Kocamin sirtinda tirnak izi

Adam resmen bir yere çarpmış, ne aldatması yahu

Allah seni napmasın fotoğrafını çekmiş bide
normal bi çizik işte nasılda gördün onu hayyyrett
böyle şeylerle bunaltma bence eşini

lan kk resim konusunda her gecen gün aşıyo kendini
daha nelerin resmini görcez du bakalım

kaşıntıdan oluşan cizgi o

Hayir tabiki ama sizde görün dedim çok mu ayip oldu ifşa etmem bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi
Evet cok ayip olmus. Adamin mahremi. Ne diye cekip birsuru insanin gormesini sagliyorsunuz? Daha neler gorecegiz bu bdv da. Ayibini da gectim, komik ya. Gulunc duruma dusurdunuz su an kendinizi.

Tam elinin uzanacagi kisim kasimistir adam yahu
Altnda birsey arayip kendini uzme

Bu izin sevişirken meydana gelmis olması mümkün degil ki ama. Yani ancak tek parmaklı bi kadınla sevismis olması lazım açısı da tutmuyo zaten.
Ama biz burda niye criminoloji laboratuvar ı gibi bi adamın cizikli sırtından örnek alıp cözümleme yapıyoruz ki.
Siz niye böyle yapıyosunuz? Nedir bu paranoyanın sebebi? Esiniz icin cok zor bi durum bence cok üzüldüm su an adama. Ben cok sakarımdır fark etmeden sehpanın kösesi pencerenin kenarı derken en olmaz yerlerim morarır cizilir durur. Benim gibi biriyle evli olsanız eyvah ki eyvah.

abow budami tirnak izi

benim adamda hegun bundan dolu ben napim o zamanhicte sorgulamadim bu neyin nesi diye

ben resim koysam buraya yorum yazan herkes kesin aldatiyo der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…