kocamın soguklugu beni üzüyor

Dogrusunuz walla ben kendime hic bakmadim hep pijamayla gezdim anam gibi evde giyiniyordum bir Ra darginlik yasadim kendime baktim on kilo versim evdede artk seksigiyiniyorum zyifladim sanki kocam daha istekli son iki gundur.oda adetim bakalim belki bu degisimim ise yarar

tipik
Ne dedi iki kelime merak ettim
sen kendinin kadın olduğunumu sanıyordun demiş.yatak çarşafının ve pijamamın temiz ve ütülü olması yemeğimin hazır olması benim için önceliğim değildi senin önceliklerindi.

Sayısını hatırlayamadığım boşanma davası görmüş biri olarak söylüyorum, eşlerin birbirine olan saygısı,sevgisi bittiğinde bitiyor evlilik.iç çamaşırı vs işin esprisi.bakımlı temiz olmak şart o konusa hemfikiriz.
kadınlar yatak da dahil olmak üzere bakımlı,temiz olmalı da eşini beğenmeyip ,boşanmayı sen bakımlı olsaydın sen şöyle cilveli olsaydın ilgili olurdum yada boşanmazdık diyenler de sanki bir brad pitt bir george cooloney anasını satayım.

süpersiniz yaa işte çözüm yemin ederim kilo vermek bile işe yarıyor.birazda bakım adamlar eve gelmek için koşar bee.sevgi bitmeden önlem aldığınız için tebrikler.

tipik

sen kendinin kadın olduğunumu sanıyordun demiş.yatak çarşafının ve pijamamın temiz ve ütülü olması yemeğimin hazır olması benim için önceliğim değildi senin önceliklerindi.
Ah vaw demekki erkeklerinde istekleri kli

Erkeklerde tuhaf ..evlenmeden once online... evlendikten kisa sure sonra hesabi donduruyor durgunlasiyor... uzun vadede cevrimdisi ...arasinda kapatip acsak ya da yenilerinimi alsak ne yapsak

sana bişi söleyimmi Brad pit olmasalarda kendi bakımları iyi olan heriflerin beklentileri bunlar bakımı olmayan zaten karısından sen şöleydin böleydin yorumu yapamaz.beni bir zamanlar beğenmeyen eşim için etraf senin gibi sölemişti kendi ney.kendi bakımlı mis gibi kokar ağzı ayağı her yanı bakımlı adamın.yakışanı giyer.saçı sakalı hiç karışmaz.tek kusur bulamadım ben.dış görünüş konusunda.

Belliki böyle gelmiş böyle gider yapacak pek bişey yok gibi

E walla ben cok guzelim daha dovgrusu yle derler bana ama kocam o kadar degil asigim ona gozum gormuyor iste ama guzelligimi yedi yahuu

süpersiniz yaa işte çözüm yemin ederim kilo vermek bile işe yarıyor.birazda bakım adamlar eve gelmek için koşar bee.sevgi bitmeden önlem aldığınız için tebrikler.
Evet ya aslind bizim kadinlafn gnel sorunu bu evlenince cogumuz kendimizi saliyoruz koca elden gidincede bakakaliyoruz en iyisi kendii icimiz icin kendimize bakmak

Erkeklerde tuhaf ..evlenmeden once online... evlendikten kisa sure sonra hesabi donduruyor durgunlasiyor... uzun vadede cevrimdisi ...arasinda kapatip acsak ya da yenilerinimi alsak ne yapsak
Niye oyleler elde edene kadar akla karayi seciyiorlar evlendiktensonra lde edince oz guven patlamasi yasiyorlar.

Evet ya aslind bizim kadinlafn gnel sorunu bu evlenince cogumuz kendimizi saliyoruz koca elden gidincede bakakaliyoruz en iyisi kendii icimiz icin kendimize bakmak
bak biliyorsun çözümü işte. burda millet alay ediyor (bir kısım için geçerli) bilmiyorki er yada geç sınanacaklar hemen hemen aynı şeylerle.

Walla dogrusun alay edenlerin basinada gelmesi an meselesi benim guzelligim sillere destanken basima bu geldi .walla anladimki dunya guzelide olsan kendine bakacan

E walla ben cok guzelim daha dovgrusu yle derler bana ama kocam o kadar degil asigim ona gozum gormuyor iste ama guzelligimi yedi yahuu
Eşiniz sizden,sizin duygularınızdan emindie.ona olan aşkınızı bildiğinden rahat davranıyordur.aklınca kaybetme korkusu da yoksa ilgisiz olabilir.benimki bebekten sonra biraz ilgisizleşti biraz sabrettim,toparlayınca aldım karşıma açık açık beklentilerimi ve beklentilerimin karşılanmaması durumunda olacakları konuşarak biraz silkeledim de kendine geldi.üstü kapalı kaybetme korkusunu verin:)

Evet onu sevdigimi adi gibi biliyor ondan bu rahatlik zaten .

5 sene de böyle olmuş
İlk aylarda yaşasaydın bunu ne yapardın acaba.
Konuştun mu bu durumu eşinle hiç.?
konuşarak çözmeye çalış eğer işe yaramazsa başka bir şey düşünürsün.

5 sene de böyle olmuş
İlk aylarda yaşasaydın bunu ne yapardın acaba.
Konuştun mu bu durumu eşinle hiç.?
konuşarak çözmeye çalış eğer işe yaramazsa başka bir şey düşünürsün.
Kendimdede hatalar vardi kendimi salmistim zayifladim onla ilgileniyorum artikbiraz darginlik yasadik bakalim.sanki degisiyor gibi bilmiyorum korkum tekrar eakisi gibi olmasi yani soguk gerci simdide soguk gibi ama bir hafta annemlere gittim geldimde farkliydi sanki beni ozlemiatiki hastayim yarim kaldi:))))

Ne güzel kendinde de bir şeyler görebiliyorsun.
Umarım her şey düzelir sadece sabırlı ol.
değişik şeyler de eski heyecanınızı geri getirebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…