Kocamın telefon sevgilileri

Atin tekmeyi defolsun gitsin. En onemliside bunlari ispat ederseniz nafaka tazminat ne varsa dava acin. Ömrünün sonuna kadar odesin asalak

Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim
Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Anlaşamadık, bitti.
Eşyalarını toplayıp doldurun bir valize, koyun kapının önüne. Sonra da kilidini değiştirin kapınızın. Adama bak, hem asalak hem utanmaz.
Kovun gitsin, telefonda konuştuklarına...

Yani hangi vazgeçilmez özelliği vardı da evlendiniz ki bu kişiyle?
Bir kadının eşinden beklediği ne varsa hepsinin tersini yapmış
Allah ıslah etsin

Bu adam bu hayatı bırakmak istemez. Her türlü duygu sömürüsünü yapar. Bunu yememeniz lazım. Yoksa kaybeden siz olursunuz. Bu arada, temizliği ve yemeği, ütüyü de siz mi yapıyordunuz yoksa?

yemiş gibi yaptım evlendim.
unutmuş gibi yaptım.
konunun özetidir. yemiş gibi yapıp nasıl evlenebiliyorsunuz? adam rengini hep belli etmiş de siz sadece onun evlenmek istediğiniz için evlenmişsiniz. hep karaktersiz, vasıfsız, densiz, şerefsizmiş. kötü olan siz bunları başından anlayıp evlenmişsiniz. üzüldüm adınıza yıllardır besleme gibi üzerinizden geçinmiş bedavaya yiyip içip flörtleşmiş işte. kısa günün kârı.
ayrıca o andavalın yaptığı terbiyesizliği etrafınıza nasıl söyleyeceğinizi düşünüyorsunuz hala o sizin çocuğunuz değil utanasınız.

Bir an once bu yuku at uzerinden yoksa kambur kalacaksin, Bu yolda sirtina binip yuk olanla degil yaninda olup elini tutanla yuru lutfen. kendine yazik etme sen daha iyilerine layiksin

İşte zor şartlarda evlenmeyeceksiniz. Aile karşı geliyorsa %80 haklıdır. Sizin için demeyeyim okuyacak kızlar için. En azından çocuk olmamış. Zararın neresinden dönerseniz kardir. Bu sefer öne süreceği saçmalıkları "yemiş gibi yapmayın" direkt evden gönderin. Ahlaksız herif.

" Yemiş gibi yaptım evlendim" benim için olay burda bitti devamını okumadım. Neden ? Yani neden bunu kendinize yaptınız? İnanmadiginiz güvenmediğiniz bir adamla neden evlendiniz? Evlenince düzelir mi sandiniz? Bile bile lades olmuş sizin durum. Sadakat yoksa bir dk bile beklemeyin, kendinize sayginiz olsun.

Bırakın etrafa nasıl anlatacağını kendi düşünsün. Siz içinizden geldiği gibi anlatın.

Yok artık! Nasıl bir karaktersizliktir bu.. :KK57:
Hem çalışmıyor hem de faturasını sizin ödediğiniz hatla sizi aldatıyor.
Çocuğunuz yokmuş iyi ki.
Keşke hiç evlenmeseydiniz resmen bile bile lades olmuş.
Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bi kadınsınız ona ihtiyacınız yok.
En yakın zamanda kurtulun bu adamdan:işsiz:

Merhaba,çok kötü durumdayım mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Eşimle 5 yıllık evliyiz öncesinde 10 yıl gorusmuslugumuz var çok zor şekilde evlendik.ailem razı değildi. Neyse bir şekilde evlendik ama yüzüm gülmedi. Evlenmeden önce faturasını benim ödediğim hattın ayrıntısını incelediğimde geceleri uzun görüşmeler olduğunu gördüm,inkâr etti benim numaram üzerinden konuşulmuştur dedi yemiş gibi yaptım evlendim.
Evlendik ben hergün işe giderken o işsiz kaldı evde oturdu .bigun flash bellek buldum icinde uygunsuz fotoğraflar vardı sanki koleksiyon yapmış o kadar kötü oldum ki dünyam başıma yıkıldı. Ağladı yalvardı söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bugün ise eve geldim geldigimi duymadi kulağında kulaklik elinde tlf önümden geçti görüntülü konuşma bi kızla .çıldırdım üzerine yürüdüm vurdum yumrukladim. Yine hata yaptım affet lafları. Ilk defa yaptım diyo ama inanmiyorum .hattın self servis şifresini ver geçmişini kontrol edicem dedim vermedi.
Çocuk yok ıyi bir işim var. Zaten evin kira fatura mutfak masrafını ben karşılıyorum. Yani o sirtimda bi yük gibiymiş bugün daha iyi anladım. Ben hayat telaşında kostururken o iş yok diye evde oturup benim faturasını ödediğim internetle sanal alemlerde tatmin ediyor kendini. Yüzünü görmeye tahammülüm yok midem bulaniyor.
Yapacağım şey belli biliyorum bu adam degismeyecek. Sadece birilerinin bana destek olmasını istiyorum zira onun bu yaptığını etrafıma nasıl söyleyebilirim
Kesinlikle biran önce boşanın affetmeyin yüzsüzlük yaptığı terbiyesizlik utanmazlık kimseyede bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz onlara ne

Sizin adınıza çok üzüldüm. İnsana emeklerinin karşılığını böyle görmesi çok dokunur. Bence artık muhattap olmayın bile, direk evden gönderin gitsin. Kimseye de kendinizi anlatmak ya da açıklamak zorunda değilsiniz; sizin evliliğiniz, sizin kararlarınız. Umarım hayatınızın bundan sonrası daha mutlu eder sizi.

Kendini öyle farklı gosteriyorki etrafa ama .kimseyi beğenmez herkese bir kulp takar. Biyere gitsek burnumdan gelirdi. Hu

Back
X