kocamın soguklugu beni üzüyor

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Birbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin

Hep bu yorumu yapmak istemiştin: dantelli iç çamaşırı,mum ışığında yemek bir de ayı postu
Hoşgeldin evlilik diyarına bu arada:)

yatmadan yatmaya derken

Ne kadar oldu ki evleneli? Pardon yazmışın.

Evet konusmaya üseniyor walla ya kizlar bu nasil degisir yokmu akil verecek olan yahuuu ben nepcami bilemedim

Bes yildan sonrami aklina geldi demeyin de zaten hep aklimda biraya yazmak istedim belki boyle yasayan yada bana akil vereck biri var diye dusundum.

Ona göre de sen değişmiş olabilirsin. Erkeklerin doğası farklıdır, onlar için her zaman hedef vardır. Bizim hormonlarımız ayrı işler, onlarınki ayrı...

Evlenince sorumluluk alırlar, ev, iş, aile, geçinme derdi onları kasar evlenmeden önceki hali tabii ki seni kendine beğendirme çabasıydı... hepimizde vardır bu... senin kadar romantik ve canlı birini bekleme, beklentilerinde bazı güncellemeler yapmalısın yani...

Hep ondna bekliyorsun, ama bi yandan da bi umutla sen yapıyorsun mesela şu an bi şeyleri... bazı etkinlikler yarat onunla, film açıp izleyin, ikide bi "değiştin" sen deme mesela :) yaklaş yakınlaş, ama bunu yaparken adamı boğma. kendine bak, süslen... o kendi iştahlansın annadın mı

ama öncelikle beklentilerini güncelle :)

Sende onun gibi davran

Sende konusma sende uzak dur kendisi tipis tipis gelecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…