Dogrusunuz walla ben kendime hic bakmadim hep pijamayla gezdim anam gibi evde giyiniyordum bir Ra darginlik yasadim kendime baktim on kilo versim evdede artk seksigiyiniyorum zyifladim sanki kocam daha istekli son iki gundur.oda adetim bakalim belki bu degisimim ise yararbana göre hatunlar iki kadın düşünün biri pijamalı öteki hoş bir gecelik illa dantelli satenli jartiyerli değil ama alımlı ve kadınsı gösteren bir gecelik erkek olsam diğerini tercih ederdim.bu sadece bir tanesi örneklemin tırnak cilt bakımından tutta tenimizin temizliği bunları saymıyorum bile.
tipikBana diyor zaten sen beni cok sıkiyorsun boguyorsun dedi.bir ara facete baskalariyla lak laka yaptigini gordum sordum dedi sen beni bogdun konustum ama kimsryi opmedim dedi.ama laklaka yaptim dedi peki nasil sıkmam ne yapmaliyim akil akildan üstundur
sen kendinin kadın olduğunumu sanıyordun demiş.yatak çarşafının ve pijamamın temiz ve ütülü olması yemeğimin hazır olması benim için önceliğim değildi senin önceliklerindi.Ne dedi iki kelime merak ettim
Sayısını hatırlayamadığım boşanma davası görmüş biri olarak söylüyorum, eşlerin birbirine olan saygısı,sevgisi bittiğinde bitiyor evlilik.iç çamaşırı vs işin esprisi.bakımlı temiz olmak şart o konusa hemfikiriz.dün boşanmış bir büyüğümüzün davetlisiydik kadın 55 yaşında ve sözeri yabana atılmayacak kadar bilgili ve kültürlü birisidir kendisi.bizler her ne kadar alay etsekte (bu arada aldatıldığı için boşandı)kadının iki kelimesinden biri erkeklerin fizyolojik yapısı farklı düz görür onlar gördüğü şeydende etkilenir o yüzdende lütfen yatakta giyiminize kuşamınaza dikkat edin dedi bastıra bastıra.ben anlamadım bu don gecelik işlerini evliyken. anladığımda boşanmıştım adam iki kelime etti otura kaldım dedi.
süpersiniz yaa işte çözüm yemin ederim kilo vermek bile işe yarıyor.birazda bakım adamlar eve gelmek için koşar bee.sevgi bitmeden önlem aldığınız için tebrikler.Dogrusunuz walla ben kendime hic bakmadim hep pijamayla gezdim anam gibi evde giyiniyordum bir Ra darginlik yasadim kendime baktim on kilo versim evdede artk seksigiyiniyorum zyifladim sanki kocam daha istekli son iki gundur.oda adetim bakalim belki bu degisimim ise yarar
Ah vaw demekki erkeklerinde istekleri klitipik
sen kendinin kadın olduğunumu sanıyordun demiş.yatak çarşafının ve pijamamın temiz ve ütülü olması yemeğimin hazır olması benim için önceliğim değildi senin önceliklerindi.
sana bişi söleyimmi Brad pit olmasalarda kendi bakımları iyi olan heriflerin beklentileri bunlar bakımı olmayan zaten karısından sen şöleydin böleydin yorumu yapamaz.beni bir zamanlar beğenmeyen eşim için etraf senin gibi sölemişti kendi ney.kendi bakımlı mis gibi kokar ağzı ayağı her yanı bakımlı adamın.yakışanı giyer.saçı sakalı hiç karışmaz.tek kusur bulamadım ben.dış görünüş konusunda.Sayısını hatırlayamadığım boşanma davası görmüş biri olarak söylüyorum, eşlerin birbirine olan saygısı,sevgisi bittiğinde bitiyor evlilik.iç çamaşırı vs işin esprisi.bakımlı temiz olmak şart o konusa hemfikiriz.
kadınlar yatak da dahil olmak üzere bakımlı,temiz olmalı da eşini beğenmeyip ,boşanmayı sen bakımlı olsaydın sen şöyle cilveli olsaydın ilgili olurdum yada boşanmazdık diyenler de sanki bir brad pitt bir george cooloney anasını satayım.
Belliki böyle gelmiş böyle gider yapacak pek bişey yok gibiBirbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin
E walla ben cok guzelim daha dovgrusu yle derler bana ama kocam o kadar degil asigim ona gozum gormuyor iste ama guzelligimi yedi yahuuSayısını hatırlayamadığım boşanma davası görmüş biri olarak söylüyorum, eşlerin birbirine olan saygısı,sevgisi bittiğinde bitiyor evlilik.iç çamaşırı vs işin esprisi.bakımlı temiz olmak şart o konusa hemfikiriz.
kadınlar yatak da dahil olmak üzere bakımlı,temiz olmalı da eşini beğenmeyip ,boşanmayı sen bakımlı olsaydın sen şöyle cilveli olsaydın ilgili olurdum yada boşanmazdık diyenler de sanki bir brad pitt bir george cooloney anasını satayım.
Evet ya aslind bizim kadinlafn gnel sorunu bu evlenince cogumuz kendimizi saliyoruz koca elden gidincede bakakaliyoruz en iyisi kendii icimiz icin kendimize bakmaksüpersiniz yaa işte çözüm yemin ederim kilo vermek bile işe yarıyor.birazda bakım adamlar eve gelmek için koşar bee.sevgi bitmeden önlem aldığınız için tebrikler.
Niye oyleler elde edene kadar akla karayi seciyiorlar evlendiktensonra lde edince oz guven patlamasi yasiyorlar.Erkeklerde tuhaf ..evlenmeden once online... evlendikten kisa sure sonra hesabi donduruyor durgunlasiyor... uzun vadede cevrimdisi ...arasinda kapatip acsak ya da yenilerinimi alsak ne yapsak
bak biliyorsun çözümü işte. burda millet alay ediyor (bir kısım için geçerli) bilmiyorki er yada geç sınanacaklar hemen hemen aynı şeylerle.Evet ya aslind bizim kadinlafn gnel sorunu bu evlenince cogumuz kendimizi saliyoruz koca elden gidincede bakakaliyoruz en iyisi kendii icimiz icin kendimize bakmak
Eşiniz sizden,sizin duygularınızdan emindie.ona olan aşkınızı bildiğinden rahat davranıyordur.aklınca kaybetme korkusu da yoksa ilgisiz olabilir.benimki bebekten sonra biraz ilgisizleşti biraz sabrettim,toparlayınca aldım karşıma açık açık beklentilerimi ve beklentilerimin karşılanmaması durumunda olacakları konuşarak biraz silkeledim de kendine geldi.üstü kapalı kaybetme korkusunu verin:)E walla ben cok guzelim daha dovgrusu yle derler bana ama kocam o kadar degil asigim ona gozum gormuyor iste ama guzelligimi yedi yahuu
Evet onu sevdigimi adi gibi biliyor ondan bu rahatlik zaten .Eşiniz sizden,sizin duygularınızdan emindie.ona olan aşkınızı bildiğinden rahat davranıyordur.aklınca kaybetme korkusu da yoksa ilgisiz olabilir.benimki bebekten sonra biraz ilgisizleşti biraz sabrettim,toparlayınca aldım karşıma açık açık beklentilerimi ve beklentilerimin karşılanmaması durumunda olacakları konuşarak biraz silkeledim de kendine geldi.üstü kapalı kaybetme korkusunu verin:)
Kendimdede hatalar vardi kendimi salmistim zayifladim onla ilgileniyorum artikbiraz darginlik yasadik bakalim.sanki degisiyor gibi bilmiyorum korkum tekrar eakisi gibi olmasi yani soguk gerci simdide soguk gibi ama bir hafta annemlere gittim geldimde farkliydi sanki beni ozlemiatiki hastayim yarim kaldi:))))5 sene de böyle olmuş
İlk aylarda yaşasaydın bunu ne yapardın acaba.
Konuştun mu bu durumu eşinle hiç.?
konuşarak çözmeye çalış eğer işe yaramazsa başka bir şey düşünürsün.
Kendimdede hatalar vardi kendimi salmistim zayifladim onla ilgileniyorum artikbiraz darginlik yasadik bakalim.sanki degisiyor gibi bilmiyorum korkum tekrar eakisi gibi olmasi yani soguk gerci simdide soguk gibi ama bir hafta annemlere gittim geldimde farkliydi sanki beni ozlemiatiki hastayim yarim kaldi:))))
Aferderainiz ama adetliyken iliskiye giren oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?