5 yil oldu ama onu cok seviyorumne kadarlşık evlisin
Hep bu yorumu yapmak istemiştin: dantelli iç çamaşırı,mum ışığında yemek bir de ayı postuBirbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin
Birbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin
yatmadan yatmaya derkenBirbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin
Bes yil olmus ne hosgelmesiHep bu yorumu yapmak istemiştin: dantelli iç çamaşırı,mum ışığında yemek bir de ayı postu
Hoşgeldin evlilik diyarına bu arada:)
tüylü terliği unutmuşsun bu işin püf noktası odurHep bu yorumu yapmak istemiştin: dantelli iç çamaşırı,mum ışığında yemek bir de ayı postu
Hoşgeldin evlilik diyarına bu arada:)
5 yıldan berimi hep böyle, sende biraz onun gibi davran anlar belki5 yil oldu ama onu cok seviyorum
Keske degisse
Kiz usteleme diyorsunda ustelemezsem hic yaklasmaz heralde bir ara konusmadim oda konismadiSende bi süre üsteleme, belki farkına varır.
Birbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin
İlginçmiş o zamanKiz usteleme diyorsunda ustelemezsem hic yaklasmaz heralde bir ara konusmadim oda konismadi
Bende yeni evlisiniz sanmıştım5 yil oldu ama onu cok seviyorum
Keske degisse
Evlenince genel olarak erkekler ilgisiz modda takılıyorlar ya ondan hoşgeldin evlilik diyarına dedim.Bes yil olmus ne hosgelmesi
5 yılda sen herşeyi denemişsindir diye düşündümEvet konusmaya üseniyor walla ya kizlar bu nasil degisir yokmu akil verecek olan yahuuu ben nepcami bilemedim
Çok doğru tüylü terlik olmazsa olmaztüylü terliği unutmuşsun bu işin püf noktası odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?