kocamın soguklugu beni üzüyor

Bana diyor zaten sen beni cok sıkiyorsun boguyorsun dedi.bir ara facete baskalariyla lak laka yaptigini gordum sordum dedi sen beni bogdun konustum ama kimsryi opmedim dedi.ama laklaka yaptim dedi peki nasil sıkmam ne yapmaliyim akil akildan üstundur

baya bi ciddiyetle okuyodum ama,
evet konuştum ama kimseyi opmedim ne demek ya ?? yaş 15 mi ?

Ters tepmiş adama işte balım, ilgilen ama hesap sormak sürekli birlikte bi şey yapmak değildir bu. Sürekli suçlama, bazı hatalarına yorum da yapma bi süre. (Hata derken çorabını koltuğun yanına çıkarmak, falan fistan gibi)Kendisi boşluğa düşsün. Bu arada kendine vakit ayır, hakkaten bakımlı olup onun üstüne düşmemen erkekleri sarsan bir şeydir. Elinden ne güzel bi hatun olduğunu bilmesini sağla, evdeyken mutlu ve rahat olsun. özgür olsun... hepimiz severiz bunu... sogulayıp suçlamasan yeter yani bunun için...

Ben ona beni aldatyormusun dedigimde birak opmeyi el tokalasmadim kinseyle diyor .e niye boyle acaba

başkalrıyla ne gibi laklak yapmış acaba, havadan sudan değil heralde

ya adam odun olsaydı bir kaç yorum da ben yapacaktım ama son laklakalı yorumdan sonra sanki adamın odunluğu sırf sizeymiş diye düşündüm.
pis herif.

Ben ona beni aldatyormusun dedigimde birak opmeyi el tokalasmadim kinseyle diyor .e niye boyle acaba

önce aldatmanın tanımını yapın eşinize. sonra beni aldattın mı diye sorun.
çünkü aldatmanın tanımı kişiden kişiye değişmekte. kimisi laklaka mevzusunu aldatma olarak görürken, kimisi cinsel birliktelikte bile aldatma olması için şu şartlar geçerlidir diyor.
hatta bu forumda da var, yapmadığı kalmamış ama zar yerinde diye bekaret duruyor diyen. orada da bekaret tanımını yapmak gerekiyor mesela.

Bu hic aklima gelmemisti teaekkurler

27 yas ben dedim eni aldatiyormusun diye oda birak aldattmayi kimsyi opmedim bile dedi
karısına ilgi gostermeyen adam da bi dengesizlik vardır . Eğer bi sıkıntısı bi derdi yoksa ki varsa 5 senede biterdi bu dert herhalde.. artık nasıl bi cevabı varsa sana benim beynim almıyor.

Allah yardımcın olsun ya allah başına vermesin ben eşim böyle olsa çıldırırdım..

Bizde ayı postu kahverengi battaniye falan da yok ki ama yine harika gidiyor

Hep bu yorumu yapmak istemiştin: dantelli iç çamaşırı,mum ışığında yemek bir de ayı postu
Hoşgeldin evlilik diyarına bu arada:)
dün boşanmış bir büyüğümüzün davetlisiydik kadın 55 yaşında ve sözeri yabana atılmayacak kadar bilgili ve kültürlü birisidir kendisi.bizler her ne kadar alay etsekte (bu arada aldatıldığı için boşandı)kadının iki kelimesinden biri erkeklerin fizyolojik yapısı farklı düz görür onlar gördüğü şeydende etkilenir o yüzdende lütfen yatakta giyiminize kuşamınaza dikkat edin dedi bastıra bastıra.ben anlamadım bu don gecelik işlerini evliyken. anladığımda boşanmıştım adam iki kelime etti otura kaldım dedi.

bana göre hatunlar iki kadın düşünün biri pijamalı öteki hoş bir gecelik illa dantelli satenli jartiyerli değil ama alımlı ve kadınsı gösteren bir gecelik erkek olsam diğerini tercih ederdim.bu sadece bir tanesi örneklemin tırnak cilt bakımından tutta tenimizin temizliği bunları saymıyorum bile.

Ne dedi iki kelime merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…