Kocamin savurganligi yardim

Hoptek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
11
16
3
39
Araniza yeni katildim gercekten cikmazdayim esimle 4 yillik evliyim ikimizde calisiyoruz ama artik savurganligi beni benden aliyo kizdim olmadi düzgün söyledim olmadi kavga ettim olmadi bi turlu anlamiyo sacma sapan seylere para harciyo sonra ben dusunuyorum kredileri nasil ödesek diye bide cocugum var illa bosanmak mi lazim cözüm bulamiyorum artik tükendim lütfen yardim edin

Bir ay krediler için vermeniz gerekeni vermeyin.... Çocuğunuza harcama yapın, mesela nelere harcama yapıyor ? Hiç katkısı yok mu eve ?

Eve katkisi var ama düsünmüyo ben diyorum bugun su yatcak falan diye ben onun maasida hesapliyorum ama cogu yok naptin diyorum yok ona verdim yok buna verdim diyo kavga cikariyo kenatmra geciyo

Eve katkisi var ama düsünmüyo ben diyorum bugun su yatcak falan diye ben onun maasida hesapliyorum ama cogu yok naptin diyorum yok ona verdim yok buna verdim diyo kavga cikariyo kenatmra geciyo
Öyle iş mı olurmuş ! Oturun konuşun ay başında maaşları ortaya koyun giderleri hesaplayıp ona göre para ayırın sonra kim ne yapıyorsa yapsn.. kusura bakma ama sen köle değilsin ... Evi tek başına geçindrmek için kendini hırpalama herkes sorumluluğunu bilsin ... Ya da sende bu ay başkasına verdim de bakalım ne diyecek.. kolaya alışmış senin kocan

2 ay maaşlar yatmycakmış şirket kriz altında de o geçindirsin evi sende o parayı kenara at. Eğer devam edersen parayı savurmaya, işten çıkıcam emin ol de blöf yap.

Aynen öyle diyorum ya tükendim artik hicbiseyi düsünmüyo ama aynen dedigini yapiyim artik eve icrami gelir naparsa yapsin umrumda degil yoksa ben kanser olup gitcem

Maşlarınızı alınca ortaya okuyun ikinizinkini de, kredi, kira, fatura vs. tüm giderlerinize ayırın parayı, artan paradan bir miktar verin eline neye harcayacaksa onu harcasın sadece.
Para idaresi bilmiyorsa bir taraf başka yapacak bişey yok, 1 kişi yönetecek bütçeyi.

Ev veya arsa gibi bütçesi yüksek araba fark etmez alın onun borcunu ödesin böyle adamlar iflah olmaz hem siz rahat edin oda borç ödeyip tutumlu olmayı

çocuğunun ve kendi ihtiyacın olan şeylere yoğunlaş.. bırak biraz da o düşünsün kredileri nasıl ödeyeceğinizi

Malesef kamu calisaniyim oyle diyemem
sızın maasınıza guvenıyor ne de olsa halleder modunda benım esımde gevsek o konuda ben ona faturaları yıktım elımi surmuyorum arada da parası var yok a bakmadan bır ıkı gun kendıme harcattırıyorum tatıl vs maksatlı ben olayı boyle cozdum benden para ıstersede yok dıyorum...

Alışveriş hastalığı veya bipolar bozukluk filan olabilirmi acaba..Bı anlatın bakalım nasıl para harcıyor ne yapıyor?

Araniza yeni katildim gercekten cikmazdayim esimle 4 yillik evliyim ikimizde calisiyoruz ama artik savurganligi beni benden aliyo kizdim olmadi düzgün söyledim olmadi kavga ettim olmadi bi turlu anlamiyo sacma sapan seylere para harciyo sonra ben dusunuyorum kredileri nasil ödesek diye bide cocugum var illa bosanmak mi lazim cözüm bulamiyorum artik tükendim lütfen yardim edin
böyle adamin maas kartina el koymak lazim :)

Aslinda bi sorun olabilecegini bende düsünüyorum mesela ben desem ki sunu begendim hemen git al diyo ama neyle alalim sonrasi ne olur düsünmüyo acaba bi psikologa basvursammi o anlik yasiyo bende tam tersiyim hersey olsun sonra bütce kalirsa kendimi düsünürüm

Back
X