- 8 Temmuz 2015
- 1.515
- 2.565
- 83
- Konu Sahibi blackrose_17
Bi akraba derdiki koca iyi bisey olsaydı ismi koca değil gonca olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yanınızda yardımcı olabilecek insanlar varken bence bunu avantaja dönüştürmeye çalışınhaklisiniz ama bende sinirleniyorum kus gibi davraniyorum
bi akıl verin bayanlar , stresten kaşımaktan tüm vucudumu yara yaptım. yeni doğum yaptım , yurtdısında yasadıgımız için eşimin ailesi yardıma geldi. evde hep beraberiz , doğumdan sonra ruh halim pek iyi değil zaten kimsemde yok burda, eşim de her akşam çaylar diziler ailesiye keyifte, ayrı odalarda akşamlarımz geçiyo, bende bebeğimle tek başıma odamızda geçiriyorım vaktimi, anlatmaya çalısıyorum derdimi ama beni dinlemekten bile kaçıyo, sütüm çok azaldı stresten, nasıl yenebilirim bu durumu ? yani kocamın bu ilgiiszliğini nasıl takmayabilirim? kimsemde yokki burda iki sohbet edip rahatlıyım, sanırım sevgiye de ihtiyacım var , lohusa depresyonunada girmiş olabilirimoff
insallah ya bende oyle istiyorum yani takmiyim hic aklima gelmesin :) 1ay sonra gtcekler zatenCanım havalar nasıl orda arada sütunu sağkköy biberona çık dışarı gez artık koca adı verilen sahsiyetten hayır gelmez boşver onu sen 2 buçuk ay sonra bebeğin öyle tatlıbisey olcakki kkoçan aklına bile gelmez ailesinde bi an önce postala
cok haklisinz yani evimizde sahilde gidip bi yuruyus yapiyim diyorum , bebise kv bakar ama icimden gelmiyo, bi enerjimi toplamam lazimCanim geçmiş olsun. Sana önerim salona yerles. O ev senin. Sabah al bebisini geç salona. Emzirecegin zaman kv ye kp ye söyle çıksınlar balkona mutfağa 20 dk emzir bebisini rahat rahat. Bebegi salonda uyut. Ses yapmasinlar. Bebis uyuduğu zaman geç banyonu yap. Aksamlari sütünü sağ ver kv ye. Söyle eşine seni bir saat bir kafeye görürsün aksamlari. Parkta yürüyüş yap. Lohusa depresyonun olmasan bile bütün gün oda da kafayı yersin zaten.
kotu insanlar degiller zaten en basindan diyorum, ben kocami kafaya cok takiyorum, bundan kurtulmak icin yardim istedim, hem de icimi dokeyim dedim, benm annem yillar once vefat etti oyuzden yardima kv geldi, gerci yasa sa da kesin gelmek isterlerdi hatta kavga ederdik belkiİyi de siz niye başka odada oturuyorsunuz ki. Onlara neden katılmıyorsunuz niye sizi aralarında istemesinler hani bariz yaşadığınız bir olayda yok lohusa olmanız onlarla oturmanıza engel değil ki alt değiştirirken emzirirken başka odaya geçersiniz normalde bebeğinizle aynı yerde oturun. Sonuçta kendi aileniz yokken onlar gelmiş.
supermis :)Bi akraba derdiki koca iyi bisey olsaydı ismi koca değil gonca olurdu
evet bunlar gidince de belki keske kalsaydida kv yardim etseydi derim belki :)Şimdi yanınızda yardımcı olabilecek insanlar varken bence bunu avantaja dönüştürmeye çalışın
Mesela kocanıza rica edin bir yürüyüp gelin nasılsa evde bebeğe bakan var saatlerce gezemezsiniz ama yarım saat yürüyüp gelebilirsiniz yada kvnizle çıkın bebeği uyur bırakın amcasına dedesine
İlk çocukta o acemilik daha fazla oluyor daha çok kırılıyoruz herşeye
bi akıl verin bayanlar , stresten kaşımaktan tüm vucudumu yara yaptım. yeni doğum yaptım , yurtdısında yasadıgımız için eşimin ailesi yardıma geldi. evde hep beraberiz , doğumdan sonra ruh halim pek iyi değil zaten kimsemde yok burda, eşim de her akşam çaylar diziler ailesiye keyifte, ayrı odalarda akşamlarımz geçiyo, bende bebeğimle tek başıma odamızda geçiriyorım vaktimi, anlatmaya çalısıyorum derdimi ama beni dinlemekten bile kaçıyo, sütüm çok azaldı stresten, nasıl yenebilirim bu durumu ? yani kocamın bu ilgiiszliğini nasıl takmayabilirim? kimsemde yokki burda iki sohbet edip rahatlıyım, sanırım sevgiye de ihtiyacım var , lohusa depresyonunada girmiş olabilirimoff
cocugumun kardesi olsun istiyorum ama bi yandan da bidaha mi eve kapanmalar bidaha mi ayni seyler gozum korkuyo benimde :)Lohusalığın çıkışta herşey düzene girdiğinde kocanda düzelecek erkekler böyle Bebek ağlar uykusuz kalırım nedenleriyle ayrı yatıyorlar benimki bana yapmıştı şimdi ikinci çocuğu istiyor dan dan söylüyorum yüzüne yine git ayrı odada yat değil mi diye resmen kıvranıyor yalvarıyor ama yok yeter işte bir çocuk ben kendimi eve hapsedemem artık gezip tozacam diyorum ohhhhh daha çok bekler
amin insallah gecer bi an once , sutum kesilcek diye de cok korkuyorum, bazen ne zormus yapmasaymisim keske diye bi dusunceye kapiliyorum ama cokta sogumadim heraldeAman dikkat çok fazla strese girme insan bebeğinden bile soguyabilir.esinde ne anlayissiz.Bende aynı duruma düştüm senin gibi yurt dışındayım.Ailesinin düşünmesi lazımdı ama uyumaya çalış ve sabret gülüm geçecek Allahın izniyle.
tesk ederim moral verdiginiz icin, insallah oyle olsunBırak ne halleri varsa görsünler... Sen de bebeğinle vakit geçir bol bol... Ben şuan gündüzleri işteyken, 1-2 aylıkken uyusun diye gözünün içine baktığım anları bile özlüyorum... Bebeğinle konuş... Kimsem yok demişsin ya, bebeğin var... O senin herşeyin aslında... Ve ondan başka kimseye ihtiyacın olmıcak bundan sonra inan...
Gecer canım bende geçtim o yollardan unutup gidiyorsun şimdi eşimle kızımın aşkını büyük bir zevkle izliyorım.kızım yeni dogdugunda eşim film izler gicik olurdum şimdi üçümüz izliyoruz ğaha biçilemezama iste insanin elinde degil, yani farkindayim haklisinz ama elimde degil, gecer insallah.
durmuyoki onlarda cingar cikariyo bebisim zaten benmde icimden gelmiyo vermek