis. tamam kadinlarin yaptigi yakisiksiz, bence de normal is arkadasinla goz goze diz dize sakalasmazsin ama esiniz zaten en bastan size saygisizlik yapmis, yapilmasina da izin vermis. gerisinin bir onemi yok. bunlarin tamami esinizin sucu. normal bir adam olsa sizin onu kameradan izlemenizden bile rahatsiz olurdu.
Kadın kaşarsa kocan ne oluyor pardon? Demek istediğini anladım ama kadının kişiliği kaşar değil, zarfta atmıyor. Çünkü birbirleriyle açık açık flört ediyorlar gibi.Kisilik meselesi kasar
Ya sorun da bu zaten.. Toplamda 17 yillik iliskinin, 2.5 cocugun, o kadar gecirilen iyi ve kotu gunun yaninda onlar Kim oluyor ki beni malzeme ediyorsun ve tercih ediyorsun onlara. Hadi fingirdiyon gostere gostere de niye benim seninle olan tartismami, konumu onlarla paylasip malzeme ediyorsun. Bu kadar mi ya.Eşinizin karakterindeki tipler hiç değişmez, o kızlar gider başkaları gelir. Benim en sinir olduğum nokta üç günlük kadınlara sizi kötülemesi, sizi ezdirmesi, dalga geçtirmesi bu asla kabul edilemez. Bu kadın senin karın iki evlat vermiş üçüncüye hamile iki fingirdeyeceksin diye bu denli sizi harcaması çok üzücü. Kadınlarda zaten kişiliğin K sı yok. Ben olsam açık ve net konuşurdum, düzelmiyorsa da valizini hazırlar kapının önüne koyardım.
Kadın kırk defa eşimi daha fazla suçluyorum dedi ya mesajlarının hepsinde tekrar tekrar yazmış el insafAşağıdaki cümleyi okuyup kaşar dememiş diyebiliyor musun gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?